Lösningen i jämställdhet gömmer sig i din bonus? | BurnbrightLove.com

Lösningen i jämställdhet gömmer sig i din bonus?

Lösningen i jämställdhet gömmer sig i din bonus?

Av Alex Wilson

Vi vet att resa till jämn könsfördelning på arbetsplatsen är en stenig en när många amerikaner tror att vi kommer att få tidsresor innan lika många kvinnliga och manliga vd. Men tänk om det fanns en lösning som skulle kunna påskynda mångfalds anställa initiativ andput lite pengar i fickan?

Medan många företag har lovat att göra bättre när det gäller att sätta fler kvinnor i leadershippositions att många initiativ och offentlig pledgesfail minska klyftan mellan könen. Enligt en 2017 Catalyst analys, 44,3 procent av den totala anställda i S & P 500-företag är kvinnor, men de procentsatser drastiskt släppa högre upp på företagens stege du ser ut.

Catalyst VD Deborah Gillis tror att den amerikanska arbetskraften inte avslutas klyftorna mellan könen tillräckligt snabbt. ”Progress som är långsam inte utvecklas alls”, sade hon till CNBC. Gillis säger att kvinnor i arbetslivet hålls tillbaka av olika assumptionsand stereotyper och organisationer bör ha en nolltoleranspolicy för dessa implicita fördomar.

load...

Betald menstruations Lämna? Ja tack!

Men Gillis har också en radikal idé som kan inspirera rätt typ av förändring i rätt sorts takt: Öka monetära bonusesfor ledare som medvetet främja fler kvinnor och docknings lönen för dem som inte gör det.

”Vi vet att kvinnor möter ett glastak [och] för kvinnor i färg är det ett konkret tak”, säger Gillis. ”Med tanke på att 95 procent av ledande positioner på några av de största företagen är upptagna av män, de måste vara förkämpar för jämställdhet.”

Binda mångfald mål till ekonomiska fördelar innebär att företag tar mångfald avancemang mål på större allvar. Inte bara betyder det att ledarna måste aktivt fokusera på att vara inkluderande, förstärker det beteenden som utmanar könsstereotyper och omedvetna fördomar.

load...

"Vem blir befordrad? Vem får det nya möjligheter?" säger Gillis. "Det bör vara personer som hanterar på ett sätt som är inneslutande."

Även om det kan tyckas osannolikt för företag att betala anställda för mångfalds hyr har stora organisationer som redan genomförts politik med lyckat resultat. Nyligen Microsoftdrew headlineswhen intern data visade en signifikant minskning av kvinnliga anställda. Som svar började Microsoft att knyta erfarna ledare ersättning till mångfalds vinster och aktivt anställt fler kvinnor som praktikanter, diversifiera bolagets direkta pipeline av talang.

Hur att sluta ta saker personligt At Work

Som den amerikanska arbetskraften fortsätter att diversifiera, leadershipwill avsikt säkerställa att arbetsplatsen gör också. Stora företag och företagsledare måste kämpa organisations värde mångfalden ger aktivt inkludera kvinnor och personer av färg på arbetsplatsen.

Relaterade nyheter


Post Levande

Ska ditt högskolebaserade barn överväga vårmottagningar?

Post Levande

Varför rekommenderar jag starkt att gå på ett äventyr med en grupp främlingar

Post Levande

Argumentet mot att inte dricka någon sprit alls på nyårsafton

Post Levande

Detta är kryssningsbanan mest barnfria vuxna föredrar

Post Levande

5 tips för att hantera en giftig medarbetare

Post Levande

Jag är bibliotekarie och här är vad vi behöver för att klargöra falska nyheter

Post Levande

Platsen ger kvinnor en plattform för att sälja sina visioner

Post Levande

5 kvinnor på spänningen och utmaningar att arbeta i tech

Post Levande

Hur kasta den perfekta sofistikerade halloween fest

Post Levande

Trump-supportrar svarar på demokraternas brännande frågor

Post Levande

Lev som en president i obamas gamla havsflykt

Post Levande

Kylie Jenner har nu den mest gillade inlägget på instagram