7 halloween spellistor för varje typ av fest | BurnbrightLove.com

7 halloween spellistor för varje typ av fest

7 halloween spellistor för varje typ av fest

En Halloween part utan en killer soundtrack saknar helt enkelt elegans. Du vill ge gästerna en spellista kan verkligen sätta tänderna i, oavsett om du medlyssning upp musik på din årliga kontoret shindig eller försöker smyga ut dina närmaste vänner på din maskerad.

Men att veta var man ska börja kan vara lika skrämmande som de spår som du försöker hitta. Det finns verkligen ingen brist på roliga och inger fruktan musik flyter runt, och internet har många mörka hörn. Oroa dig inte, men - vi gjorde gräva för dig.

Alla läckra Halloween Candy tillgängliga just nu

Kolla in de här sju spöklika spellistor du faktiskt vill spela, sorterade efter stil med partiet du planerar att vara värd. Bus eller godis? Du får avgöra. [Cue maniskt skratt.]

load...

1. Firmafest

Det sista du vill ska hända på din årliga kontor Halloween parti är för att det ska bli mer besvärligt. Hålla saker ljus och kul med en spellista full av nostalgiska favoriter.

2. Den läskiga supé

Du vill inte dina gäster skrikande över middagsbordet - utom naturligtvis de skriker i skräck. Vi kid, vi kid. Ganska. Cue upp dessa spökar omgivnings låtar att lämna din gäst känner härligt oroligt under hela middagen.

3. Barnens parti

Även om det är helt lämpligt att skrämma skiten ur dina närmaste vänner, behöver du inte exakt vill ärr dina barn för livet med ett dåligt val av Halloween spår. Ge dem denna optimistiska blandning av fåniga och endast något skrämmande låtar istället.

load...

4. Maskerad

Det är OK att vara lite cheesy när man väljer ett soundtrack för din kostym parti. I själva verket är det en del av det roliga. Den här spellistan tar inte sig själv på för stort allvar, vilket kommer att hjälpa dig att glömma det faktum att du är en vuxen ass personen klädd som en pirat.

21 Celebrity Halloween par kostymer Vi älskar

5. Den vuxna dance party

För detta parti, du vill att folk på sina fötter, men inte kör mot närmaste utgång. En eklektisk mashup av varma samtida sånger med avgjort mörka undertoner kommer att se din gala är inte helt livlös.

6. Skrämmande party

Oavsett om du har ditt vardagsrum uppbyggt som ett spökhus eller helt enkelt planerar att hoppa ut och glädje i gästernas blodisande skrik när de kommer in, du kommer att ha en lämplig intensiv soundtrack att hjälpa dig att ställa den fasansfulla humör. Dessa låtar borde göra susen.

7. Vibey party

Du vet vad vi pratar om, eller hur? Det är någonstans mellan den modiga vuxna dance party och en där du vill skicka alla bort med nattskräck. Du behöver inte nödvändigtvis vill öppet skrämma någon, men du vill att kuslig vibe av kvällen att dröja kvar långt efter festen slut.

Relaterade nyheter


Post Levande

En nybörjarguide till tarot

Post Levande

5 platser för att hitta ett hotellrum alternativ

Post Levande

Tom colicchio är inte ett fan av fancy food hemma

Post Levande

Anställningschefer berättar om de vanligaste résuméfel

Post Levande

Delta & Ann coulter är feuding över en 30 euro sätesuppgradering

Post Levande

Förlovningsfest etikett: gör och inte för gäster, gåvor och mer

Post Levande

Låt pinterests bästa trender inspirera dina 2018-resolutioner

Post Levande

Min handledare och kollega satte mig mitt i dramat

Post Levande

Små saker du kan göra denna vecka för att fira svart historia månad

Post Levande

15 pumpa-carving verktyg som hjälper dig att hugga de mest kick-ass pumpor någonsin

Post Levande

Vad betyder en julgrannbrist för dig? en större prislapp

Post Levande

7 snabba LinkedIn-tweaks som gör stor skillnad