De bästa programmen för bröllopsplanering | BurnbrightLove.com

De bästa programmen för bröllopsplanering

De bästa programmen för bröllopsplanering

Datumet är satt. Du har sagt din familj och vänner, och nu kommer den verkliga problem att säga jag vet: att planera bröllopet. Oavsett om det är att hitta en klänning som känns som en, samordna med florister och restaurangbranschen eller bara räkna ut där du vill vigas, det finns en hel del att göra.

Lyckligtvis är tekniken här för att hjälpa, och det finns massor av program för att hjälpa dig att ha bröllop av dina drömmar i tid och inom budget. Här är de nio lyckliga brudar svär vid.

1. Wedding Planeraren av The Knot

Wedding Plannerhelps du skapa ett bröllop att göra-lista, skapa en nedräkning till din stora dag, skapa ett bröllop webbplats, få en automatiskt genererad bröllopsdag tidslinje och hantera din gästlistan, budget och register allt från en app.

load...

2. WeddingHappy

WeddingHappyallows dig att bygga en anpassad schema baserat på ditt bröllop datum, hålla reda på betalningar, få en överblick över din budget och pengar och lägga alla leverantörskontakter dina på ett ställe.

10 Utskrivbara Wedding Checklistor för organiserad Bride

3. AllSeated

Utmärkt för tech älskare, AllSeatedand sin add-on app för dag-of planningdoes kräver VR glasögon att använda. Skapa en gästlista och sittplatser arrangemang och viktigast av allt, se din mottagning område planlösning i 2-D och 3-D.

4. Greenvelope

Vill göra din del för att rädda planeten? Skicka helt anpassade räddning-datum och bröllop inbjudningar genom Greenvelopeapp, där du också kan vara värd för en webbplats full av ditt bröllop detaljer, som hotellinformation, kartor och present register. Om du föredrar provat och sant fysiska inbjuder har Greenvelopedesktop version stämpel-inkluderade alternativ för dem också. Båda alternativen inkluderar OSA spårning så att du vet exakt vilka som deltar.

load...

10 bröllopstårta Trends Du kommer att se All Over Instagram 2018

5. Veri

Alla tar bilder på ett bröllop, men färre människor kom ihåg att faktiskt skicka bilder med till bruden och brudgummen. Verisolves det problemet genom att du kan skapa en delad fotoalbum där gästerna kan ladda upp sina smartphone bilder i realtid.

6. Wedding Spot

Wedding Spotis som Travelocity bröllop planering. Om du fortfarande räkna ut var att gifta sig, helt enkelt in i staden du vill betrakta och filter efter datum, prisklass, gästantal eller stil för att hitta massor av alternativ som passar dina specifikationer. Det gör också att du kan få en prisuppgift och boka möten via appen så att du aldrig behöver plocka upp telefonen.

7. Style Me Pretty

Style Me Prettyis som ditt eget bröllop specifika Pinterest ombord med en hel del mer. Spara stil inspiration från verkliga bröllop, följ bröllop leverantörer och fotografer som du älskar, och få en daglig tillförsel av ny inspiration.

7 Pro tips för att kasta en fantastisk Vinterbröllop

8. Joy

Joycombines mycket av det andra program gör var för sig. Det gör att du kan samla bilder från dina bröllopsgäster samt dela dem, lägger all din bröllops info för gäster på ett ställe, länkar till bröllop register, låter dina gäster att RSVP och även låter dig skapa din egen miniatyr sociala medier plattform där gäster kan lära känna varandra innan din stora dag.

9. Wedding lookbook av The Knot

Behöver lite brudklänning, brudtärna klänning eller vigselring inspiration? The Wedding LookBookapp är platsen att vara. Sortera igenom tusentals stilar och begränsa ser du vill. Sök på halsen, längd och mer.

10. Pantone Studio

Ta foton av klänningar och inredning som du älskar, och Pantone Studiowill berätta exakt vilken färg det är och hjälpa dig att bygga paletter så att du kan skapa en enhetlig, fantastisk färgschema genom hela evenemanget.

load...

Relaterade nyheter


Post Levande

5 sätt att undvika att sabotera din efterlängtade sommarlov

Post Levande

Varför är det helt okej att du brister i tårar på jobbet

Post Levande

Här är de 44 personer som talar vid kvinnornas mars

Post Levande

Snälla låt mig förlura mig över Hillarys förlust utan att bli lurad

Post Levande

104 städer ordbok ord du behöver för att förstå internet

Post Levande

De 13 bästa köken vi har sett i 2018

Post Levande

Första gången mamma som fick sitt drömjobb medan han var gravid i 7 månader

Post Levande

15 sätt arbetsplatsen kommer att förändras för kvinnor 2018 enligt experter

Post Levande

11 hackar för att få en flyguppgradering

Post Levande

Vad händer när du spenderar jul ensam

Post Levande

Vi frågade experter för deras bästa råd om att ändra din karriärväg

Post Levande

Min chef har helt gett upp på jobbet, vad gör jag?