Detta sommarläger ger empowerment av unga tjejer genom konsten | BurnbrightLove.com

Detta sommarläger ger empowerment av unga tjejer genom konsten

Detta sommarläger ger empowerment av unga tjejer genom konsten

Ruma Bose, entreprenör, humanitärt ledare och tidigare VD för Chobani inbjudna fyra innovatörer till scenen på # BlogHer17conference i Orlando, Florida, för SheKnows Media The Pitch tävling. Planen är ett program som profiler några av de största kvinnliga visionärer i vår tid och händer vinnaren av tävlingen en rejäl check $ 50.000. Inte så illa, eller hur?

Chelsea Clinton har stora känslor om senatens New Health Care Bill

Kvinnorna var och en fick två minuter för att slå upp sin affärsidé till publiken och en panel av domare. Domarna frågade varje tävlande vissa hårt slår frågor och i slutet av alla de platser, var publiken uppmanas att rösta för att välja vinnaren.

De fyra kvinnorna slog app idéer, säkerhetsanordningar och en plattform för påverkare att generera intäkter, men det var Lynn Johnson, grundare och VD för Spotlight: Girlswho tog hem priset.

load...

Spotlight: Flickor producerar Go Girls! Camp och firar och aktiverar flickor och kvinnor genom multimedia lärande upplevelser, produkter och evenemang. Företaget grundades eftersom en kvinna av färg, är Johnson alltför bekanta med diskrimineringen unga flickor ansikte.

”När jag var 6 år gammal, provspelade jag för huvudrollen i min första pjäs. Jag var fantastisk. Alla visste att jag var Meryl Streep min första klass klass, men jag fick inte del. Jag var den lilla svarta flickan. Jag fick stödjande roll. Min vän Maureen fick hon huvudrollen, och hon såg inte alls ut mig ", säger Johnson.

.. "I det ögonblicket har jag lärt mig vad alltför många små flickor lär - att hur vi ser och vad vi kan göra är den viktigaste faktorn i vår framgång att flickor som jag ska känna tur att få den stödjande roll är därför Spotlight: flickor existerar. Vi behöver varje flicka att stå i centrum i hennes liv så att hon blir ledare vi alla letat efter."

load...

Gabi Gregg Talks Body Positivitet & Få modeindustrin uppmärksamhet

När du uppmanas av en domare hur hon mäter framgång henne Girls! Camp, Johnson svarade: "Först av allt, våra läger är bara två veckor lång och vi har funnit att efter bara två veckor, 56 procent av föräldrarna säger att deras flickor har stort förtroende efter bara två veckor och så hoppas vi att flickor kommer tillbaka igen för ytterligare två veckor, och så vidare. En del av våra flickor har varit med oss ​​under en lång tid ", säger hon.

"De flickor som var i de allra första Go Girls! Lägret är examen high school och framgångssagan om en verkligen sticker ut. Hon är på väg att gå på college för teknik och robotteknik. Samtidigt är hon en sångerska, låtskrivare, skådespelare. Och identifierar som gender Hon är så säker på sig själv i alla delar av sitt liv och för mig, det är den typ av framgång vi letar efter - "Kom på mig världens flickor som är som"

Margaret Cho uppmuntrar Onani eftersom det är "Ultimate Revenge"

Lynn Johnson och Go Girls! camp skapar en grund för unga kvinnor att känna befogenhet, värderas och stark. Och ärligt talat, jag tror inte att det är något världen behöver mer av just nu än starka självsäkra unga kvinnor.

Relaterade nyheter


Post Levande

7 saker som ingen bryr sig om vid ditt bröllop - verkligen

Post Levande

45 citat på kroppsbild som inte är cheesy och kommer faktiskt att hjälpa till

Post Levande

13 saker du aldrig insåg alexa kan hjälpa dig att göra

Post Levande

7 skäl att inte vänta till efter semestern för att bryta upp med någon

Post Levande

Att vara en genomsnittlig tjej är att ställa ett felaktigt exempel för mina barn

Post Levande

Ett brev till unga professionella kvinnor i trumpets ålder

Post Levande

Vad du behöver veta om 2018 kvinnors mars

Post Levande

De bästa gåvorna för kroniska multitaskers

Post Levande

Vad ditt stjärntecken säger om vilken typ av medarbetare du är

Post Levande

4 tips för nygifta från en professionell arrangör

Post Levande

Arbetar du för en psykopat? 6 varningsskyltar

Post Levande

16 majorit inspirerande citat för att få dig igenom en hård dag