Azorerna öarna borde vara på din lista för en vinterresa | BurnbrightLove.com

Azorerna öarna borde vara på din lista för en vinterresa

Azorerna öarna borde vara på din lista för en vinterresa

Drömmer du om din nästa destination? Vill ha något som är lite exotiska och oväntade? Om du letar efter utomhusaktiviteter, inspirerande naturliga skönhet, spännande nya äventyr, en fascinerande historia med global påverkan och en kulinarisk scen som utnyttjar den imponerande utbud av lokala ingredienser, alla samtidigt som prisvärd - head till Azorerna, den lesser- kända autonoma regionen Portugal.

Beläget i mitten av Atlanten, är Azorerna bara en fyra timmars direktflyg från Boston eller New York. Med en året-runt tempererat klimat och hisnande landskap bör Azorerna stå högt på listan över ön semesterorter. Består av nio öar, är denna vulkanisk skärgård verkligen en dold pärla. Här är fyra tips för att få ut det mesta av bringat en vecka i vad som kallas en av de vackraste platserna i världen.

load...

1. Azorerna är indelat i tre regioner och det finns 3.370 miles mellan den nordligaste ön Corvo och den sydligaste ön, Santa Maria. Genom att fokusera på Centralgruppen, som omfattar Terceira, Graciosa, São Jorge, Flores, Pico och Faial och lägga São Miguel i Eastern Group, kommer du att uppleva mångfalden och skönheten i dessa öar, som är lätt att nå med färja eller kort flygtur.

2. Även om alla av öarna erbjuder enastående utomhusaktiviteter (vandring, bad, snorkling och dykning, ridning, fiske, cykling, segling och segling och sola av en fysisk eller konstgjorda pool, om du så önskar), varje ö har en distinkt personlighet.

  • Terceira - (Cosmopolitan) Angra do Heroísmo är hem för nästan hälften av befolkningen i Terceira (med cirka 30.000 invånare), men dess storlek är mycket större på grund av den internationella handeln, den strategiska militärbas, många kloster och kyrkor, museer och lokala och internationella festivaler som lockar publik från hela världen.
  • load...
  • Faial - (familjeorienterade) Faial ger olika sightseeing möjligheter inklusive valfångst och Scrimshaw museer, Capelinhos vulkanen Interpretation Center vid 1958 utbrott webbplats och Vale dos Flamengo (flamländska Valley) som kommer att påminna dig om Bayern med sin grönskande sluttning jordbruksmark. Faial har en lång historia med segling och sjömän och på sommaren det blir levande med båtar som hyser i staden från punkter runt om i världen.
  • Pico - (Adventure) Pico är också hem till den högsta punkten i Portugal, Mount Pico, vilket ger många äventyr. Det är också hem för några av de mest ovanliga vingårdar finns överallt i världen med rummet storlek ”cribs” gjorda av vulkanisk sten som skyddar vinrankorna från vinden och havet spray.
  • Sao Miguel - (Lyxig) Det här är den största ön och innehåller några av de mest fantastiska vyer långväga utsikt över havet, delar av ön, och staden Ponta Delgada. Det finns botaniska trädgårdar, varma källor, mineral pooler och extraordinära natur. Här hittar du fem stjärnigt boende, lyxiga resorts och restauranger som erbjuder fina middagar.

Bild: Roger Pratesi - PratesiLiving.com

3. Tid på året du väljer att resa kommer att ge en annorlunda upplevelse. Sommaren är högsäsong, men det är också den hetaste och mest fuktigt tid på öarna. Sen våren är den bästa säsongen för den magnifika inhemska och importerade blommor som har hittat sin lyckliga plats på dessa öar, medan hösten ger en vacker övergång säsong med färre turister. Vintermånaderna är fortfarande mild och ön är ännu mer överkomliga i lågsäsong, men kan vara för kallt för vattenaktiviteter.

load...

4. Om du besöker på våren eller hösten, vara medveten om växlande väder som kommer att påverka dina utomhusaktiviteter. Resor till toppen av bergen för att visa landskapet bör planeras för eftermiddagar som morgnarna kan vara ganska dimmigt.

VisitAzores.comprovides detaljerad information om varje ö samt aktiviteter, väderförhållanden, och även levande kameror för att ge dig aktuell information om villkoren på några av de mest besökta platserna på öarna. Också hämta sina appar till din smartphone för mobil information och guider under ditt besök.

Relaterade nyheter


Post Levande

7 halloween spellistor för varje typ av fest

Post Levande

Jag slutade mitt hemska jobb för att jag hatade personen jag blev

Post Levande

Hur man svarar eftertänksamt om någon anklagar dig för rasism

Post Levande

Är du en giftig kollega?

Post Levande

5 kvinnor på spänningen och utmaningar att arbeta i tech

Post Levande

Lösningen i jämställdhet gömmer sig i din bonus?

Post Levande

Ett brev till unga professionella kvinnor i trumpets ålder

Post Levande

7 snabba LinkedIn-tweaks som gör stor skillnad

Post Levande

Jag kan vara en amerikansk medborgare, men jag kommer aldrig att kunna skaka mig invandraretiketten

Post Levande

Kylie Jenner har nu den mest gillade inlägget på instagram

Post Levande

Älskade, snälla sluta fråga när vi ska ha barn

Post Levande

Hur kasta den perfekta sofistikerade halloween fest