Första gången mamma som fick sitt drömjobb medan han var gravid i 7 månader | BurnbrightLove.com

Första gången mamma som fick sitt drömjobb medan han var gravid i 7 månader

Första gången mamma som fick sitt drömjobb medan han var gravid i 7 månader

I vår nya serie, graviditet dagböcker, ber vi förväntar kvinnor att skriva ned alla graviditetsrelaterade detalj av sina liv i en vecka. (Särskilt tack till New York magand Refinery29for den inspo.) Arbetsrelaterade gåtor, kämpar med IVF, och en hel del illamående, framåt. För den andra posten i vår serie, vi har en 29-årig rekryterare från NYC som landade ett jobberbjudande, medan sju månader gravid. Hon är 38 veckor gravid med sitt första barn.

Yrke: Rekryterare för en stor social media / tech företag

Pengar situation: Vi har en sammanlagd inkomst på runt $ 185K / år. Jag har ungefär $ 20k kvar på mitt studielån och några tusen dollar på två kreditkort som vi använder för resor poäng. Vi varje hålla ett sparkonto med ett par tusen dollar, för säkerhets skull. Jag var också bara beviljats ​​en stor mängd material från mitt nya jobb som kommer att vara tillgängliga för mig i slutet av 2017.

Hur lång tid tog det dig att bli gravid? Denna graviditet var helt oplanerad men välkomna! Jag hade en fruktansvärd upplevelse med p-piller i det förflutna, så vi bara använda kondomer och utdragbar-metoden.

Alla andra uppgifter som är relevanta för din graviditet? Graviditet har varit tuff för mig och jag är engagerad i att vara så ärlig som möjligt om min erfarenhet. Jag var sjuk i ca 24-25 veckor - inte kasta upp, bara alltid på kanten av kräkningar (aldrig fick den söta lättnad!). Jag var ett känslomässigt vrak och behandlas betydande depression under den tiden också.

load...

Dag 1

09:00 - Jag har dagen efter nyårsdagen från arbetet, vilket är * verkligen * trevligt men också bara förstärker min stora baby-hjärna så jag vet att jag kommer inte att veta vilken dag det är för resten av veckan. Dessutom är 9:00 min definition att sova i, som jag försöker upprätthålla en hygglig sömn schema.

10:00 - Min partner och jag limpa runt lite innan vi klä att gå köra några baby-stuff ärenden. Resesystem (bilstolen / sittvagn) som vi bad om var för stort för vår bil bålen, så vi har gotta utbyte är ASAP. Vi måste också köpa några viktiga punkter som vi inte fick på min baby shower och utbyter några saker som vi fått multiplar av. Off we go!

load...

01:00 - Vi inser att vi svälter, så vi stannar för hamburgare. Av någon anledning, stänger de ner linjen ( ”på grund av en längre tid än normalt väntetid”...), så vi måste lämna. Tack och lov har min graviditet cravings inte varit allvarliga så jag inte emot. Vi åker till köpcentret food court eftersom det är nära och vi är allvarligt-mycket-otroligt svälter.

02:00 - Slutligen vi börjar vår att göra-lista. Vi går in i baby-stuff butik & ser att linjen är lindad runt i butiken (redan !?). Vi gå rätt tillbaka ut. Mitt tålamod har gått ner ganska lite ytterligare längs jag får i denna graviditeten.

03:00 - Vi försöker vår lycka på att få färgen vi behöver så desperat att få. Jag har tänkt att måla vår lägenhet för ca 4 månader, men tyvärr min mellannamn är förhalning. Vi gör vår mammafotosession den kommande helgen, så nu har jag * verkligen * behöver för att få det gjort. Denna butik är långt mindre packad-yay! Vi har färg!

16:00 - iväg för att hitta något att bära för förlossnings shoot! Vistas ”modet” har inte varit lätt som en gravid kvinna (för mig!). Jag hade redan en hatkärlek med min kropp, så nu när det är för evigt föränderliga och sätt större än normalt, jag bara inte känna min eleganta själv. I slutändan att hitta en enkel men söta grå maxiklänning. Det är figursydd och något jag aldrig bära före graviditeten. Stolt ögonblick!

05:00 - Dags att gå tillbaka hem. Det förvånar mig fortfarande hur utmattad jag efter några timmar av riktigt enkel aktivitet. Det är skrämmande att tänka att jag är på väg in i ständigt tillstånd av utmattning kallas moderskap.

05:45 - Vi är hemma och redo att limpa igen. Vi börjar att göra middag och räkna ut vad man ska titta på Netflix. Jag förmodligen inte kommer att gå till sängs för några timmar, men jag måste tid min nattetid äta eftersom jag har stor halsbränna idag - värre än en i tidigare veckor och det är absolut tortyr. Ingenting är roligt, inte ens choklad. INTE ENS choklad.

load...

10:00 - Jag hoppa i sängen, kolla min kalender och e-post för nästa dag. På något sätt Instagram kallar mig och jag sugas in min tidslinje, som sedan leder mig till att kontrollera alla mina andra sociala medier apps. Nästan en timme senare, äntligen satte jag min telefon gjort och blunda.

02:00 - Jag försöker dricka massor av vatten hela dagen och smutta några hela natten när jag vaknar, vilket betyder att jag i princip aldrig sluta kissa. Över natten badrum raster är normen för mig nu. Ja, detta gör min sömn kvalitet hemskt, men jag kan inte stå känslan av uttorkning, så jag gör vad jag måste göra.

04:00 - Upp till kissa. Igen.

Dag 2

09:30 - Första dagen tillbaka på jobbet efter semestern. Vi får gratis frukost / lunch / middag här, så jag försöker att vänja sig anländer tidigt nog för en rejäl första måltid. Jag behövde inte komma fram till 10/10: 30am på min sista spelning. Jag har fortfarande inte till, men hej, gratis mat. Jag får min frukost och huvudet till mitt skrivbord för att kontrollera e-post, kalendrar, etc.

12:00 - Jag har en 1: 1 möte med en av mina chefer. Han är ansvarig för att anställa mig medan mycket gravid och också bara mycket häftigt runt. Jag hade i princip * noll * Stöd chefs i min sista positionen, så det är en trevlig förändring.

12:30 - Andra mötet, andra manager. (The rapporteringsstruktur har nyligen bytt, så vi är i en bit av en övergångsfas.) Jag äntligen känner produktiv nu att min att göra-lista växer.

14:30 - Jag försöker få alla mina årliga hälsokontroller innan barnet, så jag gå till en ögon läkare utnämning. Det regnar och blåsigt och kallt, och promenad är längre än jag vill att det ska vara, men jag gör vandringen ändå i namn av 10k steg per dag. Jag besöker denna läkare för första gången och det visar sig vara en katastrof. De är inte redo för mig när jag kommer in, har inte min förfyllda ut pappersarbete, och sedan hävdar jag behöver en remiss för att se dem (jag inte.). Jag gör min väg tillbaka till kontoret i regnet / vind / kyla och påminna mig själv om att jag åtminstone fick några steg i. Det är en liten vinst.

04:30 - Mitt arbete partner och jag har ett stort möte med några av designteamet. Vi brainstorming idéer för NYC kreativa / design befolkning social händelse - rätt upp min gränd!

17:30 - dags att gå hem. Ingen får för mig, uppenbarligen mycket gravid person, på tåget (vilket är ganska vanligt!) Tills en annan kvinna kommer till min hjälp. Jag skulle normalt frågar mig, men jag var för trött för mer mänsklig interaktion i det ögonblicket. Hon är min frälsare.

08:00 - Regelbunden kväll här. Jag äter några rester som ger mig galen halsbränna, pop några Tums, och gör dig redo att slå säcken.

01:00 - Ikväll är en taskig sömn natten. Jag har svårt att sova på grund av Braxton Hicks sammandragningar ( ”falska” sammandragningar som får du redo för riktiga arbete). De gör inte ont, men de är obekväma tillräckligt för att hålla mig från drömmarnas land. Maken är inte heller mår bra, så hans gungade och svarvning också hålla mig.

02:00 - Samma.

04:00 - Vad vet du, mer av samma sak.

Dag 3

08:00 - Jag bara hamnade få två eller tre timmars sömn. Lyckligtvis, vi får arbeta hemifrån på onsdagar. Tillbaka att sova en timme eller två innan jag loggar på.

10:30 - Min chef avbryter vårt 12:00 möte, så jag bara göra en del efterforskningar och allmänna arbete för resten av dagen. Kan inte klaga!

04:00 Min fästman och jag huvudet ut för några fler barn ärenden. Vi finner framgångsrikt en ny barnvagn och några andra baby saker jag ville verkligen för vår mamma skjuta i helgen. Vi stannar också mer färg leveranser och middag på Panera eftersom #cravings.

08:00 Vi får våra rum förberedd för målning i morgon rörliga och som omfattar möbler, förbereder alla leveranser för min far, som kommer att komma för att hjälpa färg på morgonen.

10:00 Bed tid! Och be för en bättre nattsömn...

Dag 4

06:30 - Mycket bättre nattsömn! Inte lika bra som en icke-gravid, melatonin ridit sömn. Men jag tar vad jag kan få dessa dagar. Vi låg i sängen för ytterligare en halv timme och sedan jag utanför tävlingarna. Jag gillar att ge mig extra tid på morgonen eftersom jag går sätt långsammare som en gravid kvinna. Jag saknar min hastighet-promenader New York steg.

10:00 - Färdig frukost. Kolla in min kalender för dagen, skriva ner min dagliga att göra-lista och få till det.

01:00 - En god vän till mig kommer att ha lunch på kontoret. Jag får inte göra mycket umgänge eftersom jag är evigt utmattad, så YAY!

03:00 - Bara gjort det till min nu vecko OB-GYN utnämning. Nu när jag är fullgångna, jag måste gå varje. Enda. Vecka. Oy! Min utnämning tar längre tid än förväntat. Mitt blodtryck har varit något hög i början av varje besök, så vi alltid måste testa det några gånger. Jag är 10 tusen procent positiva beror det på att jag gå till mina möten så jag lite omständlig när jag anländer (det alltid mäter mycket lägre i slutet av min anställning!), Men nu när jag är så långt fram, har läkaren vara mycket mer försiktig med höga värden. Hon gör också mig att göra en 24-hr kissa testet denna helg (som kommer att leta efter proteiner i urinen, ett tecken på havandeskapsförgiftning, något du * inte * vill). Alla något irriterande i ögonblicket, men hey, det är allt jag vill ha en frisk unge.

17:00 - Jag är trött och hungrig. Jag kan bara göra det om tre timmar innan jag behöver äta igen. Jag sparade lite frukt i kylskåpet från i morse för att chomp på och kan inte vänta på middag (som jag hoppas väntar på mig när jag kommer hem).

18:45 - Jag blev lurade in i ett arbete Happy Hour och hamnade vistas att hänga med mitt lag. Jag tänkt att be om ett par skott bara för att bartendern obekväm, vad ?! Så roligt. Hur som helst, hem går jag.

19:30 - helt glömt att jag skulle komma hem till en nymålad lägenhet! Hubs & pappa gjorde bra och jag älskar det nya utseendet. Har inte sagt dem att vår fotograf inte har bekräftat vår skjuta ännu, så kanske det inte var så stor för bråttom som jag trodde. Dessutom är jag * verkligen * hoppas hon bekräftar snart jag är blir större och mer självmedveten för varje dag.

08:00 - Jag värma upp lite mat och vi slutligen bestämmer sig för att starta konstigare saker. Hur kunde vi vänta så länge att titta på denna SERIE ?! Vi kommer att titta på detta tills jag * förhoppningsvis * somna.

Dag 5

07:00 - Det snöade i går kväll, därför känner jag skyldig att träffa snooze-knappen några gånger. Jag hoppas att det inte är så illa ute - min vanliga snö stövlar är utmärkta men * mycket * tung, så jag tänker inte på att bära dem den här säsongen förrän efter barnet anländer.

10:00 - Frukost vid mitt skrivbord. Jag har glömt det är fredag ​​ungefär tre gånger redan i dag. Baby hjärnan är en real thing, y'all!

10:30 - jag äntligen in min mammaledighet anspråk på jobbet. Vi har en otrolig ledighet politik, men jag stressad om att lämna min post för länge sedan jag bara börjat för några veckor sedan. Ah, glädjen i att navigera på arbetsplatsen som en kvinna...

10:51 - Holy shit, jag är trött idag.

15:30 - Jag har haft en händelserik dag: möten, lag lunch i office kaffe med en kollega. Jag har en ögonläkare möte inom kort. Det är mycket närmare än min sista misslyckade möte, och jag ber för framgång den här gången. Ärligt talat, jag försöker bara få alla mina läkarbesök ur wa. Åh, och jag också bara beställt några läckra nya specifikationer från Warby Parker och så, jag behöver denna nya recept ASAP. Jag är också sätt förfallit för kontakter, nu när jag tänker på det. Men som för sent, har mina ögon varit vansinnigt torrt / kliande. Graviditet elände.

03:40 - Jag hällde mig några gelékonfektyr som ett mellanmål och i princip fick alla gula, vilket är brutto. Jag skulle vilja tro att min icke-gravida själv inte skulle vara lika besviken som jag för närvarande. #Hormones, har jag rätt?

05:00 - ögonläkare framgång! Denna plats var närmare, super effektiv och fick jobbet gjort. Jag beställde en årsförbrukning av kontakter och fick min Rx för mina nya glasögon. De säger dina ögon kan förändras under graviditeten-lyckligtvis har mina inte förändrats mycket mer än normalt.

06:00 - Dags för en välbehövlig manikyr. Jag brukar se en fantastisk talang vän till mig som är en professionell spik artist, men hon bokas på skott hela veckan (gå, Ami !!). I huvudet på en gammal favorit salong för mig att få dessa geler bort, skära ner mina naglar (baby-proofing!) Och har en regelbunden mani.

06:15 - Jag har inte varit i stolen långt innan spik tekniker kommentarer om ”hur stor” jag är. Hon jämför mig också ”hur liten” hennes 40wk gravid syster är. Jag artigt påminnelse henne att jag är 5'9” ​​med en fästman som är 6'5” och att vi helt förväntas göra stora barn.

18:20 - Hon kan inte verkar få gelen av mina naglar. Ingen aning om hur det är möjligt, men okej. Jag stoppa henne innan hon slaktare mina naglar ännu mer. Hon arkiveras och kratsade dem så mycket nu, de är ganska mycket förstört. Jag slutar med att klippa dem ännu kortare, så nu har jag fula, svullna händer med fula, super korta naglar. (Ursäkta min graviditet känslor talar, men ibland allt som behövs för att känna brutto är att ha taskig naglar.)

18:30 - Salongen inte ta ut mig för utnämningen. Jag bege dig till Starbucks att spendera $ 13,25 Jag sparade och vältra sig i fula-spik sorg. OH, fortfarande inte har hört från vår fotograf.

Dag 6

10:00 - Jag fick ett mejl i går kväll från fotografen: ingen fotosession i morse, men jag är fortfarande väntar på att bekräfta * när * det kommer faktiskt hända. Som Virgo, är detta verkligen ger mig ångest. Jag är en sådan planerare.

10:30 - Eftersom vi inte behöver få tycke för fotograferingen, vi beslutar att limpa runt hela lördagen. Tid till Netflix binge konstigare saker! Vi också inte inser att det är tänkt att snö * alla * dag. Ingen aning om hur jag missat att-jag brukar väder besatt. Baby hjärna? Verkar vara en stor sak att skylla.

07:00 - Trodde du att jag skämtade när jag nämnde binging Netflix? Jag försäkrar er, vi stannade för att beställa mat och snacks några gånger. Fortfarande ingen bekräftade boka om vår skjuta.

08:30 - jag äntligen komma i kontakt med fotografen och vi beslutar att skjuta skjuta till nästa helg. Åtminstone jag inte behöver skynda sig att få mina naglar fast! Små segrar.

10:00 - Min halsbränna har varit utom kontroll nyligen oavsett hur mild / intetsägande min mat är. Jag är en person som är besatt av kryddig mat, så det ganska suger. Jag hoppas att jag går tillbaka till normal postpartum. Annars, hur tråkigt!?. Jag tuggar på några Tums och kalla det en kväll.

Dag 7

11:30 - Om det finns en typ av mat jag älskar, är det frukost mat. Jag kunde äta frukost mat som helst (jag är mer av en välsmakande frukost kinda gal, men jag älskar mig några pannkakor!). Det är obegränsad Pancake tid på IHOP så vi gör resan trots den kvardröjande crumby väder.

12:15 - Som vanligt, jag beställer över min mat. Ju längre fram i graviditeten du är, desto mindre utrymme du har i din kropp för mat. Deprimerande, jag vet. Bonusen: Du kan alltid göra två eller tre måltider av vad du beställer!

01:00 - Jag har märker mer och mer främlingar tittar på mig offentligt, sannolikt att tänka för sig själva, ”Fan, hon är gravid!” Jag tycker att det är märkligt att graviditet är en mycket vanlig sak, och ändå människor kan bara inte låta bli att gawk på dig. Liksom, hej, såg hur tror din mamma !? Vacker, ja. Men också mycket gravid.

02:30 - Hemma med inte mycket att göra. Dessutom, för att ingenting titta på eftersom vi avslutat vår sista binge. Jag planerar på ”häckande” lite för resten av dagen. Jag får lust då och då, men det är ganska ansträngande. Som allt på denna punkt i preggo-ness!

06:00 - Jag är på väg in i min 38: e graviditetsveckan. Tiden flyger! Det har inte alla varit kul, men det har gått väldigt snabbt. Mycket snabbare än du kan tänka dig. Jag har en konstig känsla av att jag inte kommer att göra det till min förfallodagen av någon anledning. Ikväll är första gången jag säger det högt till min partner. Han upphetsad, men jag kan ha sänt honom i panik läge. Han tycker om att vara över förberedd, vilket är ett utmärkt komplement till någon som varit i stort sett bara winging det på sistone. Jag vet ärligt talat inte hur jag känner att träffa mitt barn. Jag är mer nervös än upphetsad. (Det är okej att vara ärlig om dessa saker, tjejer!) Och jag är på en konstig plats där jag är helt över att vara gravid, men inte riktigt ”färdig” för denna vilda barn äventyr. Tvärtom, jag är glad att det är något du bara kastas in. Jag tror att det är där någon säger ”Må oddsen vara någonsin till din fördel...”

Vill du skicka in din egen graviditet dagbok? E [email protected] komma igång.

13 kvinnor om hur man har fantastisk Sex under graviditeten

Relaterade nyheter


Post Levande

Träffa Jillion Potter - Badass Olympian kommer att få dig tillkopplad på rugby

Post Levande

7 skäl till en kryssning är den perfekta familjeflykten

Post Levande

Dina barn kommer att bli galen för denna gör det själv utbrott regnbåge

Post Levande

7 skäl att inte vänta till efter semestern för att bryta upp med någon

Post Levande

Hur framgångsrika människor hanterar 3 typer giftiga medarbetare

Post Levande

Ord som gör att du låter smartare - för, ja, vi behöver alla lite hjälp

Post Levande

Hur man inte ska tänka sig när man spenderar media under Trump-administrationen

Post Levande

Jag var tvungen att sluta jobbet för att jag är en mamma

Post Levande

Hur kan du stödja kvinnors, HBT och borgerliga rättigheter efter valet

Post Levande

VD och ensam mamma gör anpassningsbara väskor för kvinnor

Post Levande

10 under-radar state parker att lägga på din hink lista

Post Levande

3 sätt att hjälpa offer för Las Vegas skytte