5 tecken du måste sluta jobbet ASAP | BurnbrightLove.com

5 tecken du måste sluta jobbet ASAP

5 tecken du måste sluta jobbet ASAP

Det kommer att komma en tid när du och din nuvarande position inte bör vara tillsammans längre, när det är dags att gå skilda vägar, när du måste bryta upp med ditt jobb. Liksom alla värdefull relation (särskilt en som är den enda anledningen till att du har möjlighet att köpa mat), är det bäst att vara mycket tankeväckande om detta beslut. Väg alla dina alternativ, håll dig till ditt engagemang förrän du har provat allt i din makt för att få det att fungera för dig - se ditt jobb att dess logiska slut, och sedan avsluta heder. Du vill inte sluta förrän du har fått allt du behöver av ditt arbete; du inte vill bli en av de patologiska sluta människor som skyller jobbet för sina egna brister och orelaterade olycka. Sluta inte förrän tiden är rätt.

Men hur vet du att tiden är rätt? Det kan finnas många skäl bör du sluta ditt jobb, men kanske inte direkt, oavsett hur kaotisk företaget är eller hur otillfredsställande arbetet. Ibland måste man leva med en obehaglig situation som en övning i personlig utveckling, till gagn för ditt professionella rykte eller att du måste betala hyra.

Vanligtvis när du funderar på att sluta ditt jobb, är det inte för att du känner dig så rad och awesomeabout vad du gör 40-plus timmar i veckan. Vanligtvis när du vill avsluta ditt jobb, är det för att du upplever några dagliga besvär än en acceptabel nivå av dagliga besvär. Ibland beror detta på att ditt företag, jobb eller chef är avskyvärda, hemsk eller kränkande, och du måste lämna. Ibland är det eftersom det är ett bra jobb, men du har växt ur den och du är uttråkad.

load...

Här är några tydliga tecken på att det är dags att lämna ditt jobb och gå vidare till nästa äventyr.

Din dagliga arbetslivet är en ångest-producerande skit pit

Du moraliskt motsats till företagets riktning. Du görs för att göra saker som motsäger din etiska regler, som att trycka på en produkt som du vet skadar människor, ljuger om en chefens obscena extracurriculars ger perfekt kompetenta medarbetare dåliga prestanda betyg för att du har varit tvungna att genomföra en drakonisk HR rankingsystem. Vid det här laget, det är verkligen i ditt bästa intresse att komma ut.

Du har inte velat ditt jobb i längre än du kan minnas

Du nedgång i arbete varje dag, inte bara måndagar, inte bara dagen efter semestern, önskar att du inte behöver vara där. Du tillbringar mycket tid på jobbet internet Escaping, söker efter nya fantasi platser att leva, resa till, gifta sig, Airbnb. Just idag, tog du en frågesport på din förlovningsring personlighet och fick reda på vilka Jane Austen siffra du är, plus du klickade igenom en hel 105-slide båge av förhållandet mellan Rihanna-Drake bara för att finna historien otillfredsställande, ofullständiga: Drizzy älskar RiRi , men RiRi älskar honom tillbaka? Du kommer aldrig veta.

load...

5 tips för att hantera en Toxic Medarbetare

Du älskar ditt jobb, men det finns inget utrymme att växa

Du har nått den högsta bar i detta läge, den sista ringen på den svängande ringar banan. Du är en ivrig perfektionist och en allvarlig completionist; du har gjort alla de uppgifter och hanteras alla stora projekt och du har blivit befordrad eller du försökte främjas och någon kuk-blockerat denna kampanj och du vet inte vad jag ska göra för att du älskar din chef och du älskar detta företag men ditt hjärta vet. Du har nått ditt tak. Dags att gå någonstans som utmanar dig igen.

12 tips som kan hjälpa dig att landa en flexibel karriär

Din arbetsplats har blivit giftiga

Du fruktar e-post från din chef att du alltid känna att du är i trubbel. Du känner alltid att du är på väg att få sparken, men du vet inte hur man gör det rätt. Varje gång du får kritisk feedback, du bara känner sig mindre kapabla. Förutsatt dessa är inte saker du har känt i varje jobb du har haft, vilket återspeglar ett mönster av dina egna osäkerhet, är detta ett bombsäkert tecken på att du bör leta efter ett nytt jobb där du inte känner för att du går på äggskal.

Du är uttråkad AF

Här är en trigger ögonblick för dig - när du har slutat lärande eller du inte längre utmanas i ditt jobb, när du grubblande in på kontoret varje dag och önskar att du inte behöver gå. Om du hatar varje projekt du arbetar på eller din prestation är mediokra och du är oinspirerat och utrullning, ner på företaget och giftiga, är det dags att börja leta efter nästa tillfälle.

Självbelåtenhet är döden av en givande karriär. Jag bryr mig inte om dina förmåner (jag menar jag bryr - Jag vill att du ska vara frisk, men du kan hitta nya fördelar). Jag bryr mig inte om dina semesterdagar. Ringa det dämpar dina sinnen och din kreativitet. Det är demoraliserande för människorna omkring dig. Det blockerar dig från att uppnå din fulla potential. Arbete som inspirerar, utmaningar och genljuder med dig kommer med mer ansvar och i slutändan mer pengar och mer tillfredsställelse på vägen.

load...

Anpassad från Weird i en värld som inte är: A Career Guide för Misfits, F * ckups och Failuresby Jennifer Romolini

Relaterade nyheter


Post Levande

Hur man inte ska tänka sig när man spenderar media under Trump-administrationen

Post Levande

Anda flygbolag anklagade för att be student att spola sin hamster ner på toaletten

Post Levande

9 halloween hantverk som är super söta utan att vara ostliknande

Post Levande

Vad betyder en julgrannbrist för dig? en större prislapp

Post Levande

Varför säkerhetsnålar räcker inte för att stå upp för diskriminering

Post Levande

Amerikas bästa golf destinationer

Post Levande

De 13 bästa köken vi har sett i 2018

Post Levande

7 pro tips för att kasta ett fantastiskt vinterbröllop

Post Levande

Hur värd ett påskäggsjakt för vuxna

Post Levande

21 chockerande statistik - inklusive sannolikheten för en stor lotto-vinst

Post Levande

Varför resa kan vara en sådan mardröm för kvinnor i plusstorlek

Post Levande

Trumps nya verkställande order kunde låta amerikanska barn bli hungriga