Bethenny Frankel lanserar välgörenhet för att hjälpa kvinnor i kränkande situationer | BurnbrightLove.com

Bethenny Frankel lanserar välgörenhet för att hjälpa kvinnor i kränkande situationer

Bethenny Frankel lanserar välgörenhet för att hjälpa kvinnor i kränkande situationer

Efter en särskilt svår skilsmässa, var verklighet stjärnan Bethenny Frankel inspirerad att hjälpa kvinnor i liknande situationer. Så hon samarbetar med Dress for Success för att skapa ett nytt initiativ kallat B Strong: Hitta din Ja, Us Weeklyreports. Organisationen kommer att erbjuda liv coaching, ekonomiskt bistånd, krisintervention och utbildning till 10 till 15 kvinnor i området NYC nästa år, med förhoppningar att expandera över hela världen.

”Det är svårt och jag vill kliva av resan, men jag vet att jag måste bara få på och fortsätta kämpa för att hjälpa andra människor,” fd Real Housewives i New York City berättade. ”Du kan enkelt få ett lyckligt skilsmässa där du är fortfarande familjen. Jag förstår inte varför det skulle hända mig, men denna välgörenhet kommer kanske vara orsaken.”

Frankel kände ”slagen ned och frustrerade” på den andra sidan av en kostsam fyraårigt skilsmässa från Jason Hoppy, som slutfördes i juli, sade hon publikationen. Processen skilsmässa ingår extremt svåra element - till exempel Frankel och Hoppy fortsatte att leva tillsammans för en tid, vilket skapade fientliga levnadsvillkor. Men Frankel fann att hon är långt ifrån ensam i den här typen av situation. ”Jag har haft kvinnor säger till mig: 'Det har gått sex år sedan min skilsmässa slutade och jag är fortfarande torteras”, säger Frankel. ”Det slutar aldrig, och jag tror det finns miljontals fler än kvinnorna jag har talat med. Jag vill vara en röst egenmakt.”

load...

Så hon tog på sig att nå ut till Dress for Success, en ideell organisation som ger arbetskläder, nätverk och karriär stöd till kvinnor, att hjälpa dem att bli ekonomiskt oberoende och självförsörjande. B Stark kommer att bygga på dessa erbjudanden, Frankel sade: ”Det är för kvinnor i kränkande situationer, kvinnor vid ett vägskäl, kvinnor i trångmål ekonomiskt.”

Dress for Success finns i 21 länder runt om i världen, och Frankel hoppas att så småningom växa så att de matchar brett spektrum. För nu, hoppas Frankel att vara en röst för egenmakt för kvinnor. ”Tråden är kvinnor vara öppen, att få rådgivning och tala ut”, sade hon. ”Det måste finnas en positiv kvinnlig samtal - 'Vi fick detta' för någon att stå upp och säga”

load...

För mer information om Dress for Success, chef över till deras hemsida. Du kan också donera pengar eller arbetskläder här.

Relaterade nyheter


Post Levande

7 saker jag lärde mig av att bosätta mig

Post Levande

9 Badass kvinnor som ger oss tro på mänskligheten just nu

Post Levande

17 pumpa carvings för vuxna som är fantastiska odes till pop-kultur ikoner

Post Levande

Lösningen i jämställdhet gömmer sig i din bonus?

Post Levande

Molly Sims säger meditation är ett bra sätt att bekämpa mamma skuld

Post Levande

7 under-radar sätt att förbättra din onlinejobbjakt

Post Levande

Varför vi alla måste omfamna svenska fika?

Post Levande

Varför är det helt okej att du brister i tårar på jobbet

Post Levande

Missa inte dessa diamant-i-grova hotspots när du besöker Charleston

Post Levande

15 pumpa-carving verktyg som hjälper dig att hugga de mest kick-ass pumpor någonsin

Post Levande

Dessa netflixhackar tar din Bingeing till en helt ny nivå

Post Levande

Secret Santa presentidéer som gör dig till festen