Jag bryr mig mer om att göra skillnad än vad Kanye tycker om Trump | BurnbrightLove.com

Jag bryr mig mer om att göra skillnad än vad Kanye tycker om Trump

Jag bryr mig mer om att göra skillnad än vad Kanye tycker om Trump

Det är elva dagar efter valet, och alla har en åsikt. Jag har läst så många op-ed artiklar om vad som gick fel, och som inte stöder vem. Världen är full av åsikter, men ännu inte tillräckligt många röster för att hålla oss från att hantera en Trump ordförandeskap. Mängden 'överraskning' är skrattretande minst sagt över något som var alltid en möjlighet.

Kvinnor har blandade känslor om att frukta en Trump ordförandeskap

Folk har tröttnat med etableringspolitik, och de var mogna för plockning med tal om ”Making America Great Again” med alla nödvändiga medel. Folk letade efter förändring, och många människor vi känner och älskar att känna att denna administration är det. Så vill det eller inte, vi är i för en fyra år rida i våra liv. Heck, om vi inte får vår skit tillsammans, det kan förvandlas till åtta år. Det är bara så allvarligt. Så, varför vi fokusera vår tid på att oroa vad kändisar som Kanye West har att säga om det?

load...

När gjorde Kanye West blir en katalysator för hur vi ska navigera det politiska området? Var det då han rycka mikrofoner från Taylor Swift? Eller var det när han på nätet be om mynt från Mark Zuckerberg på Twitter? Jag försöker bara att förstå när Kanye blev den person som vi behövde för att få godkännande från när det gäller vår politiska klimatet. Nu, inte få mig fel. Kanye har sjunkit några sanningar i sina ramblings (t.ex. George Bush inte bry sig om svarta människor under orkanen Katrina, och ja Beyoncé förtjänar album av året över Taylor Swift. [Tyvärr, men "Single Ladies" var jam]). Men i tider som dessa, är Kanye West inte den för att se till om solidaritet.

load...

Kanye West är en entertainer. Kanye främsta mål är att hålla hans namn på läpparna, och våra kreditkort köper sina produkter. Låt oss hålla det verkliga - Kanye West är en marknadsföring mastermind, och så är hans familj (Kardashians). De vet exakt vad de ska säga och göra för att säkerställa att de genererar intresse och uppmärksamhet som behövs för att hålla oss prata och köpa.

Nej, mina barn inte 'lägga undan sina meningsskiljaktigheter' för att stödja Trump

Därför, så vad som Kanye skulle ha röstat för Donald Trump? Vem bryr sig? Vi spenderar all denna tid och energi att tala om något som han skulle påstås ha gjort. Den viktigaste delen här är att han skulle ha gjort det, men det gjorde han inte.

Kanye hade varje möjlighet att rösta, att han inte är en brottsling och därför inte juridiskt inte kan göra det. Men det gjorde han inte så hur är den här historien är relevant? Det är bara relevant eftersom detta entertainer beslutat att han ville utnyttja denna hett ämne för att få folk att prata om honom. Detta är bara en taktik för att hålla varmt, och vi måste sluta falla för dessa billiga tricks.

Vi har inte tid att låta våra samtal riktas till dårskap. Nu, mer än någonsin är det dags att vara inriktade på att stanna sig à jour med vad som händer i våra samhällen. Vi måste ha samtal om att bevara kvinnors preventivmedel rättigheter. Vi måste också dialoging om hur vi ska se till att divisiveness rasistiska retorik mot muslimer, svarta, latinamerikaner och HBT stoppas till varje pris. Vi måste fundera på hur vi ska hjälpa till att bevara de rättigheter som så många av våra förfäder slogs för att ge oss. Vi måste börja fokusera på oss själva och vara den förändring som vi marscherar och protesterar om. Vi är nyckeln, och alla andra samtal om Kanye West eller andra kändisar är bara onödiga distraktioner som vi inte har tid att ta itu med.

Så låt oss låta kändisar hålla sig till att göra vad de gör bäst, underhållande. Och låt oss göra det vi gör bäst - att de människor som använder vår röst och energi för att bekämpa orättvisor, och flytta vårt land tillsammans i rätt riktning. Låt oss vara de människor som går till jobbet varje dag, och bidra till detta land genom vårt hårda arbete och uppoffringar. Vi är de människor som gör Amerika stor, och det är dags att vi håller vår regering ansvarig för det.

load...

Kärlek kommer att segra, men bara om vi kan utvidga det till Trump väljare

Relaterade nyheter


Post Levande

Hur 5 redaktörer skämmer bort sig efter jobbet

Post Levande

Delta & Ann coulter är feuding över en 30 euro sätesuppgradering

Post Levande

Ett brev till unga professionella kvinnor i trumpets ålder

Post Levande

Kvinnor och minoriteter gjorde historia i USA: s senat i går kväll

Post Levande

Azorerna öarna borde vara på din lista för en vinterresa

Post Levande

En reseproffs tips för att hålla dig fuktad på långa flygningar

Post Levande

6 coola sätt att utforska utomhus i sommar du inte hade tänkt på tidigare

Post Levande

Detta är kryssningsbanan mest barnfria vuxna föredrar

Post Levande

Vad betyder en julgrannbrist för dig? en större prislapp

Post Levande

Små saker du kan göra denna vecka för att fira svart historia månad

Post Levande

10 förhållande podcasts alla ska lyssna på

Post Levande

7 halloween spellistor för varje typ av fest