7 pro tips för att kasta ett fantastiskt vinterbröllop | BurnbrightLove.com

7 pro tips för att kasta ett fantastiskt vinterbröllop

7 pro tips för att kasta ett fantastiskt vinterbröllop

Det finns en anledning den officiella bröllopssäsongen är mellan april och september. Våren, sommaren och faller bröllop är populära för sina blommande blommor, ljumma temperaturer och fallande löv. Winter, dock tenderar att vara den fula ankungen av säsongsbetonade bröllop. Om du är som mig, tar årstidsbunden depression sin rätt någon gång i december, och allt jag förknippar vinter med är kala träd, frusna tundran temps, lumpy tröjor och cabin fever. Men! Det finns upsides att knyta knut under den kalla årstiden.

Andra än potential att spara stora pengar eftersom arenor och restaurangbranschen är mindre efterfrågade, gifta under vintern har gott om unika charm. Det är mysigt att samlas med vänner och familj när det är kallt ute, det är romantiskt, unik och minnesvärd; snö kan vara vacker (tills den blir smutsiga slask, alltså); och du kan komma undan med vackra detaljer som semester-inspirerade inredning eller faux-päls wraps. Nedan experter väger in på hur man kan göra det mesta av ett kallt väder bröllop.

load...

12 kändisparen som hade Majestic Winter & Fall Bröllop

Erbjuder en säsongs cocktail

Dricka något som känns vintriga får alla på humör. ”Om du vill göra en signatur cocktail som kranar i en anda av säsongen, prova en blodapelsin och St-Germain champagne cocktail”, säger New York-baserade bröllop och event planner Andrea Freeman. ”Du kan även ställa in en cocktail station med glas och en dispenser. Om du verkligen vill ta saker till nästa nivå, kan du hyra en cocktail service. Jag tror också att inget riktigt säger vintersäsongen som champagne - erbjuder miniflaskor med personliga anteckningar som gäst favörer. För en mer fall tema bröllop, varm kryddad cider fungerade som gästerna anländer är en perfekt dryck på en kylig höstdag.”

load...

Gör inredningen fest

”Oavsett om du höja svart och vitt med en metallisk twist, gå med vintern vita eller välj säsongens röda och gröna, kommer du vill välja en kall säsong färgpaletten”, säger Freeman. ”För en nedgång bröllop, bränd orange, cabernet och grädde med frodiga gröna fungerar perfekt. Använd dessa färger för dina inbjudningar och inredning element för att skapa en sammanhållen känsla från början till slut. Som med alla stora design, håller skiktning saker intressant. Färska blommor lägga till en elegant touch när det paras ihop med candlesof varierande höjder. För att lägga till struktur, prova att använda en päls kasta draperad över en bänk och topp som med en bricka fylld med ornament. Intressanta vinjetter som denna markera ditt känsla för detaljer.”

Välj en vinter dessert

Ta de traditionella delarna av ett bröllop och sätta en vintrig, anpassad spinn på dem, föreslår Freeman. ”överraskning gäster med något roligt, som en varm choklad station med dessert. Anpassa presenterar det med en twist, och kreativ. Detta är vad som gör ditt evenemang minnesvärd, skräddarsy, och kommer att göra dina gäster känner sig älskad.”

Anthony Luscia, särskilda projekt redaktör och män mode redaktör för Martha Stewart bröllop, föreslår försöker något annat än den typiska nivåer bröllopstårta. ”Ha en varm, smält kakan i stället - hype upp att det kommer att vara kall och anpassa din meny till det,” säger han.

Överväg isskulpturer

Du kanske tror det sista man vill när det är redan kallt ute är mer is, men det kan faktiskt spela upp säsongen i en vacker, glamorös sätt. ”Ice är ett bra sätt att förstärka en vinter bröllopsfest”, säger Freeman. ”Om du erbjuder en bar under cocktail timme, skulptera enskilda uppläggningsfat av isblock kommer inte bara att hålla skaldjur och cocktails kylda, men kommer också att ge visuella intryck. För en sann wow-faktor, rista hela stationen av is och förvandla det till en display. För en mer blygsam men lika lyxig touch, carving dricka brickor av is och passerar skott runt dansgolvet håller igång festen.”

load...

Ge ut mysiga party

Vad är ett bättre gåva till gäster eller människor i brudföljet än en mysig kasta de kanske vill använda den kvällen? ”Starta upplevelsen ögonblicket gästerna anländer”, säger Luscia. ”Om det kommer att vara kallt, regn eller snö, ge dem en presentpåse så att de kan vädret förhållandena i en roligt och festlig långt med handvärmare, varm kakao mix, matchande ponchos eller wraps och filtar som finns på paletten. De kan mysa tillsammans, vilket är ett enkelt och prisvärt sätt att ta itu med vädret på ett positivt sätt - och bilderna kommer att vara så söt”

50 Gorgeous Outfit Ideas for Winter Weddings

Har personalen komma in i det

Inte bara ge dina gäster väder lämpliga tillbehör - ge dem till cateringfirma och andra personal på som bidrar till att skapa händelsen. ”Har servicepersonalen spela upp väder”, säger Luscia. ”Ge dem söta paraplyer att hålla, roliga hattar för att hålla dem varma, regn bootsor ponchos, som är funktionella, men också modet och göra allt ser sammanhängande.”

Fortsätt Le

Luscia insisterar på att ett bröllop i regn, snö eller kyla kan vara mycket mer minnesvärd och unik än en solig fest på stranden - så länge du se saker positivt. ”I slutändan är det viktigaste attityd”, säger han. ”Det handlar om hur människor reagerar på vädret som gör eller bryter dagen. Det börjar med att ställa rätt förväntningar från början när du ser prognosen och inser att du inte kan kontrollera om det regnar, snöar eller sleets, men du kan kontrollera hur du reagerar på det - göra en plan som gör dig upphetsad oavsett väderförhållanden.”

Relaterade nyheter


Post Levande

7 löneförhandlande hemligheter varje kvinna behöver veta

Post Levande

5 enkla, fantastiska sätt att uppdatera ditt CV

Post Levande

Bilresa! dessa spel kommer att hålla dig underhöll under alla dina resor

Post Levande

Bröllopsgåva etikett: hur mycket pengar att ge och andra pressande frågor

Post Levande

6 semestrar som inte kräver en ful tröja

Post Levande

Nate Berkus på hans nya show, faderskap och livet i hans 40-tal

Post Levande

Platsen ger kvinnor en plattform för att sälja sina visioner

Post Levande

9 gåvor vi är trötta på att få varje år

Post Levande

Azorerna öarna borde vara på din lista för en vinterresa

Post Levande

Älskade, snälla sluta fråga när vi ska ha barn

Post Levande

Vad gör du om du stöter mot demonstranter vid kvinnornas mars på washington

Post Levande

Nationell vänskapsdagen är det perfekta tillfället att fira din Bestie