Insider resetips från en flygvärdinna | BurnbrightLove.com

Insider resetips från en flygvärdinna

Insider resetips från en flygvärdinna

Alla som någonsin rest genom en flygplats har förmodligen ville saker kan gå lite... Smidigare. Oavsett om det är att glömma de saker du behöver hemma, kämpar med din packning jobb på säkerhet eller hitta dig själv utsvulten före ombordstigning och att behöva vänta tills slå höjd att ens titta på en förpackning med pretzels, är verkligheten flyger inte alla rosor.

Det är därför vi nått ut till Heather, en Miami-baserade flygvärdinna på nästan fyra år. Hon gav oss alla de bästa resetips hon samlats in från hennes frekventa flygande.

Hennes bästa tips för packning

Det visar sig flygvärdinnor använda samma trick som vi har hört. ”Pack så lätt som möjligt, lägga alla dina vätskor i en 3-ounce eller mindre flaska för att inte kastas bort när man går igenom säkerhetskontrollen, bär enkla skor att glida på och av för dag av resor och föra underhållning för dig själv och / eller familj ”, säger Heather. En sak hon rekommenderas att du förmodligen fortfarande inte gör? ”Packa oöppnade snacks egen för att undvika flygplats priser och att famished före och under flygning.”

load...

8 yrken som tillåter dig att resa världen

Vad hon håller i sin carry-on

Hälsa är den första prioritet i en carry-on, säger Heather. ”Hand Sanitizer, nödlägen-C, alla medicin jag kan behöva - Alvedon, Tums, vitaminer, etc.”, säger hon mig. Efter det bör de saker som håller dig bekväm och beredd prioriteras: hörlurar, en penna, en telefon laddare, något slags underhållning, oavsett makeup är nödvändig och Frälsaren alla flygningar, myntverk eller tuggummi.

Hur hon kämpar torrhet av flygplan

Naturligtvis dricka vatten, säger Heather. Du kan hålla en liten fuktighetskräm i din carry-on eller handväskan. Några andra saker som fungerar underverk enligt Heather är ”nässpray för de supertorra flyg och höjdförändringar, ögondroppar och vissa medicinskt läppbalsam för torra läppar.”

load...

Varför resa kan vara en sådan mardröm för plus-size kvinnor

Den bästa tiden att resa

Inga stora insider hemligheter här, säger hon. Flyg tenderar att vara billigare måndag till torsdag och långt från semestern. Om du försöker hitta en uncrowded flygning, hålla sig borta från fredagar och söndagar och ”någon semester eller årstid där barnen och högskolor är i skolan.”

Hur man undviker jetlag

Få en god natts sömn innan din flight, äta gott och hålla super hydrerad, berättade hon för mig, liksom att försöka utöva och få din omsättning går på dagen för din flygresa. ”Om det är en lång röda ögon flygning, jag tar ett par timmar tupplur när jag kommer in och sedan tvinga mig att få upp och flytta runt så att inte förstöra min sömn senare samma kväll”, sade hon. Hon försöker också att äta på schemat skulle hon hemma. Till exempel, säger hon, ”Om du är från New York och gå till LA och normalt äter middag på 6 eller 7:00 Eastern, sträva efter en större måltid på tre eller 4:00 Pacific.”

Om du ska packa en mat eller dryck, gör det...

.ginger ale. ”Flyg kan ibland få slut på ginger ale på grund av sin popularitet, och jag tycker inte om att ta den chansen” Heather säger.

Eco-Resorts för att fly vintern och rädda planeten

Vad hon önskar du visste om flygresor

Vänlighet är nyckeln, säger hon. ”Du har ingen aning om vad folk går igenom eller om de kan vara på väg (begravning, familjekriser, stress anställningsintervju eller ett möte, etc.). Att vara trevlig och tillmötesgående går långt och kan undvika många frågor.”

På en ljusare anteckning plan är bara inte så ren, säger hon. ”Bär dina skor när man reser sig ur stolen och especially gå till [toaletten.]”

Relaterade nyheter


Post Levande

Jag är bibliotekarie och här är vad vi behöver för att klargöra falska nyheter

Post Levande

7 löneförhandlande hemligheter varje kvinna behöver veta

Post Levande

Paven gifte sig med 2 flygvärdinna i mitten av flygningen

Post Levande

United airlines nekade ombordstigning till en resenärs emotionella stöd påfågel

Post Levande

3 sätt att hjälpa offer för Las Vegas skytte

Post Levande

Varför är det OK att inte betrakta dig själv som en tjej chef

Post Levande

De mest underrated tech releases of 2018

Post Levande

Hur man reser när du är på en allvarligt snäv budget

Post Levande

När det gäller löner, borde kvinnor alltid be om mer?

Post Levande

7 enkla sätt att förenkla din superhöga morgonrutin

Post Levande

9 äventyrliga 1-dagarsutflykter som är fantastiska - men förmodligen i ditt område

Post Levande

Varför är det helt okej att du brister i tårar på jobbet