Den här mannen sparkade av 2 flygningar för att ha på sig för mycket kläder | BurnbrightLove.com

Den här mannen sparkade av 2 flygningar för att ha på sig för mycket kläder

Den här mannen sparkade av 2 flygningar för att ha på sig för mycket kläder

Om du någonsin undrat "Vad skulle hända om jag hade bokstavligen alla mina kläder på min nästa resa så jag inte behöver betala löjligt branta bagageavgift?" sedan överväga vad som hände med resenären Ryan Carney Williams denna vecka för ditt svar.

Delta Airlines Sparkade en familj med 2 barn i flygplans

Reser från Keflaviks internationella flygplats till England förra veckan var Williams inför ett dilemma: Han hade inte råd att betala $ 125 extra bagage avgift "som ett resultat av att hemlösa på Island för över en vecka", sade han på Twitter. Så hur skulle han få alla hans kläder med honom ombord på flyget? Enkelt: Han skulle bära den. Allt av det. Alla 10 skjortor och åtta par byxor, lager på hans kropp och draperad på hans axel. Dessutom enligt Williams, flygbolaget han flög, British Airways, sa till honom att han kunde gå ombord på flyg om han bar alla sina kläder på en gång.

load...

Han hade fel. British Airways avvisade honom från hans flygning.

"De är verkligen ha mig klä sig som det här att gå på, och de kommer inte ens låta mig gå på", sa han i videon han postade på 10 januari, som du kan titta på nedan.

Besvikelse. Pic.twitter.com/7f8UFi9jb4

- Ryan Hawaii (@RYAN_HAWAII) 10 januari, 2018

@British_Airwayshi hålls på Island Keflavik flygplatsen eftersom jag hade ingen bagage lägga alla kläder på och de fortfarande inte kommer att låta mig. Rasprofilering? Eller. Pic.twitter.com/NKgpe1cPFP

- Ryan Hawaii (@RYAN_HAWAII) 10 januari, 2018

Enligt hans tweet, undrade Williams om avslaget var en handling av rasprofilering.

"Är det orsaken till hur jag ser ut?" han frågade.

load...

Enligt Island Monitor Williams sade British Airways agenter nekade honom en internatskola passbecause han var oförskämd. En säkerhetsvakt sedan uppmanade honom och polisen använde allegedly pepparspray på honom och höll honom till marken. Efter att ha fått greps och ger en rapport till polisen, skickades han tillbaka till Keflavík flygplats.

British Airways svarade på händelsen via en talesman, berättar The Washington Post. "Vi ger våra kunder ett brett utbud av olika priser att välja mellan att möta deras behov Vi förklarade vår policy att våra kunder, och erbjöd honom ett annat flyg till London."

Men det slutar inte där. Williams vände bort igen, denna gång från en easyJet flyg tillbaka till England. Williams utbytte direktmeddelanden med en easyJet representant på Twitter, som berättade att han var avvisad på grund av att British Airways incidenten från dagen innan. Han var också en början förnekade en återbetalning.

Williams postade en video på Twitter, säger: "Jag var störande igår, tydligen. Jag kan inte gå ombord detta flyg igen för att gå hem. Försöka ringa min mamma. Försöker ringa min pappa. Att försöka ringa min styvfar. Försöka ringa min bror."

”Kaptenen och markpersonalen var oroliga rapporter från föregående dag så vi gav en refundand han reste med ett annat flygbolag" easyJet taleskvinna Ruth Bishop berättade Washington Postin en e-post - trots att han ursprungligen förnekade en återbetalning.

Där du ska Res 2018 Baserat på din Zodiac Sign

Historien slutar väl, dock. Williams återvände hem på en tredje flygbolag.

Relaterade nyheter


Post Levande

Är du en giftig kollega?

Post Levande

10 saker du borde inte behöva lämna ditt hem för att njuta av

Post Levande

13 på-punkt nyårs resolutioner för en bättre 2018

Post Levande

Varför säkerhetsnålar räcker inte för att stå upp för diskriminering

Post Levande

Dina barn kommer att bli galen för denna gör det själv utbrott regnbåge

Post Levande

5 frågor att fråga dig själv innan du avslutar ditt jobb efter barnet

Post Levande

7 enkla sätt att förenkla din superhöga morgonrutin

Post Levande

Skicka din högskolestudent till skolan med det perfekta vårdpaketet

Post Levande

Att starta dina träningsresolutioner tidigt kan hjälpa dig att ge dig tillbaka till välgörenhet

Post Levande

31 bemyndiga sätt att fira kvinnors historia månad

Post Levande

8 tips för att hjälpa personer med ADHD göra det genom arbetsdagen

Post Levande

Denna checklista hjälper dig att få den långa förseningen