5 sätt att protestera när du inte kan delta i en rally | BurnbrightLove.com

5 sätt att protestera när du inte kan delta i en rally

5 sätt att protestera när du inte kan delta i en rally

Om du är som jag, du ofta känner starkt om en lokal eller nationell social eller politisk fråga. Kanske finns det en protestmarsch eller rally som du vill gärna delta, men du kan bara inte. Kanske är det 150 miles därifrån, eller marschen vägen inte är rullstolsanpassat, eller så kan du inte lämna din åldrande mor ensam så länge.

Betyder det att du inte kan hjälpa din sak?

Naturligtvis kan du fortfarande hjälpa! Här är några sätt som du kan lägga din röst till en protest när du inte kan göra det till händelsen.

1. Kontakta tjänstemän

En välskriven brev eller e-post, eller till och med ett telefonsamtal till en vald eller utsedd tjänsteman kan vara en påminnelse om att han eller hon arbetar för dig och bör vara uppmärksamma på dina åsikter och behov. Ett personligt brev kommer att stå ut mer än ett standardbrev, men även det är bättre än att bo tyst.

load...

Vet inte vem man ska kontakta? Gå till congress.gov/membersto hitta information för senatorer och kongressrepresentanter. The League of Women Voterscan ger kontaktinformation för alla från VD till din lokala länet administratör.

2. Starta eller signera framställningar

Medan brev och telefonsamtal packa mest Punch, hundratals eller tusentals underskrifter på en petition kan vara alltför effektiv. Om du inte kan hitta en som främjar din sak, kan du ens börjar en själv. Använd den lista över kontaktuppgifter att veta var att skicka det.

Jag kommer inte att dölja min feminism eller aktivism för att göra min datum bekvämare

3. Öka signalen

Du har förmodligen hundratals kontakter om man tänker på det: dina e-postadresser, telefonnummer, Facebook eller Twitter eller andra sociala medier kontakter. Se till att du inkluderar information om tid, plats, och syftet med den kommande protestmöte eller mars. Du kan även använda en gammaldags "telefon tree" modell genom att fråga varje person du når kontakt tre eller flera vänner och passera info tillsammans.

load...

Hur man svarar eftertänksamt om någon anklagar dig för rasism

4. Donera tid eller pengar

Protestmarscher och demonstrationer har sponsring organisationer, och alla av dem behöver pengar och frivillig hjälp. Tänk på allt det goda du kan göra hemifrån. Även en liten donation på $ 5, när de kombineras med andra, kan göra stor skillnad. Organisationer som kyrkor, synagogor eller medborgargrupper du tillhör kan vara villiga att hjälpa reda på orsaken med donationer eller representanter på protesten.

Och glöm inte de många uppgifter som behöver göras för att stödja protestarbetet. Kan du måla skyltar? Stuff kuvert? Design flygblad att dela ut rallyt? Fråga bara arrangörerna och det kommer att finnas gott om förslag på sätt att hjälpa - och att använda dina talanger och förmågor för att hjälpa orsaken.

Jag blev utfryst för att diskutera ras orättvisa i min kyrka

5. Tacka alla som hjälper

Om din lokala tidning eller radiostation täcker protest, ringa och säga att du uppskattar det. Om dina representativa röster för din sak, tar sig tid att skriva ett tackbrev. Positiv förstärkning kommer att göra stöd mer sannolikt nästa gång din sak behöver hjälp.

Protest rallyn och marscher kan vara den mest synliga sätt att göra sociala och politiska åsikter kända, men de är inte de enda sätten att göra din röst hörd. Kom ihåg att oavsett dina omständigheter, kan du också göra en skillnad!

Relaterade nyheter


Post Levande

Julafton midnatt massguiden för icke-så vanliga kyrkliga goers

Post Levande

17 bröllopshackar varje brud borde veta

Post Levande

Insider resetips från en flygvärdinna

Post Levande

Jag är barnlös, men ditt barns utbildning är fortfarande viktigt för mig

Post Levande

11 hackar för att få en flyguppgradering

Post Levande

Hur värd ett påskäggsjakt för vuxna

Post Levande

9 frågor att fråga innan du accepterar ett jobb du inte vill ha

Post Levande

10 inspirerande resor bloggare måste du börja följa

Post Levande

Min chef är en mobbning och han vill att jag är borta

Post Levande

Detta är kryssningsbanan mest barnfria vuxna föredrar

Post Levande

16 majorit inspirerande citat för att få dig igenom en hård dag

Post Levande

En slutgiltig guide till de bästa planterarna på etsy