Hur kasta den perfekta sofistikerade halloween fest | BurnbrightLove.com

Hur kasta den perfekta sofistikerade halloween fest

Hur kasta den perfekta sofistikerade halloween fest

Växer ur Halloween? Helt notan alternativ! Naturligtvis är vi alla når en punkt när vi är trötta på samma gamla bus eller godis, Casper, godis majs och de konstiga "eyeballs" som just skalade druvor.

Men du kan hålla fira Halloween även när du börjar bli lite mer sofistikerade. I själva verket är Halloween särskilt lämpad för en viss gotisk glamour som lämpar sig för eleganta middagar och skrämmande soaréer. Du måste bara veta hur du ändrar din vanliga traditioner för att passa den chica nya dig.

Dessa tips hjälper dig att kasta en Halloween-fest som dina vänner kommer att tala om hela året.

load...

De bästa Halloween Stories för barn - med precis rätt mängd av Fright

1. Tänk gotiska, inte skrikig

Du kan vara obehagligt och ändå elegant - bara titta på Morticia Addams' gotiska drömhus. I stället för att dekorera ditt hem och varvet med avhuggna lemmar, falska blod och skriker, animatronic ghouls, välja att införa gargoyles (skum som kommer att göra fint), svart spets allt, sammet accenter och skamfilat kandelabrar. Nu lägger till i din klassiska rökmaskin och bara några nyhet spindlar och du har ställt in en scen värdig någon klassisk skräckfilm.

2. Uppgradera dina äter

Bild: Godiva Mästerverk

Candy corn bara inte kommer att klippa det om du vill ta emot en riktigt chic Halloween-fest. Först vill du se till att du har några salta snacks till hands. Satsa på stilrena plockmat som har en dramatisk look om dem utan att uttryckligen Halloween-tema - tänk fikon, balsamvinäger och getost crostata, blinier med kaviar och prosciutto-inslaget sparris.

load...

Därefter godis. Varje Halloween-fest behöver godis, men du vill välja något lite lyxigare än vad du fick i din bus eller godis hink som barn. Satsa på hög kvalitet överseende. Godiva mästerverk chocolategoes med lynnig, mörk inredning. Du kan dela ut individuellt förpackade choklad - i Mjölkchoklad Caramel Lion Belgien, mörk choklad Ganache hjärta eller mjölkchoklad Hasselnöt Oyster sorter - för att dina gäster som party och tjänar några av de fyllda staplar på tabellen dessert. Allas sötsaker blir nöjd.

3. Skapa stämning med musik

Bild: Giphy

Musik hjälper sätta stämningen på någon part. Dike spökhus Ljudeffekter CD och sätta på en ny typ av musik - klassiska skräck film filmmusik. Kompositörer som Bernard Herrmann (The Ghost och Mrs. Muir, Psycho), Wojciech Kilar (Bram Stokers Dracula) och Danny Elfman (Edward Scissorhands, Corpse Bride) skriva instrumentalmusik som ger dig gåshud på baksidan av halsen utan att tillgripa att skrikande banshees eller illavarslande skratt.

Hur Helt Bemästra Instagram Halloween Mermaid Makeup

4. Gör en klänning (-up) kod

Bild: M_a_y_a / Getty Images

Oavsett hur elegant din fest installationen är, det känns lite dumt om någon dyker upp i en gigantisk Elmo kostym. Det är därför teman Halloween partier är så stora. Du kan be dina gäster att klä sig som Debonair vampyrer, viktorianska spöken, kungar och drottningar - i grund och botten, vad kommer att säkerställa att vibe är någonstans i linje med undead-black-tie-tillval utan naturlig storlek Grumpy Cat eller poop emojis i sikte.

5. Håll det enkelt

Nuförtiden verkar det som du kan hitta Halloween dekorationer i alla möjliga färger - orange, lila, lime grön, röd, svart. Men sätta dem alla tillsammans, och saker börjar att se mer ut som en tokiga karneval än en obehagligt spökhus.

load...

Istället klippa ner din färgpalett. Jag gillar svart med en accentfärg. Även svart och grått, för mörk för de övriga 364 dagar om året, fungerar perfekt för att skapa en mjukare spöklik stämning.

Och glöm inte blommor. Monotona arrangemang som med svart sidenblommor, kråk fjädrar och spets hålla saker sofistikerade och mer än lite obehagligt.

Med dessa tips, kommer du att uppleva Halloween på ett helt nytt sätt. Visst, du har vuxit de glöd-in-the-dark skelett, men gourmet choklad, svart spets och klassisk filmmusik för en 31 oktober till och med den mest sofistikerade bland oss ​​vill fira.

Detta inlägg är sponsrad av Godiva mästerverk, nu när du handlar varje dag.

Relaterade nyheter


Post Levande

8 helt enkla sätt att byta ut ur ett dåligt humör

Post Levande

9 gåvor vi är trötta på att få varje år

Post Levande

Därför ska du planera din nästa tjejs natt på Nite

Post Levande

Detta är kryssningsbanan mest barnfria vuxna föredrar

Post Levande

Varför rekommenderar jag starkt att gå på ett äventyr med en grupp främlingar

Post Levande

En guide för amerikaner som vill flytta till Kanada om Trump vinner

Post Levande

Kommer du till Australien? den här appen avslöjar den inhemska historien om var du bor

Post Levande

9 personer du ska lägga till i jullistan i år

Post Levande

Låt pinterests bästa trender inspirera dina 2018-resolutioner

Post Levande

5 platser för att hitta ett hotellrum alternativ

Post Levande

Lösningen i jämställdhet gömmer sig i din bonus?

Post Levande

Jag önskar att samhället inte fruktade mig för att vara en svartamerikansk muslimsk kvinna