Jag är barnlös, men ditt barns utbildning är fortfarande viktigt för mig | BurnbrightLove.com

Jag är barnlös, men ditt barns utbildning är fortfarande viktigt för mig

Jag är barnlös, men ditt barns utbildning är fortfarande viktigt för mig

Jag vet att barnlösa människor (som jag är en) vill tik om hur föräldrar höjer sina barn. Jag känner mig säker på att säga att så gott som varje förälder har haft erfarenhet av att gå ut offentligt och bli straffade för dina barns sätt och beteende, din disciplin, eller de senaste teorier om barns medvetenhet. (Eller för den delen, de goda ol'teorier om barns medvetenhet.)

Du har hört allt, från beröm av Dr Spock till "Dr Spock är roten till allt ont"; från "dessa barn skulle kunna göra med en bra spanking" till "spanking är barnmisshandel"; från "barn bör ses och inte hört" till "du kväver deras kreativitet."

5 saker terapi har gjort för mig

Den automatiska reaktionen är: "Du har inte barn, så att du inte vet hur det är." Och det uttalandet är helt sant.

load...

Jag tycker inte klarerare bör inte -har en sak att säga om disciplin, beteende och uppförande (även om jag vill att dina barn skulle inte finger med salsa på en mexikansk restaurang, särskilt när det är på vårt bord och du ve försäkrade mig att barnen vet hur man beter sig i en restaurang, att välja ett exempel inte helt slumpmässigt).

Om jag inte ser barnet faktiskt kasserar serverns spets eller skada ett djur, kommer jag att hålla min stora käft. Och om jag ser dessa saker, kommer jag att göra mitt bästa för att svara på ett artigt, lugn och konstruktivt sätt.

Allt måste vara 'kul'för våra barn

Vad jag kan inte stå och se utan att kommentera är barn inte får en ordentlig utbildning. Även om jag inte har barn, jag fortfarande bryr sig mycket om -och kommer att agera på -Min uppfattning om vad som är bra för dina barn i skolan.

load...

En del av detta är själviska, kommer jag erkänna. Dina barn kommer att vara arbetare deras generation som kommer att påverkar livskvaliteten för min generation. Jag vill inte styras av politiker som inte förstår samhällskunskap, behandlas av läkare som inte vet fakta om människans fortplantning, eller "informerade" av forskare som inte har haft en chans att stöta på olika uppfattning om sin fält.

Jag vill också min hälsa medhjälpare, restaurang servrar, mekaniker, programmerare, hårstylister, guider, klädarbetare -allworkers -att kunna åtminstone läsa och skriva grundläggande engelska och göra grundläggande matematik. Detta är inte helt självisk - arbetare som inte har grundläggande skriva och räkna är mer sannolikt att bli lurad av sina arbetsgivare och mindre möjlighet att förhandla om förrädiska vägar byråkrati som varje amerikan, utan undantag, måste ta itu med. Jag vill att dessa saker för barn med funktionshinder också, eller åtminstone närvaron av välutbildade medhjälpare och förespråkar.

Jag trodde att min hypomani var bara lättnad från min depression

För övrigt vill jag några av dina barn att växa upp och bli målare, musiker, sångare, dansare, skådespelare, idrottsmän, konsthantverkare, författare och tecknare som kommer att göra min framtid rikare och mer upprätthålla som jag blir äldre.

För att uppnå dessa saker, jag har ett egenintresse i utbildningssystemet. Bara för att jag inte har några barn i skolåldern -or alla barn i alla -Uppstår inte att jag skulle hålla sig borta från skolstyrelser, gemenskap volontärprogram, beslutande organ, etc. Jag kommer att stödja goda utbildningsfrågor med mina skattepengar och min röster. Jag kommer att motsätta sig alla som begränsar ett barns tillgång till god kvalitet, noggrann, välinformerade, saklig, tillräckliga resurser, modern utbildning.

load...

Jag vill att dina barn att vara smart, motiverade, nyfiken, skicklig, konstnärligt, problemlösning, samvetsgranna, välanpassade, friska, hjälpsam, effektiva och kompetenta, självsäkra vuxna, både för min skull och deras.

Det bästa sättet för mig att bidra till det är att stödja, fond, och, ja, påverkar både den lokala och nationella utbildningssystem. Jag kommer att hjälpa alla er föräldrar som vill samma saker för dina barn, och jag kommer att motsätta dem som nöja sig med näst bästa (eller ännu värre, med tanke på de internationella statistiken).

Ge mig en välutbildad värld av dina vuxna barn och jag ska även förbise salsa finger.

Relaterade nyheter


Post Levande

9 nya årets resolutioner som är så mycket bättre än att gå ner i vikt

Post Levande

7 hemligheter att köpa en säker, prisvärd bil

Post Levande

Jag slutade tala med min döende pappa på grund av våra politiska skillnader

Post Levande

8 sätt vi gör världen till en bättre plats 2018

Post Levande

10 saker du aldrig bör göra när du pratar med en person med dvärg

Post Levande

11 saker feminister borde hänga sig för nu som Donald Trump har vunnit

Post Levande

Dessa hälsovänster är platsen att vara när du behöver lite R & R

Post Levande

Bethenny Frankel lanserar välgörenhet för att hjälpa kvinnor i kränkande situationer

Post Levande

De 5 bästa sjöloven för sommaren

Post Levande

5 platser i Florida för att se alligatorer i deras naturliga livsmiljö

Post Levande

5 skäl flodkryssningar är roligare än du tror

Post Levande

6 saker att veta om frederick banting, mannen bakom dagens Googles doodle