Arianna Huffington hjälper oss att bygga ett hälsosammare förhållande till teknik | BurnbrightLove.com

Arianna Huffington hjälper oss att bygga ett hälsosammare förhållande till teknik

Arianna Huffington hjälper oss att bygga ett hälsosammare förhållande till teknik

Som grundare av Huffington Postand VD för Thrive Global har Arianna Huffington tillbringat en hel del tid att finslipa den känsliga konsten att uppnå en balans mellan arbete och fritid. På onsdag 31 januari, Huffington deltog SheKnows Medias BlogHer18 Healthconference och delade några av hennes bästa tips för att leva ett framgångsrikt uppfylla och, viktigast av allt, glad liv.

Chelsea Clinton, Gwyneth Paltrow och andra kvinnor Win Voices of the Year Awards

Efter att ha sålt Huffington Postin 2016 Huffington ägnade sin tid till en ny start, Frodas Global, eftersom hon hade upplevt med egna ögon hur skadlig utbrändhet och utmattning kan vara för vår hälsa. Huffington sade: "Jag brukade tro att för att lyckas, alltid var du tvungen att vara stressade, stressade, stressade, och jag hamnade slå mitt huvud på mitt skrivbord, bryta mitt kindben och med denna väckarklocka som ledde till, i slutändan, min lämnar Huffington Postover för ett år sedan för att starta Thrive Global för att hjälpa människor att få dessa små, mikroskopiska beteendeförändringar i deras liv som kommer att förändra allt.”

load...

Det kommer förmodligen inte som någon överraskning att våra mobiltelefoner är en av de största skälen till att vi överanstränga oss till den grad av utmattning. ”Vi blir mer och mer beroende av våra telefoner och sociala medier, och effekten blir värre och värre för psykisk hälsa, depression, om ångest och människor känner mer och mer isolerade från varandra,” sade Huffington.

Shannon Miller på varför du behöver göra din hälsa en prioritet

Tja, Frodas Global ger människor de verktyg de behöver för att få en friskare relation med teknik. Trivs Global app, frodas, är ett enkelt sätt att koppla från telefonen och ansluta till ditt liv och människorna i den. Det kanske låter ironiskt att en app kan hjälpa dig att koppla, men det är vettigt. ”Du laddar ner Thrive appen och du använder Thrive läge när du vill ha realtid för att ha en måltid med en vän eller dina barn, din älskade en eller göra djupa arbete” Huffington förklaras.

load...

När du ställa in telefonen att frodas läge, kommer alla som försöker att ringa eller text du får ett automatiskt svar att låta dem veta att du är i Thrive läge. Du kommer inte att få några meddelanden förrän du stänger Thrive läge och är redo att återansluta med den digitala världen.

Innan du panik och tänker, "Men tänk om det är en nödsituation?" oroa dig inte, eftersom du kan skapa en VIP lista över kontakter vars anmälningar kommer fortfarande att komma igenom trots att det i Thrive läge. Appen spårar också hur mycket tid du spenderar på alla dina sociala medier apps så att du kan kontrollera din användning och skära ner om du lär du spenderar en orimlig tid att bläddra igenom Instagram eller Facebook. ”Det är i grunden ett sätt för oss att ha en digital coach och hjälp oss att små beteendeförändringar för att förbättra våra liv ", säger Huffington.

Före #MeToo var Amy Ziering Out There ge kvinnor en röst

Nyckeln till att bygga en sundare relation med teknik är att utbilda dig själv att utveckla nya, sundare vanor, förklarade hon. När vi frågade hur hon personligen initierar en verklig förändring i beteende, sade Huffington, ”The keystone vana som hjälper dig med alla andra vanor är sömn. Det är den mest disrespected del av våra liv.”

Sömn fungerar som en katalysator för en övergripande hälsosam livsstil. "När du har fått mycket sömn som du behöver, behöver du inte sugen kolhydrater och socker så mycket. Din träning är starkare. Du är mer närvarande med hela ditt liv”, sade Huffington. ”När jag är sömn- berövade, jag gillar inte mig så mycket. Jag är den värsta versionen av mig själv.”#Same

load...

Om du är redo att göra några hälsosamma förändringar och förnya din relation med teknik, är Thrive app nu tillgänglig för Samsung-enheter och kommer att finnas tillgänglig för iOS snart.

Relaterade nyheter


Post Levande

Michelle Obama levererar vackert, känslomässigt sista tal som första dam

Post Levande

Jag hade ett missfall på tacksägelse, men jag är fortfarande tacksam för semestern

Post Levande

Är din arbetsplats giftig eller hatar du bara ditt jobb?

Post Levande

En titt inuti några av världens mest lyxiga hytter

Post Levande

Anställningschefer berättar om de vanligaste résuméfel

Post Levande

Delta & Ann coulter är feuding över en 30 euro sätesuppgradering

Post Levande

14 vackra airbnbs som kan dubbla som bröllopsorter

Post Levande

Pengar är också en del av självomsorgen

Post Levande

Vad är bitcoin, och är det värt att investera i?

Post Levande

10 sätt att spara stora $$$ utan att ens märka

Post Levande

Så här identifierar och fixar du en motivationell obalans i ditt förhållande

Post Levande

Problemet med Melania trumpens RNC-tal Ingen talar om