6 morgon magiska ritualer för att underlätta din stress och förbättra ditt självförtroende | BurnbrightLove.com

6 morgon magiska ritualer för att underlätta din stress och förbättra ditt självförtroende

6 morgon magiska ritualer för att underlätta din stress och förbättra ditt självförtroende

Energi är energin i den magiska praktiken. Det har ingen moralisk kompass. Din utmaning under svåra tider, när stress, ilska eller ångest tar bostad inuti dig, är att arbeta igenom känslor utan att passera den till någon annan. Om du tillåter dig själv att vakna upp arg, sårad eller stressad över vad någon gjorde mot dig (även om det var orättvist och obefogat) oavsiktligt blir du ägare till den ilska och sårad.

En händelse i livet, media historia eller otäck beteende på din nyhets kan slående starka känslomässiga ackord och stress dig. Agera av ilska, även när försvara dig, passerar energi på. Det är som en boll som kastas fram och tillbaka.

Innebär detta energiska regel att du ska hålla tyst när människor behandlar dig orättvist? Betyder det att du ska rulla över och låtsas inget dåligt händer? Absolut inte! Nyckeln låg i hur du reagerar på negativitet. Du kan ange ditt fall vara proaktiv och göra seismiska förändringar i världen när man kommer från en plats för fred och lugn. Vad mer? Fred, lugn och kärlek är vad du börjar passerar in i världen.

load...

Nyligen många människor känner att de har vaknat upp i några konstiga Alice genom spegeln plats där upp är ner och ner är upp. Tsunami-liknande vågor av känslor har ekon över hela landet under de senaste veckorna. Hur kan du få ett grepp och bli proaktiv? Hur kan du slåss mot känslor av hjälplöshet? Nedan finns en massa läckra morgon ritualer som möjligt för dig, hela dig och gör dig och världen en lyckligare, friskare plats.

För den fysiska Soul - Movement

Har stressen gör du vill få din kropp som rör sig? Ingenting rensar sinnet och kroppen som en morgongymnastik rutin. Det spelar ingen roll om du rulla en yogamatta, huvudet utanför en trettio minuters promenad i skogen eller prova en ny grupp fitness klass. Motion och endorfiner ändra bokstavligen kemin i kroppen. Du kommer att känna fantastiska och åstadkommit.

load...

* Magical nyckel ~ I magiska praktiken är avsikten allt. Ta en stund för att ställa in en avsikt innan du börjar din morgon rörelse. Föreställ er önskade målet. Är du löpare? Tänk dig att du kör till önskad avsikt. Återbesök din avsikt i slutet av träningen.

TV-program som du bör vara på sin vakt baserat på din stjärntecken

För aktivisten Soul - Morning telefonsamtal, vykort och Action

Vill du önskar omedelbar tillfredsställelse? Är du typen som hoppar in för att åtgärda en situation? Ställ dig upp för framgång varje morgon för att utföra även fem till tio minuter av aktivism. Ha en samtalslista redo att gå, få vykort, frimärken och dina favorit pennor, studera upp på åtgärder du kan vidta för att göra en verklig skillnad på lokal nivå. Bedöm personliga talanger och räkna ut hur man använder dem.

* Magical nyckel ~ Ta en stund för att centrera sig själv innan någon telefonsamtal. Föreställ praktikanten / svararen i den andra änden och se själv tala från hjärtat till sitt hjärta. Gör samma sak med alla vykort, hitta precis rätt uttryck för dina känslor eller synpunkt. Betrakta dina talanger och föreställa sig vad en positiv effekt de har på världen som du rör dig framåt.

5 sätt att göra mer med tarotkort än att bara läsa framtiden

För konstnären / Writer Soul - Morning Pages

Älskar du att måla, skriva, läsa och uttrycka dig? Julia Cameron, författare av konstnärens Way, skapat ett innovativt system för kreativ genombrott. Morning sidor skär genom ”brus” i huvudet och känslor i hjärtat så att konstnärer kan komma ner till deras kreativa arbete första. Morgon sidor består av tre sidor handskrivna sidor utbrast, ström av medvetande skriftligt. Inga bekymmer stavning, interpunktion, inget behov av att någonsin läst dem igen. Ta en anteckningsbok och börja skriva vad du tänker på. Du kommer att bli förvånad över hur lätt och gratis du känner med den tid du är klar.

load...

* Magical nyckel ~ Ren energisk uttryck befriar själen. Blurt skrift, frigör stress, ilska och ångest på papperet. Detta lämnar författaren med en ny tomt ark sinnestillstånd. Möjlighet släpps lös. Utrymme skapas.

6 tips för att läsa tarotkort utan någon erfarenhet

För upplyst Soul - Gratitude Practice

En tacksamhet praktiken är en enkel och effektiv morgon ritual som har befogenhet att ändra hela dagen. Välj en partner att gå med dig i din praktik. Gör ett åtagande att skicka ett tack e-post till denna person varje dag. Skriv en lista över saker du ärligt tacksam för oavsett hur stor eller liten. Censurera aldrig din tacksamhet och låt din instinkt att vägleda dig. Hit på skicka-knappen.

* Magical nyckel ~ Hela livet är en projektion av hur vi känner. Ett sinne utrymme tacksamhet är kraftfull medicin för psyket. Det finns inget utrymme för rädsla och ilska när du är i ett utrymme av tacksamhet.

Den nyfikna Soul - Oracle / Tarotkort

Vill du njuta av att hitta meddelanden och ledtrådar? Vända en daglig kort är meditations, tystnar sinnet och hjälper utövare lyssna till sin inre röst. Hitta en kortlek med orakel (Oracle kort brukar centrerad kring teman som änglar eller sjöjungfrur eller oro healing och / eller upplyftande budskap, etc.) eller tarotkort. Blanda däck. Slumpmässigt dra en enda kort varje dag. Tänk på kortets budskap med din morgon drink, kanske journal på det. Kanske du besöker kortets budskap i slutet av dagen. Du kan också utgöra en fråga för ditt kort baserat på hur du känner varje morgon.

* Magical nyckel ~ Dra kort tar fokus från dig själv och placerar den på bordet framför dig. Detta avstånd ger psyket utrymme att odla lösningar gör intuitiva upptäckter och uppmuntrar personliga uppenbarelser. Morgon vanor, ägnar fem minuter av tid att dra ett kort, snabbt ingrodd. Detta blir grunden och byggsten för en allvarlig meditational praxis.

Den Mindful Soul - balansera Media och sociala medier

Har du strävar efter balans? News och sociala medier är former av kommunikation. Vi vill alla att hålla sig informerad. Men uppmärksam själ ser att nyheten är skapad för att provocera emotionella reaktioner och sociala medier ersätter inte realtid, i person människa till människa kommunikation och interaktion. Den Mindful Soul återställer sina nyheter och sociala filter så att de inte blir bombarderade med meddelanden. De vet att det är de som styr deras teknik och inte tvärtom. Välj en förmiddag verksamhet som främjar balans. Kanske en guidad meditation på din mobila enhet och streamingtjänsten ersätter en morgon nyhetssändning. Kanske är en enda budskap om kärlek och egenmakt skickas ut sociala medier nätverk varje morgon. Kanske du skriver morgon e-post till människor du älskar och beundrar berätta för dem varför de inspirera dig.

* Magical nyckel ~ Utnyttja personlig makt innebär att utöva kontroll över vad du tillåter i din kropp. Detta inkluderar mat, media och teknik. Äga din makt, balansera ut det ger dig möjlighet att lysa din vackra ljus över alla som korsar din väg. Och med det, kan du förändra världen.

Relaterade nyheter


Post Levande

Varför alla behöver mer underhållande vänner

Post Levande

Julafton midnatt massguiden för icke-så vanliga kyrkliga goers

Post Levande

Målets stora nyheter kommer att göra shopping där ännu bättre

Post Levande

Jag var professionellt spökad (ja det är en sak)

Post Levande

Så här ringer du på sexuella trakasserier

Post Levande

Jag gick till Pandora - avatarens värld, och det var lika magiskt som jag trodde

Post Levande

Kan du gissa vilken tjej skådespelare kallar denna rustika Hamptons pärla hem?

Post Levande

10 saker du borde inte behöva lämna ditt hem för att njuta av

Post Levande

Melania Trump skyller Hillary Clinton och media för Donald trumpens pojkeprat spränger upp

Post Levande

Kära årtusenden: stanna hemma från jobbet när du är sjuk!

Post Levande

Den verkliga anledningen till att du förutser - och hur man fixar det

Post Levande

En nybörjarguide till tarot