7 stora missuppfattningar om att arbeta hemifrån | BurnbrightLove.com

7 stora missuppfattningar om att arbeta hemifrån

7 stora missuppfattningar om att arbeta hemifrån

Av Liv McConnell

Eftersom både teknik och företag som värdesätter flexibilitycontinue att växa, det är inte en överdrift att säga att många av oss kommer att få veta att ofta missförstådd odjuret - det jobb som ”låter” du arbetar hemifrån - på en ganska intim bas någon gång i våra karriärer.

Och missförstått det är. För dem som inte har personligen upplevt distansarbete för sig själva, är ljudet av det ganska glamorösa (i I-kan-bära-PJs-heldags slags glamour). Visserligen finns det roliga grejer: ovannämnda PJs, inte mer motbjudande pendla, få arbeta bekvämt från din soffa eller säng. Men till skillnad från den idealiserade syn många av oss skåp arbetare har kokat ihop, arbeta hemifrån fortfarande fungerar - och ibland, det arbetar hårdare än du skulle vara på ett kontor.

load...

Här är en liten reality check för alla som fortfarande tror att arbeta från homeis liktydigt med att arbeta i princip inte alls.

1. Arbeta hemifrån i huvudsak innebär att arbeta dygnet runt

Bild: Giphy

Detta beror på att utan en uppsättning starta och stoppa din arbetsdag, är det lätt att tappa bort tiden och struktur (10:00? 10:00? Vad är skillnaden!). Du kommer förmodligen försöka hålla ”vanliga” arbetstid, åtminstone i början, men i själva verket genomdriva dem själv är en annan sak.

2. Människor frågar gynnar av dig och förväntar dig att hjälpa dem nu-höger nu

Bild: Giphy

load...

Som tidigare fastställts, de flesta kontorsanställda arbeta med en bias, medvetet eller inte, mot deras at-home kamrater. Oavsett hur många gånger du förklara annars på någon nivå, folk alltid kommer att anta att du har all tid i världen - och att du bör använda den för att hjälpa dem av oss som ”verkligen” arbete. Snacka om motbjudande.

3. Den upplevda lyxen att få bära PJs under dagen, hela dagen, kommer med ett utgångsdatum.

Bild: Giphy

Det kommer att finnas dagar då du vill så dang badyou hade en anledning att duscha och bära riktiga kläder. Nej seriöst. Det händer.

4. Din mänsklig interaktion under veckan blir starkt begränsad

Bild: Giphy

I början kommer du sannolikt att jubel det faktum att du inte längre behöver stå ut med menings småprat vid fontän. Men för någon vars arbete framkommer i huvudsak på nätet med din huvudsakliga riktig diskussion av dagen vara ringde in avhämtning ordning riskerar att så småningom känns ganska konstigt. Förmodligen kommer du att försöka ta ditt arbete till en närliggande kafé att skaka upp saker och åtminstone kunna sitta nära några andra människor. I slutändan är dock de kaffemaskiner är bara alldeles för högt, och barista s musiksmak stinker.

5. Och när du dogo till företagsevenemang - ingen tror att du faktiskt arbeta med dem

Bild: Giphy

Detta kan känna en weebit isolering, särskilt om din i-office medarbetare faktiskt njuta av en hälsosam, gemensamt arbete kultur. (En annan relaterad sak: ”Happy hour” är inte i ditt ordförråd.)

6. ”Vad är en sjukdag?” Du stuffily viska i tomrummet

Bild: Giphy

När din dag består främst av att arbeta på en bärbar dator från soffan eller sängen ändå, ”ta en sjukdag” är inte skyldig att känna inom sfären av orsaken. Det skulle kännas konstigt notto arbete.

15 jobb med flexibla scheman för arbetande mammor

7. Distraktioner kommer att förlora sin lyster

load...

Bild: Giphy

Efter en dag eller två av subpar fokus med TV: n på ”i bakgrunden,” det är nog få stänga för gott. Många av oss använder Netflix eller läsa på soffan som ett sätt att expandera efter en hel dag på kontoret. Men om du redan tillbringat dagen på soffan, bor på den för att veg i lite tid du inte arbetar är knappast kommer att känna avkopplande. Mer troligt, skulle du utveckla några ganska rasar cabin fever.

Hur man gör smartare, snabbare beslut i arbetslivet

8. Men det betyder inte att du kan ignorera dem - särskilt om du är en förälder som arbetar hemma

Bild: Giphy

Hur arbetar hemifrån medan ditt barn är också hem sjuka eller på en paus från skolan ljud? Mindre än ideal? Ja, det är vad vi trodde.

För att vara rättvis, egentligen finns det många underbara fördelar med att arbeta hemifrån, och för många människor, det är en idealisk situation. Men lita på - det är en idealisk worksituation. Eftersom att arbeta hemifrån är definitivt, utan tvekan fungerar.

Avslutat fall.

Relaterade nyheter


Post Levande

Kvinnor och minoriteter gjorde historia i USA: s senat i går kväll

Post Levande

7 löneförhandlande hemligheter varje kvinna behöver veta

Post Levande

Jag gick med på att vara en medarbetares brudtärna men jag har inte råd med det

Post Levande

Nate Berkus på hans nya show, faderskap och livet i hans 40-tal

Post Levande

En reseproffs tips för att hålla dig fuktad på långa flygningar

Post Levande

10 påsk gåva idéer som inte är kaniner, kycklingar, ankor eller godis

Post Levande

Michelle Obama levererar vackert, känslomässigt sista tal som första dam

Post Levande

Att vara mer äkta på sociala medier kan göra 2018 suga mindre

Post Levande

Bröllopsgåva etikett: hur mycket pengar att ge och andra pressande frågor

Post Levande

Njut med manförklara kvinnornas mars, tack så mycket

Post Levande

Kylie Jenner har nu den mest gillade inlägget på instagram

Post Levande

96 år efter att kvinnor fick rösta får jag äntligen välja en kvinnlig president