Chelsea Clinton, Gwyneth Paltrow och andra kvinnor vinner årets utmärkelser | BurnbrightLove.com

Chelsea Clinton, Gwyneth Paltrow och andra kvinnor vinner årets utmärkelser

Chelsea Clinton, Gwyneth Paltrow och andra kvinnor vinner årets utmärkelser

Det senaste året har varit ett av historiska toppar och extrema dalar. Å ena sidan har vi förlorat framsteg onclimate förändring, vi mer uppdelad över party linesthan någonsin och vi står inför en roterande cast uppmärksammade män som har använt sin makt för att missbruka kvinnor. Å andra sidan har det också varit en monumental tid för kvinnors rättigheter. Från kvinno mars till tystnaden brytare som kom fram och delade deras berättelser som en del av #MeToo rörelsen kvinnor gör en sak klar: Vi har fått nog.

Shannon Miller på varför du behöver göra din hälsa en prioritet

På tisdag kväll, sparkade SheKnows Media utanför BlogHer18 Healthconference i New York med Voices of the Year Awards hedra några av de största kvinnliga förändrings beslutsfattare i vår tid. Bland dem var Chelsea Clinton, som fick upprop Award för sitt arbete med Clinton Foundation. I sitt tacktal, Clinton uttryckte hur viktigt detta ögonblick i historien är inte bara för kvinnor i dag, men för kommande generationer, säger: "Jag hoppas att mina barn kommer att ha samma förmån och utmaning att växa upp med förväntning om engagemang. "

load...

Jodi Kantor och Megan Twohey, de journalister som bröt historien fatt Harvey Weinstein story för The New York Timeslast höst, fick också en utmärkelse för deras mod. Scenen, Twohey talade om betydelsen av #MeToo rörelsen. "Detta är första gången som kvinnor kunde komma fram med sina påståenden utan rädsla för att bli skam, av missbrukas i rampljuset, men det var inte bara de rovdjur som trädde i fokus -. Det var också den systematiska misslyckanden som har tillåtit dem att verka okontrollerat."

Gwyneth Paltrow fick Trailblazer Award för att grunda och växande sitt företag, Goop. Hennes engagemang för att starta ett företag från grunden har inspirerat andra kvinnor att ta risker och fullfölja sina egna mål, oavsett hur stora dessa mål är. I en tejpade tal video acceptans, säger Paltrow, ”Jag lät aldrig taget om min vision. - Jag ser bara en mitt i prick, och det kan vara riktigt långt borta, men jag bara gå rakt för det”

load...

Kvinno mars ett år senare: Var står vi nu?

Också närvarande att ta emot utmärkelser var Bob Bland, Carmen Perez och Linda Sarsour, grundare av kvinno mars Global. "När vi säger" kvinnors rättigheter, menar vi allwomen", säger Perez till jubel från publiken. Andra honorees ingår konstnären Krista Suh, skaparen av Pussyhat Project och Tarana Burke, grundare av #MeToo rörelsen, vars dotter Kaia emot priset på hennes vägnar.

Relaterade nyheter


Post Levande

Dessa flygbolag ger dig det bästa benet för dina pengar

Post Levande

9 äventyrliga 1-dagarsutflykter som är fantastiska - men förmodligen i ditt område

Post Levande

Hur 5 kvinnor står upp för den typ av sexuella trakasserier som blev oreilly avfyrade

Post Levande

Att bära detta till en intervju kan hjälpa dig att landa jobbet

Post Levande

104 städer ordbok ord du behöver för att förstå internet

Post Levande

Delta & Ann coulter är feuding över en 30 euro sätesuppgradering

Post Levande

Dessa hälsovänster är platsen att vara när du behöver lite R & R

Post Levande

Molly Sims säger meditation är ett bra sätt att bekämpa mamma skuld

Post Levande

Jag känner mig komplicerad i min chef som bedrar våra kunder

Post Levande

Jag tror inte att mina medarbetare någonsin kommer att lita på mig efter att jag berättade för dem att jag röstade för Trump

Post Levande

Jag slutade mitt hemska jobb för att jag hatade personen jag blev

Post Levande

Hur mönstrade växter kan spruce upp din vinter