Jag röstade för Trump - men först efter att ha lurat på vad min parti hade gjort | BurnbrightLove.com

Jag röstade för Trump - men först efter att ha lurat på vad min parti hade gjort

Jag röstade för Trump - men först efter att ha lurat på vad min parti hade gjort

Som en konservativ Mormon kvinna som är hårdnackat republikan 2016 var en sorglig år. Det är rätt Amerika kommer Donald Trump vara din president kommer 20 januari. Nästan ingen såg att en kommande och många människor - republikan, demokrat, eller otherwise- inte är nöjd om det. Jag var så olycklig, faktiskt, att jag gick igenom alla fem stadier av sorgeprocessen bara för att få igenom detta valår. Men det är 2016 för dig, folks.

Kvinnor har blandade känslor om att frukta en Trump ordförandeskap

Jag var fullt beredd att möta en av två ultimata möjligheter i detta val: antingen den person jag ville skulle vinna eller den person som jag inte ville skulle vinna. Jag trodde aldrig att jag inte vill någon kandidat, och att jag skulle behöva fatta ett beslut, som inte baseras på hur jag trodde att min röst skulle hjälpa landet, men hur jag trodde att det skulle göra den minsta mängden skada. När vi leds in i primär jag trodde Donald Trump endast kör för president som ett skämt eller för att han var en storhetsvansinne som hade allt i världen utom för detta läge. Stackars mannen, tänkte jag, han kommer att bli så besviken när han inte ens får några röster alls. Men när han började vinna primär i olika stater började jag att gå in i första etappen av sorg: förnekelse. Jag höll bara tänka, Detta kan inte hända. Tala om för mig att det är en dröm, ett spratt, eller till och med apokalypsen. Vad det än är, det är definitivt faktiskt inte händer dock - eller hur? Men det var.

load...

Sedan var det ilska att han faktiskt slog ut alla mer kvalificerade kandidater. Vilka var dessa människor som röstade för honom, och varför skulle de inte bara sluta? Han är en narcissist! Han är inte ens konservativ! Rösta inte för honom! Men de gjorde.

Kärlek kommer att segra, men bara om vi kan utvidga det till Trump väljare

Sedan började förhandlingar. Kanske kan vi fortfarande sätta stopp för detta nonsens. Kanske om en kille faller ut då en annan kille kommer att kunna slå Trump. Kanske om jag använder #NeverTrump hashtag han kommer att upphöra att existera. Kanske om jag går till kyrkan och be mycket vårt land inte kommer att implodera. Kanske kan vi fortfarande fixa det här. Men vi kunde inte.

load...

Under månaderna som ledde fram till valet - och i synnerhet på valdagen själv - jag var bara vanlig deprimerad. Jag hade gett upp att diskutera politik med mina vänner och familj. Jag hade slutat lyssna till min favorit politisk podcast. Jag ville bara krypa i ett hål och aldrig behöva rösta alls. Det är ensam och deprimerande när mycket få av dina vänner håller med dig om något så grundläggande för ditt värdesystem som det sätt du lägga din röst. Min sociala medier väggarna var som efterdyningarna av ett blodigt slagfält, fylld med falska rapporter, hatiska retoriken och hot mot unfriend alla.

Ungefär hälften av mina vänner är mycket liberal, som inte bryr mig mycket eftersom vi brukar undvika politiska frågor och bara överens om att vara oense. Men det senaste året fann jag mig själv i heta debatter med andra konservativa över allt från elektorer, till tvåpartisystem, huruvida det är moraliskt att rösta för ”mindre av två onda ting.” Några av mina konservativa vänner trodde Trump att vara precis den typ av fräcka wild-card landet var i behov av (som jag inte håller med), andra hatade honom och så röstade för en tredje part kandidat (jag inte håller med om det heller), och ytterligare andra beslutat att inte rösta alls (heller). Det verkade som mycket få människor kände det sätt som jag gjorde och hatade Donald Trump men såg Hillary Clinton och / eller demokraterna som ett större problem, och så röstade för Trump ändå. Uppenbarligen människor gjorde eftersom nästan hälften av amerikanerna röstade på honom för en eller annan anledning. Kanske de var bara rädd för att erkänna det. Jag klandrar inte dem.

Det var inte lätt att gå emot hur jag kände på insidan för att göra vad jag trodde var rätt. Jag kunde ha kände sig mycket mer bekväm genom att inte rösta för den mest djärva, kränkande person jag någonsin hört talas vid ett podium. I slutändan dock beslutade jag att göra vad jag trodde skulle skada landet minst. Jag ledde till valurnorna med Xanax i fickan i händelse av en panikattack, glass i min frys för att belöna mig för att sätta på min stora flicka trosor och inför verkligheten, och jag röstade för Donald Trump.

Det tog ett tag, men jag tror jag har äntligen nått det stadium av sorg kallas acceptans. Jag är stel och trött, men jag kan åtminstone förstå vad som hänt. 2016 gav mig en hel del sorg och jag ber att Donald Trump inte göra något nästa år för att ge mig längre. 2017 hade bättre vara en avslappnad och händelselös år för Amerika. Efter vad vi har gått igenom, vi definitivt förtjänar det.

load...

Om barnen beundrar något om Trump, jag hoppas att det är det här

Relaterade nyheter


Post Levande

Hur mönstrade växter kan spruce upp din vinter

Post Levande

Hur 5 kvinnor står upp för den typ av sexuella trakasserier som blev oreilly avfyrade

Post Levande

Därför ska du planera din nästa tjejs natt på Nite

Post Levande

7 enkla sätt att förenkla din superhöga morgonrutin

Post Levande

5 frågor som hjälper dig att ta reda på om du är i rätt karriär

Post Levande

Bröllopsgåva etikett: hur mycket pengar att ge och andra pressande frågor

Post Levande

8 tips för att hjälpa personer med ADHD göra det genom arbetsdagen

Post Levande

Hur man ger för att ge tisdag

Post Levande

Jag var ostracized för att diskutera raserisk orättvisa i min kyrka

Post Levande

Nate Berkus på hans nya show, faderskap och livet i hans 40-tal

Post Levande

10 förhållande podcasts alla ska lyssna på

Post Levande

6 par delar hur de gör ett öppet förhållande arbete