Den ultimata guiden till att hitta weekendupplevelser har bråttom | BurnbrightLove.com

Den ultimata guiden till att hitta weekendupplevelser har bråttom

Den ultimata guiden till att hitta weekendupplevelser har bråttom

Om du har läst Aziz Ansari bok Modern Romance, då vet du taco syndrom som plågar vårt Yelp-besatt generation. (Bära med mig, jag svär att det finns en reserelaterad punkt här.) Det är denna teori att vi alltid söker efter den perfekta, ja, taco i Ansari fall. Vi är så inställda på vårt behov av att hitta den perfekta taco att vi hamnar slöseri vår stund att äta och lämna med ingenting alls.

Denna analogi verkar så relevant, inte bara för mat, men också för att resa bug inom dig. (Jag sa att jag skulle ta den tillbaka.) Vi tillbringar så mycket tid på att leta efter de stora, stora äventyr som vi ibland miste om super Instagrammable dolda pärlor som är rätt under näsan, eftersom vi i slutändan bara stanna hemma.

Men det behöver inte vara så svårt att hitta dina fantastisk helg äventyr. Vi har fått din rygg så att du inte slösa din chans att oslipad diamant.

load...

Volontär

Habitat for Humanity är förmodligen en av de mest välkända frivilligorganisationer, men det är inte den enda som kommer att få dig att arbeta i din kommun. Till exempel New York Restoration Project planterar träd och grönska runt om i staden. Organisationen erbjuder också roliga händelser runt citythroughout året.

Hämta GTFO (aka få "flight" ut)

Om du är på humör för en sporre-of-the ögonblicket, take-me-varhelst-the-vind blåser typ av äventyr, då GTFO för dig. Appen gör dessa spontan resa önskningar ack så lätt genom att ge dig de bästa priserna på flygbiljetter till idealiska platser. I grund och botten fungerar appen att fylla dessa inte så fulla flyg genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser för sista minuten-flygerbjudanden. En granskare sade att hon flög från New York till Tokyo för under $ 600 tur och retur. När det gäller resor söder om gränsen? De kan enligt uppgift gå för så lite som $ 400 tur och retur. Tror inte. Bara gå.

load...

Gå med i ett gym

Var är den bästa platsen att hitta aktiva människor som gillar att göra aktiva saker och har aktiva sinnen som du? Ja, ett gym. Oavsett om det är CrossFit eller yoga, det finns massor av gym där ute som går utöver studion dessa dagar. Gym är inte bara erbjuder klasser, de erbjuder anslutningar till äventyrliga människor som gör äventyrliga saker, som gym Ren Austin, vars medlemmar har en privat utomhus sjö. Eh, ja, en utomhus sjö.

Bläddra genom Groupon

Groupon har en getaways sektion hel som är fullmatat med erbjudanden som väntar på att fastnat. Oavsett om det är en exotisk resa utomlands eller en dagstur rätt i din egen bakgård, har Groupon blivit en av mina go-tos saker att göra på en viss helg. Just nu kan du bo på ett fyrstjärnigt hotell i Miamifor bara $ 69 per natt. Ännu bättre, Groupon erbjuder all-inclusive erbjudanden, vilket innebär att du är bara $ 379 från en stressfri resa till Dominikanska republiken.

Hur du tar en familjevänlig semester

Gå med i en meetup grupp

De dagar då meetup grupper var bara för singlar är borta sedan länge. Nu finns det massor av meetup grupper tillgängliga för människor som bara vill prova nya saker och träffa nya människor. Liksom de klubbar i college, det finns något för alla. Oavsett om du vill vandra upp en mountainor lära självförsvar har Meetup.com fick din grupp önskar täckt.

Kolla Travelzoo

Om du letar efter den perfekta staycation är Travelzoo att appen använder. Denna app är som Groupon, men bara för roliga saker att göra nära dig till bra priser. Till exempel, just nu nära mig, det finns en del att gå utforska Oue Skyspace Observation Deckand en att gå på en flygning över Stilla havet. Och det är bara början. Du kan också hitta kryssningar, hotell och restaurang upplevelser.

load...

Google är din vän

Den här kan tyckas vara en no-brainer, men lokala resor och evenemang webbplatser är en stor knutpunkt för samtal bland lokalbefolkningen. Inte bara läsa artiklar som förkunnar att ha 10 äventyr som du måste försöka i en viss stad. Också ta en stund att läsa kommentarerna. Ibland är de nycklarna till låsa upp verkliga pärlor.

Dessa är de 10 mest Instagrammed platser i världen

Fråga runt

Jag frågar alltid mina Uber och Lyft förare om deras favoritplatser i staden där de kör. Det är ett bra sätt att upptäcka nya mini äventyr. Dessutom, om du letar efter en bra staycation, då dina vänner och medarbetare är en perfekt resurs för gömda rese skatter.

Detta inlägg är sponsrad av Land Rover.

Relaterade nyheter


Post Levande

17 pumpa carvings för vuxna som är fantastiska odes till pop-kultur ikoner

Post Levande

Hur 5 redaktörer skämmer bort sig efter jobbet

Post Levande

16 Ikea hacks som förtjänar en plats i ditt hem

Post Levande

Ord som gör att du låter smartare - för, ja, vi behöver alla lite hjälp

Post Levande

En enkel steg-för-steg gör det själv guide till spray-painting mason burkar

Post Levande

Kylie Jenner har nu den mest gillade inlägget på instagram

Post Levande

15 pumpa-carving verktyg som hjälper dig att hugga de mest kick-ass pumpor någonsin

Post Levande

Lösningen i jämställdhet gömmer sig i din bonus?

Post Levande

Nationell vänskapsdagen är det perfekta tillfället att fira din Bestie

Post Levande

Anti-brudens guide till att planera ett icke-traditionellt bröllop

Post Levande

Trump-supportrar svarar på demokraternas brännande frågor

Post Levande

9 gåvor vi är trötta på att få varje år