Att vara en genomsnittlig tjej är att ställa ett felaktigt exempel för mina barn | BurnbrightLove.com

Att vara en genomsnittlig tjej är att ställa ett felaktigt exempel för mina barn

Att vara en genomsnittlig tjej är att ställa ett felaktigt exempel för mina barn

Jag är på väg att vara brutalt ärlig om något som jag absolut inte gillar att äga upp till.

Jag är en genomsnittlig person.

Det är inte något jag någonsin velat vara, och säkerligen aldrig strävat efter att vara elak, men jag är. Jag är en genomsnittlig flicka.

Jag är inte medelvärdet genom att inte gilla bilder av barnen på Facebook

Den dagen jag kom först verkligen att inse att min ande var inte bara tusenskönor och fjärilar var ungefär två veckor in kosmetika skolan. Mina klasskamrater och jag gick ner i korridoren i vår lilla community college som vi ägs platsen eftersom vi huvudämne i ett område som skulle placera oss på en mer sofistikerad nivå än de andra som deltog. Vi trodde verkligen att faktiskt betydde. Vi pratade bland oss ​​om de ringa konst majors och restaurang förvaltning kursdeltagarna som var klädd för klass och inte att imponera på oss Cosmo flickor. Och vi satt och pratade om människor i hela vår lunchrast som om våra åsikter betydde. Och precis som vi förbereder klockan tillbaka in för klassen, en av flickorna sade något som alltid har fastnat med mig: "Wow, när jag blivit så detta?" Hon gick ut utan att inse vad hon hade sagt hade öppnat mina ögon och visade mig att jag var en kollega menar flicka.

load...

Hur kunde detta hända? Hur kunde söta lilla jag som alltid försökt att göra alla nöjda faktiskt vara denna fruktansvärda person som talar om människor i en sådan en genomsnittlig anda? Jag var ganska bummed ut för resten av dagen. Men jag var yngre då och saker som lämnade minimala avtryck på den tiden, så jag var snabb att återförenas med min klick av kolleger menar de.

När jag ser tillbaka kan jag se så många tillfällen då jag kunde ha helt enkelt inte sagt någonting alls och fortfarande hålls vänner utan att vara medelvärdet. Jag behövde inte delta i snacket och pekar ut andras brister (eller vad vi betraktas som brister), men jag gjorde. Jag var medelvärdet. Och jag är ledsen att säga att jag fortfarande är.

load...

Mobbning på arbetsplatsen är lika giftigt som på skolgården

Men nu när jag har barn och måste vara ansvarig, jag måste verkligen börja arbeta för att bli en bättre version av mig själv. Sanningen är att jag tror att det är så lätt att vara elak, att skratta och peka - särskilt i säkerheten för en grupp vänner. Men varför? Varför kunde vi inte bara prata om positiva saker som skulle göra oss lyckliga och notat bekostnad av någon annan? Även om målen för våra lunchrast samtal aldrig visste vem vi var eller vad vi sagt, det var fortfarande hemskt. Vi var fortfarande fel. Och varje gång jag delta i ett samtal om någon i ett icke-positivt sätt, jag låta min medel anda att växa bara lite starkare. Och jag vill inte ha det! Jag vill vara snäll och kärleksfull person! Jag vill att mina barn att se mig som en förebild för en söt anda och att uppmuntra dem att bara vara bra och vänliga människor själva.

Om det inte hade varit för min klasskamrat är insikten att hon hade blivit en genomsnittlig person, kan jag aldrig har erkänt vad ett problem som jag skapade för mig själv. Jag tror inte att någon verkligen vill vara en usel person. Men om vi inte ser oss för vad vi håller på att bli, hur kan vi någonsin förvänta oss att göra bättre? Jag vill bli bättre. Jag vill inte vara en genomsnittlig flicka längre. Och det betyder inte låta mig att "ventilera" om människor till andra människor. Det betyder inte att tala om andras tillkortakommanden eftersom vilken rätt har jag att göra det? Jag lösa sig vara den bästa versionen av mig själv att jag kan vara. Och den person jag vill vara är notmean!

Jag var min egen värsta kropp shaming översittare

Relaterade nyheter


Post Levande

15 pumpa-carving verktyg som hjälper dig att hugga de mest kick-ass pumpor någonsin

Post Levande

Secret Santa presentidéer som gör dig till festen

Post Levande

Kvinnoföretagare önskar att deras yngre själv hade varit mer oroliga

Post Levande

Dessa 3 stränder är ungefär lika romantiska som de får - och de är alla i USA

Post Levande

Läs detta innan du tackar en veteran för deras service på minnesdagen

Post Levande

7 sätt att se till att du verkligen slappnar av på semester

Post Levande

13 saker du aldrig insåg alexa kan hjälpa dig att göra

Post Levande

5 tips för att hålla semestern från att störa höstterminen

Post Levande

5 hemska karriärtips du bör alltid ignorera

Post Levande

Varför vi alla måste omfamna svenska fika?

Post Levande

9 halloween hantverk som är super söta utan att vara ostliknande

Post Levande

En nybörjarguide till tarot