Hur man är en stark kvinna i en tid av politiskt kaos | BurnbrightLove.com

Hur man är en stark kvinna i en tid av politiskt kaos

Hur man är en stark kvinna i en tid av politiskt kaos

Aktuella händelser i den politiska världen har slungades många av oss i vad som bara kan beskrivas som en gemensam tillstånd av ångest. Vi har sett så många nya händelser som verkar hota inte bara kvinnors rättigheter, men de minoriteter i USA och världen. Dessa saker hela började med svära in av vår nya president. Hans kontroversiella och oförutsägbara beteenden och hans användning av rädsla och hat taktik, högerkanten agenda och verkställande order som syftar till att störa vårt regeringssystem genom att skapa förvirring och misstro i kongressen, media och folk överallt.

Hur kan vi ta itu med aktuella händelser och hålla våra huvuden ihop?

1. Tala och Stand Up

Vi måste uppmärksamma de saker som händer i politik och näringsliv. Vi måste hålla sig vaken och vara redo att försvara fri- och rättigheter för kvinnor och andra. Vi måste alla vara starka personer som är villiga att tala upp och stå upp för vad vi tror på genom att uttrycka vår oro om frågor som rör oss i både våra personliga och professionella nivåer.

load...

2. Skydda våra friheter

Nu är en sådan viktig tid att vara en kvinna i världen. Detta är ingen tid att luta sig tillbaka och ”go with the flow”. Vad vi gör idag kommer att påverka livet för våra döttrar och söner. Vi måste skydda våra friheter, så att våra barn kommer att växa upp fritt. Våra attityder och åsikter betydelse mer än någonsin. Kvinnor överallt är påverkare och beslutsfattare i alla delar av vårt samhälle och vår värld. Vår roll är inte liten, men stora. Vi är starka.

3. Tro på dina drömmar

Min lösning är att göra vad jag alltid har gjort. Jag litar på mina känslor och uppfostran. Jag låter inte vad som händer i politiken styra mina känslor, eller ändra min övertygelse om vem jag är eller vad jag försöker göra i mitt liv. Jag tror på mig själv och mina drömmar och jag tror i Amerika.

load...

4. Inte förlora tron

Jag uppmuntrar alla kvinnor att ta hjärta och inte förlora tron ​​på våra institutioner och vårt sätt att leva. Tappa inte tron ​​på människor, på grund av en president som är mentalt instabil. Tappa inte tron ​​på regeringen på grund av uppenbar kaos i Vita huset. Inte prenumerera på känslomässig krigföring på grund av sociala medier. Försök att inte hemsöka över media nyheter och sociala medier trender. Vara en kraft för kärlek och styrka och hopp i ditt liv.

Jag tror att kvinnors mars på Washington, och de många protesterna över hela världen över kvinnors rättigheter och den senaste tidens protester i städer och flygplatser över restriktioner för invandrare är bevis på en nation måste vi vara stolta över.

5. Inte Value Hate

Vi måste komma ihåg att vårt land är stark, inte svag, och bygger på kärlek, inte frukta. Vi värderar inte hat. Vi värdesätter mångfald och många gåvor som alla leder till bordet.

Den nuvarande politiska administrationen är inte en sann bild av tänkandet hos majoriteten av amerikaner som tror på våra traditioner och våra lagar. Vi tror på rättvisa, ingen roll vilken politiskt parti har förtroendeuppdrag.

6. Honor och respektera traditioner

Amerikaner som helhet är de som ärar och respekterar våra traditioner och lagar. Vi är inte extremister. Vi är inte lögnare eller bigotta eller höger yttrar eller haters. Vi är vanliga människor som värnar de friheter och värderingar preciseras i den amerikanska konstitutionen. Du kan inte ta dessa saker bort från någon av oss.

load...

Vårt land har byggts på och berikas av kamp män, kvinnor och invandrare och människor i alla religioner och kulturer. Vi har vuxit till en underbar och skiftande befolkning. Vi har snabbt blivit en nation med en minoritets majoritet. Vi är ett tolerant folk och våra lagar återspegla detta.

Trump administrationen vill folk att tro att förhållandena är hemska i detta land och vi bör följa extrema åtgärder för förändring. De vill att vi ska fyllas med rädsla och tvivel och misstankar. De vill att vi ska stänga dörrar och bygga murar mot varandra.

7. Avvisa dåliga lagar

Människor i regeringen kan försöka angripa våra värderingar och försöka passera orättvisa lagar som minskar våra friheter, men deras handlingar är bara försök att bryta ner systemet och de kommer inte att fungera. De kommer inte att fungera, eftersom det amerikanska folket kommer att förkasta lagar som strider mot deras grundläggande fri- och rättigheter. Människor överallt har visat att genom att antalet protester.

8. Kom ihåg säkerhetskontroll

Vi har garantier inbyggda i vår regering för att skydda oss från någon president som försöker överträffa sina verkställande befogenheter eller någon förtroendevald som begår brott. Det finns många människor i vårt land som kommer att stå upp för vad som är rätt och använda lagen för att skydda våra rättigheter och friheter.

Så nu är en tid att vara en stark kvinna genom att stå upp för din tro. Kom ihåg våra amerikanska värderingar och vårda dem. Hedra dem som har kämpat för vår frihet. Respektera de som kämpar för dem nu. Stå med dem som skyddar våra lagar.

Vi måste stå starkt, står för kärlek och stå upp för varandra i varje situation. Vi måste lära våra värderingar och förmedla vår styrka till våra barn. Vi får inte förlora vår tro på Gud och alltid hoppas på en bättre morgondag.

Relaterade nyheter


Post Levande

Hur man böjer sig ur möten som är en total tidssugning

Post Levande

10 under-radar state parker att lägga på din hink lista

Post Levande

31 bemyndiga sätt att fira kvinnors historia månad

Post Levande

5 enkla, fantastiska sätt att uppdatera ditt CV

Post Levande

9 tips för att behärska konsten att packa ljuset

Post Levande

45 citat på kroppsbild som inte är cheesy och kommer faktiskt att hjälpa till

Post Levande

7 snabba LinkedIn-tweaks som gör stor skillnad

Post Levande

Hur man inte ska tänka sig när man spenderar media under Trump-administrationen

Post Levande

Känna sig hjälplös efter valet? här är exakt vad du ska göra

Post Levande

5 sätt att berätta om ditt jobb gör dig sjuk - bokstavligen

Post Levande

Bilresa! dessa spel kommer att hålla dig underhöll under alla dina resor

Post Levande

9 kvinnodrivna podcasts till binge-lyssna i helgen