5 kvinnor på spänningen och utmaningar att arbeta i tech | BurnbrightLove.com

5 kvinnor på spänningen och utmaningar att arbeta i tech

5 kvinnor på spänningen och utmaningar att arbeta i tech

För att hedra den internationella kvinnodagen, vi belysa några av de mest badass, gränsbrytande kvinnor vi känner. På toppen av vår lista är damer, som de fem nedan, som har drivit kuvertet för att nå stor framgång i traditionellt mansdominerade områden, inklusive teknik.

Tech boom har samtidigt förenklats och komplicerade våra liv i massiva sätt-våra smartphones Insta-levererar nyheter, underhållning, kommunikation, mat och även datum, men bassystem som presidentvalet är nu utsatta för digitala hacka. En annan gnälla människor har en tech-drivna världen är att det inte skapar antalet jobsyou kan förvänta sig, med tanke på hur det styr våra liv.

load...

Jag har talat med fem kvinnor om yrken som de har skapat i tech rymden. Jobb på Tinder, Candy Crush och andra digitala stöttepelarna kanske inte lätt att komma med, men de människor som gör dem driva våra vardagliga upplevelser. Och för att höra dem berätta det, tech blir allt vänligt till ambitiösa kvinnor som är fast beslutna att bryta sig in. Nedan reda på mer om hur de gjorde det, och hur du kan också.

"Det suger att kvinnor i spelvärlden få måltavla för troll på en större skala än män."

The Game Designer

Yonna Ingolf, 26, Narrative Designer på King för Candy Crush Franchise, Stockholm, Sverige

”Jag har alltid spelat och älskade spel, men inte tänka på det som något jag kunde arbeta med tills jag var runt 20. Jag hittade en skola med fokus på speldesign och allt föll på plats. Mina dagar kan se mycket annorlunda, eftersom jag arbetar med ett par olika spel och en hel del olika lag. Om en vecka kan jag arbeta på berättelser för nya avsnitt, teman för olika live-evenemang på spel och nya spelfunktioner. Mitt kontor har en mycket avslappnad atmosfär. Det finns definitivt stressiga perioder, som något jobb, men det finns en hel del att spela runt och roliga händelserna kring branschen. Min största utmaning har varit, och är fortfarande, att inte bli mitt jobb. Att arbeta i en kreativ miljö du ständigt sätta dig där ute, och känner en personlig anknytning till det arbete du levererar. Jag har lärt mig är att om jag har en dålig dag, det är OK-och normal.

load...

Medan jag underlägsna av män i min bransch, har jag aldrig känt mig skattas av de människor jag arbetar med. Där jag har känt skattas är snarare i vissa giftiga samhällen kring spel. Det suger att vissa 'dudebros' tvivel om att jag arbetar i branschen, som jag gillar spel, eller säga att jag ska vara en 'monter brud' i stället för en designer. Det suger att kvinnor i spelvärlden få måltavla troll och hat på internet på en mycket större skala än män som säger eller gör samma saker. Det kan vara svårt, men det finns inget bättre sätt att bekämpa den toxicitet än inifrån branschen. Om du är intresserad av att gå in i spel, se till att skolan du går till har en praktikperioden, så du kommer att uppleva branschen och lära känna människor. Se om det finns några spel dev träffar i ditt område och lära känna människor i branschen. Lär dig lite om allt! Gör någon konst, prova 3D-modellering, skriva lite kod eller skript, skapa några ljudeffekter. Om du inte har möjlighet eller verktyg för att göra det, då kan du åtminstone läsa om det.”

"Det är inte så enkelt som att" bygga en webbplats och de kommer."

Den virtuella assistent

Michelle Mangen, Virtual bokhållare på The Virtual Assistant, LLC, FL

”Jag först fick kännedom om virtuella assistenter som ett resultat av att läsa en roman roman. Det var några år senare innan jag utforskade den mer i detalj. Jag började som en allmän administrativ virtuell assistent och har med tiden utvecklats och nu har jag erbjuder endast bokföringstjänster till småföretag. Det mesta av vad jag gör på en dag är bokföring relaterade betalande gruppmedlemmar, förena kontoutdrag, förbereda ekonomi, etc. Jag arbetar hemma, så de flesta dagar jag i bekväma kläder. Den största utmaningen var att få min första kund, det är inte så enkelt som 'bygga en webbplats och de kommer att komma.' Jag ansåg ofta kasta in handduken och hitta en corporate America position. Mitt bästa råd om du vill vara en VA, är att få tekniskt kunniga och inte någonsin sluta lära! Var modig och nå ut till etablerade virtuella assistenter och se om de skulle vara villiga att anställa dig som praktikant.”

load...

10 saker att aldrig göra i en anställningsintervju

"Vi måste alla göra vår del att handleda och uppmuntra andra kvinnor."

The Tinder Exec

Rosette Pambakian, 33, VP för kommunikation och branding på Tinder, Los Angeles, CA

”Att växa upp, alltid strävade jag att göra en skillnad på något sätt. Det kan vara kliché, men jag tror skapar kontakter över hela världen gör denna skillnad. Att uppleva vänskap och kärlek är så stark, och jag är stolt över att arbeta på en plats där jag får hjälpa människor att göra det. Varje dag vid Tinder är annorlunda. Vårt företag och produkt utvecklas ständigt, vilket är det som gör mitt jobb så spännande. En dag jag kommer att vara i Europa möte med reportrar, nästa dag jag kommer att diskutera varumärkesstrategi med andra Tinder chefer, och nästa dag jag kommer att vara på kontoret planering produktlanseringar för det kommande året. Den tekniska branschen kan vara svårt, men. Människor arbetar långa timmar och häll sina hjärtan till produkter som inte kan fungera i det långa loppet. Istället för att låta som skrämma oss, vi använder den för att driva oss att vara vårt bästa. Jag tillbringar ofta mer tid på kontoret än jag gör i mitt eget hus, så de människor jag arbetar med verkligen känns som familj.

Jag tror den tekniska branschen är en bra plats för kvinnor att lyckas och sticka ut, och Tinder arbetsplatsen är en kreativ, rolig miljö som främjar kreativitet och samarbete. Det ge att arbeta i en mansdominerad bransch och komma till tabellen med resultat och idéer som är lika effektfulla, om inte viktigare, än vad män gör. Branschen utvecklas, och fler och fler kvinnor frodas i tech, men vi måste alla göra vår del att handleda och uppmuntra andra kvinnor. Om du är ute efter att gå in i tech, är mitt bästa tips att om det inte finns någon risk, det finns ingen belöning. Jag sa ja till några stora drag i min karriär som drivs mig dit jag är idag. Jag visste att det fanns risker när jag gick Tinder, men jag visste också att det fanns en möjlighet för en stor belöning.”

"När du kan arbeta var som helst, du sluta arbeta överallt."

Den digitala entreprenör

Michelle Dale, 35, VD för Virtual Fröken fredag ​​& 1nSourcing, vanligtvis i Grekland

”Jag slutade mitt jobb och lämnade Storbritannien när jag var 23 på en enkelriktad biljett till Egypten, som var när jag insåg att jag ville leva utomlands heltid och kunna resa världen när jag ville. Jag började leta efter hur jag kunde arbeta på nätet och jag kom över virtuell hjälp, som blev min inkomstkälla och passion, och ledde mig till att skapa en virtuell assistent assistent utbildningsprogram. En genomsnittlig arbetsdag för mig innebär att arbeta genom artiklar som mitt team behöver hjälp med; planering och genomförande av projekt för kunder; utforma nya idéer för online-lanseringar och produkter; blogga och vlogging. För mig handlar det om livsstil: att arbeta på nätet, bo drömmen, att bryta bort från 9 till 5, vara din egen chef, tjänar mer pengar, gör vad du faktiskt njuta. Det handlar om att arbeta runt din livsstil, snarare än tvärtom. I varje tjänstebaserade industrin, särskilt när du har ett eget företag, är utmaningen att göra massor av tid för dig själv. När du kan arbeta var som helst, du sluta arbeta överallt, så det är inte ovanligt för mig att kontrollera e-post i mitt i natten, arbeta på helger och timmar bara rulla in andra timmar. Du måste hitta rätt balans.

Virtual bistånd är ett av de snabbast växande online industrier, främst på grund av efterfrågan växer så mycket. Jag tror inte att någon, man eller kvinna, kan få dig att känna outnumbered eller underskattas om du tillåter det. Det handlar om att fokusera på dig själv, utveckla dina färdigheter, leverera värde, och har förtroende för att gå ut och göra ditt bästa för att du vet att du är värd det. Mitt bästa råd är att hitta en förebild, någon som du kan titta på och säga, jag gillar vad de har gjort, jag gillar deras livsstil, och jag vill lära av dem. Så många människor har online-kurser, utbildning och mentorskap, däribland jag själv! -SO dra nytta av resurser, hålla huvudet högt, och gå för det. Vänta aldrig för att allt ska vara perfekt, det kommer aldrig att bli en perfekt tid, plats, omständighet, ekonomisk situation, familjesituation. Det finns nu, så arbeta med det!”

"Som en kvinna, du naturligtvis underlägsna."

Ingenjören

Anna N. Schlegel, 48, Senior Director, globalisering och information på NetAppand författare verkligt globala, Silicon Valley, Kalifornien

”Jag har aldrig föresatt sig att vara i Engineering! Jag föll in i den genom olika högteknologiska arbetsuppgifter i Silicon Valley, och ta risker inom dessa företag. Jag började arbeta med Cisco på 90-talet, och därifrån gick jag på att arbeta på Xerox, VMware och NetApp. Jag har varit en general manager och CEO för två globaliserings företag. En genomsnittlig dag på mitt nuvarande jobb innebär en hel del av de globala samtal med Europa och Asien för att anpassa, evangelisera, och övervaka våra programmål; pratar med våra leverantörer och myndigheter; och rapportera till chefer på framsteg, eller upptrappning och vinner. NetApp har upprepade gånger rankats som ett bra ställe att arbeta som är oerhört viktig för att kunna arbeta inom en respektfull miljö. Det finns en hel del utrymme för att förnya sig.

Högteknologiska tekniska miljöer har låga antal könsfördelningen. Som kvinna, du naturligtvis underlägsna. Det viktiga är att arbeta i grupper där alla deltagare värdesätter din åsikt och förbereda dig att vara en del av miljöer där du kommer att minoriteten. Omedvetna fördomar utbildningar kan hjälpa. Ta reda på vem som ledande kön mångfald i företaget och försöka att frivilligt hjälpa förändring med våra företag. För kvinnor som vill bli ingenjörer, är mitt råd att lära sig att presentera offentligt; kommunicera kortfattat skriftligt samtal och presentationer; ansluta forum på din båt för att höra hur andra löser liknande problem; och hitta mentorer och prata med dem regelbundet.”

Hur 6 kvinnor blev VD före den 30

Relaterade nyheter


Post Levande

Anställningschefer berättar om de vanligaste résuméfel

Post Levande

5 små steg som kan göra stor skillnad i din ekonomi

Post Levande

Hur man böjer sig ur möten som är en total tidssugning

Post Levande

Hur denna mompreneur skapar positiv förändring genom hennes klädföretag

Post Levande

11 hackar för att få en flyguppgradering

Post Levande

9 destinationer som är perfekta för en solo semesterresa

Post Levande

5 tips för att hantera en giftig medarbetare

Post Levande

Njut med manförklara kvinnornas mars, tack så mycket

Post Levande

Min handledare och kollega satte mig mitt i dramat

Post Levande

De mest underrated tech releases of 2018

Post Levande

Kvinnor har blandade känslor om att frukta ett Trump-presidium

Post Levande

Bilresa! dessa spel kommer att hålla dig underhöll under alla dina resor