9 tips för att behärska konsten att packa ljuset | BurnbrightLove.com

9 tips för att behärska konsten att packa ljuset

9 tips för att behärska konsten att packa ljuset

Ett sätt att varva på semester? Res så lätt som möjligt. Enkelt uttryckt, mindre bagage innebär mindre att oroa sig för. Jag vet; Jag vet. Det låter alltid som en bra idé tills du faktiskt börja packa. Sedan går vi alla Mary Poppins på våra resväskor. Ja, behöver jag ytterligare fem par jeans ifall jag spilla mat på varenda en. Ja, behöver jag sex extra T-shirts och varje hårstrå produkt jag äger. "Jag behöver alternativ," vi säger oss själva. Men tänk på det här sättet: Ju färre alternativ som du har, desto färre beslut du måste göra, desto lättare är det att de-stress.

För att inte nämna, desto mindre saker du ta med dig på semester, desto mer utrymme du har för att få tillbaka saker du plocka upp längs dina resor.

Så här är några hemligheter packning lättare.

1. Det handlar om rullen

Jag svär högtidligt att rulla dina kläder i stället för att vika dem är ett stort utrymme sparare. Du kommer att kunna passa mer till en mindre resväska.

load...

11 skäl bör du resa mer i år

2. Skor är värdefullt lagringsutrymme

Låt inte någon vrå eller vrår gå till spillo. Behöver några smycken att matcha din utrymma outfits? Packa det i dina skor, lita på mig. Fyllning dina skor med kläder och andra föremål kommer att hålla sin form medan kortas i resväskan.

3. Planera din kläder för varje dag du är borta

Innan du packar, lägga ut en outfit för varje dag för att skära ner på chans att du packa mer än du behöver. (Tips:.. Du packar alltid mer än du behöver Så underskatta) Det är enkelt, men mycket effektivare än bara gissa och kastar en massa random stuff i en bag.I'll ta detta och detta och detta och denna -Vi alla varit där och det aldrig slutar väl.

load...

4. Återanvänd dina bottnar

Maximera utrymmet genom att fördubbla upp hur många dagar du bär dina byxor, kjolar och andra bottnar. Ju fler outfits du kan göra från den minsta mängden av kläder, desto bättre (dvs tre skjortor för ett par jeans). Det är som kläder matematik.

Så att förstöra din semester med en slägga på din iPhone

5. Hit upp den provstorlek gången. Afteryou komma till din destination

Om du kan, planerar att köpa mini toalettartiklar när du kommer till din destination som du även kan återvinna när du är klar. På så sätt behöver du inte att resa med skrymmande flaskor lotion eller hårspray burkar eitherdirection.

6. Suga upp och använda hotellets hårtork

Inte perfekt, men tänk på det här sättet: Du kommer att kunna göra mer shopping eftersom du faktiskt får plats i resväskan för att ta hem med dig. Inte en dålig affär, eller hur?

7. Pack 20 procent kul, 80 procent grundläggande

Nu är inte tid att experimentera med nya stilar och modetrender. Håll dig till enkla kläder du vet att du gillar och som är mångsidig. Du kan ta en eller två funkier, mer levande skjortor om du måste, men det är OK att vara grundläggande för den skull resväskan. Ju enklare allt är och ju mer det alla matcher, desto enklare outfit matematik blir.

14 resmål som kommer att förändra ditt sätt att se världen

8. Utöva din rätt att göra tvätt

Det är lätt när du bor hos en vän eller familjemedlem, men om du bor på hotell eller ta en kryssning, kalla framåt och få information om deras Tvättservice.

9. Bär dina bulkiest skor på planet

Det är lättare att packa smala balett lägenheter och sandaler i väskan, men stövlar och tennisskor tar upp mer utrymme. Bär större skon så att du inte behöver packa. Men återigen, syftar till att packa bara ett par par skor som kan bäras med flera kläder (kläder matematik, minns?).

load...

Detta inlägg sponsrades av Princess Cruises.

Relaterade nyheter


Post Levande

Jag gick till Pandora - avatarens värld, och det var lika magiskt som jag trodde

Post Levande

30 fantastiska utomhusunderhållande idéer från pinterest

Post Levande

6 företag som hjälper dig att göra en välgörande skillnad i det nya året

Post Levande

5 tips för att hyra ett fritidshus

Post Levande

14 vackra airbnbs som kan dubbla som bröllopsorter

Post Levande

En reseproffs tips för att hålla dig fuktad på långa flygningar

Post Levande

Jag gick med på att vara en medarbetares brudtärna men jag har inte råd med det

Post Levande

Inte tillräckligt med erfarenhet för det jobb du vill ha? här är hur du tar dig runt det

Post Levande

5 frågor att fråga dig själv innan du avslutar ditt jobb efter barnet

Post Levande

6 tips för första gången campare direkt från en proffs

Post Levande

Kvinnoföretagare önskar att deras yngre själv hade varit mer oroliga

Post Levande

Så här identifierar och fixar du en motivationell obalans i ditt förhållande