Dessa dagliga texter gör det enklare än någonsin att göra en politisk inverkan | BurnbrightLove.com

Dessa dagliga texter gör det enklare än någonsin att göra en politisk inverkan

Dessa dagliga texter gör det enklare än någonsin att göra en politisk inverkan

I vår nuvarande politiska klimatet, fler människor än någonsin undrar: Vad kan jag göra? Hur kan jag hjälpa? Laura Moser, en arbetande mamma baserad i Washington, DC, kom upp med en ganska häftigt sätt att hjälpa vanliga människor räkna ut: Daily Action, en gratis daglig texttjänst som ger dig ett enkelt, genomförbart åtgärder som kan bidra till att göra en skillnad i den besvärliga röran som är aktuell amerikansk politik.

Som en del av vår #MamasMakeChange serie där vi lyfta kvinnor som inte bara mammor - de är också innovatörer och ändra beslutsfattare - Moser berättelse kommer att inspirera dig och få dig att inse att vem som helst med en bra idé kan göra det en verklighet. Kolla in vår Q & A med Moser, nedan för att ta reda på mer om geni Daily Action.

9 ung svart Creatives som gör historia

load...

SheKnows: Hur många prenumeranter har Daily Action har nu?

Laura Moser: [Det är] 237 tusen och växer för varje dag!

SK: Det är tidiga dagar i Trump administration, men finns det några mätbara sätt som du har sett dagliga Action göra en effekt? Om du kunde föreställa där Daily Action är sex månader till ett år från nu, vad hoppas du har åstadkommit?

LM: Ja, vi vill gärna tro våra samtal spelat en roll i republikan vända sitt beslut att gut Office of Congressional etik. De många samtal som härrör från Daily Action mottagare har också bromsat Mitch McConnell försök att påskynda bekräftelse av Trumps okvalificerade kabinett nominerade. Och mer än så, hoppas vi att vi har främjat en kultur av motstånd - att lära folk hur lätt det är att tala upp för vad de tror. Inom sex månader till ett år, jag hoppas att vi kommer att kunna fokusera på mer lokala åtgärder - att bygga nätverk av likasinnade i kritiska swing distrikt över hela landet.

load...

SK: Vilka typer av reaktioner har ni fått från personer som använder Daily Action? Jag nu prenumerera och är imponerad av hur det är politisk handling känner sig mindre hotfull och mer genomförbart.

LM: De flesta svar har varit överväldigande positiva, som du vet är en sällsynthet på internet. Folk tycker politisk inblandning skrämmande - Jag vet att jag gjorde! Och DA tar alla legwork av det. Jag får fortfarande förfrågningar om att göra saker annorlunda varje dag - folk vill skript eller flera åtgärder om dagen eller texterna att anlända senare eller tidigare, men baslinjen responsen har varit ”Tack så mycket för att göra detta,” vilket naturligtvis känns bra och får mig att vilja fortsätta.

SK: Har du räknar andra större projekt i samma anda som Daily åtgärd som kommer att bidra till att motivera massorna att agera? Eller är Daily Action hålla dig sysselsatt nog nu?

LM: Just nu är jag mycket upptagen med detta projekt! Som sagt, jag skulle gärna vilja se det ta på en lokal aspekt - att hjälpa till att få ut rösta i statliga val och att informera människor om var protester och rådhus är i sin närområdet - som jag redan börjat göra i omstridda dagar efter den muslimska och flykting förbudet tillkännagavs.

SK: Vilka politiska frågor, av manydisturbing som vi för närvarande står inför, betyder mest för dig och varför? Hur hoppfull mår du om amerikanerna att kunna stå upp mot Trump och bevara vår demokratiska livsstil under de kommande fyra åren och därefter?

LM: Jag kan inte välja bara en. Rensning Social Security och Medicare och prisvärd hand lagen, rulla tillbaka klockan på en kvinnas rätt att välja, diskriminerar muslimer och alla typer av invandrare, nedmontering vårt offentliga utbildningssystemet, lyft vad några pistol köpa begränsningar vi har, anstiftan ett krig - det finns så många skrämmande möjligheter på gång just nu, men från vad jag har sett under de senaste månaderna, jag är mycket hoppfull om att vi kommer att kunna stå emot den 'auktoritära-in-chief'. Som jag upprepar för mig själv varje morgon när jag ser den senaste skrämmande rubriken: Det finns mer av oss än det finns i dig. Och vi ska ingenstans.

load...

Denna sexleksak Company grundare Vill Kvinnor komma först

Om du vill registrera dig för Daily Action mobila varningar, det tar bara några sekunder. Klicka här för att engagera sig.

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Levande

8 pappor öppnar om hur faderskapet förändrade sina liv

Post Levande

Därför ska du planera din nästa tjejs natt på Nite

Post Levande

Bara för att jag är stolt judisk betyder inte att jag inte älskar jullåtar

Post Levande

Denna 7-minuters video gör att du sobar på bästa möjliga sätt idag

Post Levande

Jag kände att mitt liv kom i full cirkel med mina barns julklapp

Post Levande

11 saker feminister borde hänga sig för nu som Donald Trump har vunnit

Post Levande

Hur man reser när du är på en allvarligt snäv budget

Post Levande

Spring home makeover och pengarbesparande tips från HGTV-stylisten Emily henderson

Post Levande

Högerringar är det heta tillbehöret som enstaka kvinnor köper själva

Post Levande

12 arbetsdagsturer du kan ta för mindre än 100 euro

Post Levande

Så här ringer du på sexuella trakasserier

Post Levande

45 citat på kroppsbild som inte är cheesy och kommer faktiskt att hjälpa till