Denna 7-minuters video gör att du sobar på bästa möjliga sätt idag | BurnbrightLove.com

Denna 7-minuters video gör att du sobar på bästa möjliga sätt idag

Denna 7-minuters video gör att du sobar på bästa möjliga sätt idag

Jag visste att jag var avvecklas så hårt som en jävla trumma innan en kollega skickade mig länken till Hillary Clinton kampanjens hjälte resa video, "The Story of Us." Men det var inte förrän jag såg videon, ett mästerverk av Heartstrings-driver med höjdpunkter från Clintons kampanj genom vilken jag snörvlade och grät och var tvungen att pausa mer än en gång för att hämta andan, som jag insåg hur helt effing stressad I 'har varit. Under de senaste veckorna och månaderna har denna groteska mardröm val hållit oss alla i sin fuktig grepp. Det greppet har nästan omärkligt åtdragning runt våra hjärtan, en boll av ångest under bröstbenet som är alltid där.

Hur man handskas med valet ångest eftersom vi är alla typer av freaking

Jag trodde handen skulle lossa sin KNYTA efter att jag röstade i morse - nix, fortfarande: Denna dag kan inte sluta tillräckligt snabbt. När gör valurnorna stänga? När vet vi om Florida, Virginia, Nevada? Tänk om han inte medger? Vad händer om det är 2000 där vi vaknade på onsdag och den långa nationella mardröm var långt ifrån över? Om du, liksom jag, är på väg att explodera från förväntan och oro och en djup längtan efter allt detta att vara över redan jag hänvisa dig till "The Story of Us".

load...

Du behöver denna Xanax pudding att ta itu med din val ångest

Ja, det är en manipulativ lite get-out-the-rösta kattmynta för Clintons anhängare, men det är också en krönika om hur helt otroligt detta val har varit. Vi har Clinton tillkännager sin kandidatur, hennes team kramas på HQ när samkönade äktenskap gjordes lagligt, Michelle Obama utropa: ”När de går låg, går vi hög” Clinton strålande i den vit kostym på DNC - hennes team triumferar på planet när de fick reda på att hon vann nomineringen - och så vidare, alla mot en svällande soundtrack att, ja, naturligtvis, kulminerar i Rachel Platten s ”Fight Song.” det är precis vad du behöver i dag, även om du tror du kan inte bära en annan kampanj annons. Det kommer att göra även den mest härdade cyniker gråta stora, hävde snyftningar, och det visar sig stora, böljande snyftningar är precis vad man behöver när man har gått runt livrädd om minskningen av västerländska civilisationen i månader.

load...
Taggad i

Relaterade nyheter


Post Levande

Jag trodde att hon var min bästa vän tills jag fick spöke henne

Post Levande

Julafton midnatt massguiden för icke-så vanliga kyrkliga goers

Post Levande

Vad är bitcoin, och är det värt att investera i?

Post Levande

Min chef är en mobbning och han vill att jag är borta

Post Levande

Det känns omöjligt att få vänner när du rör dig ständigt för arbete

Post Levande

31 bemyndiga sätt att fira kvinnors historia månad

Post Levande

Min handledare och kollega satte mig mitt i dramat

Post Levande

Azorerna öarna borde vara på din lista för en vinterresa

Post Levande

Hemlig systerbyte är inte bara en bluff, det är olagligt

Post Levande

Jag kastade bort mitt nyårs resolutioner för en dröm- och systemlista

Post Levande

Förlovningsfest etikett: gör och inte för gäster, gåvor och mer

Post Levande

Varför demokrater förlorade & kommer att fortsätta att förlora enligt Ana Navarro & glädje reid