13 Underbara små utrymmen för att inspirera dig att designa din egen | BurnbrightLove.com

13 Underbara små utrymmen för att inspirera dig att designa din egen

13 Underbara små utrymmen för att inspirera dig att designa din egen

Normalt när du har ett litet utrymme - oavsett om det är en uteplats, sovrum eller kök - ditt mål är nog bara för att göra det funktionella och inte alltför trångt utseende snarare än, säg, som syftar till att göra det vackert eller ens magiskt.

Även utformningen av ett litet utrymme är verkligen en utmaning, men utgör en unik möjlighet att få en hel del personlighet och atmosfär i begränsad kvadratmeter. Små utrymmen kan också vara mysigt och den liknande på ett sätt som mullrande rum med höga tak kan inte.

Letar du efter idéer för att maximera potentialen i din egen mini-space? Kolla in 13 underbara, inspirerande idéer nedan.

load...

Tiny utomhus trädgård

Brist på utrymme faktiskt gör denna lilla utomhus trädgård ännu mysigare. Whitney Leigh Morris, bloggare och designer av Tiny Canal Cottage och som skapade denna lilla uteplats areaopted efter bitar som var lätt hopfällbar i fall hon behövde extra utrymme i en knipa.

1745 kvadratmeter LA hem

Bild: Domino

En öppen planlösning bevarar det totala flödet av ett mellanslag och gör detta 1745 kvadratmeter LA homeseem större än den faktiskt är. Den stora fönster och roliga färgpaletten håller hemkänsla frisk och lekfull.

De 13 bästa kök vi har sett i 2017

650 kvadratmeter lägenhet

load...

Bild: Domino

Hur man gör det mesta av ett litet utrymme 101: Utnyttja alla möjliga vinklar och vrår. Ett litet skrivbord passar perfekt i hörnet av denna 650 kvadratmeter lägenhet.

Minimalist drömbadrum

Bild: Domino

En obekväm tak vinkeln inte stoppa designers i denna minimalistisk dröm badrum. Strategiskt placera dina möbler att komplettera vinklar av dina små rum, liksom att placera badkaret vid den lägsta punkten i taket, är nyckeln när man utformar ett litet utrymme.

Enkel liten sovrum

Bild: Domino

Denna enkla lilla bedroomis precis lika drömmande som sina större motsvarigheter. Vi älskar hur ägaren av rummet repurposed fönster som extra lagringsutrymme för att visa accent bitar.

Monterade hyllor och ett matbord

Bild: Domino

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du inreder ett litet utrymme är att bli av röran. Att hålla allt snyggt och utom synhåll ger en illusion av extra utrymme; något så roomdoes perfekt genom monterade hyllor och ett matbord som kommer med lådor.

Transformering av en vägg

Bild: Domino

Att omvandla en vägg i en anslagstavla eller tavlan är perfekt när du saknar utrymme för en fullständig hemmakontor - och i stället måste förlita sig på acorner. Det anger området som arbets specifik miljö utan så mycket som en skrymmande rumsavdelare!

En dagbädd

Bild: Domino

En dagbädd är den ultimata multifunktionella inredning pjäs. Det tar något utrymme från vardagsrummet till sovrum på ett ögonblick. Detta roommakes ännu effektivare användning av bristen på kvadratmeter genom att ha dagbädd inbyggd i väggen för att minimera det utrymme den tar upp.

load...

12 av de bästa Bedroom Designs vi har sett i år

Vertikala bokhyllor

Bild: Domino

När utrymmet är ett problem, tror vertikalt. Dra full nytta av varje tillgänglig yta för att lägga till hyllor eller evena fulla libraryadds karaktär och garanterar att du inte slösa någon värdefull plats.

Open-hyllor matsal

Bild: Domino

Öppna hyllor ersätter en porslinsskåp i denna lilla matsalen, vilket ger både organiserad lagringsutrymme och en möjlighet att visa dina favoritböcker och inredning bitar.

Minimalist kök

Bild: Domino

Att vara mer avsikt om utsmyckning hjälper dig bara hålla vad du verkligen använder och kärlek. Denna lilla kitchenis minimalistiska perfektion, vilket gör den djärva gröna skåp verkligen pop som centrum.

Matplats

Bild: Domino

En fullständig matsal är trevligt, men eftersom det här rummet visar, kan en matsal vrå vara lika snygg. Bankett säten ger extra lagringsutrymme och tar inte upp så mycket utrymme som skrymmande stolar.

Våra favorit badrum av året (hittills)

Rumsdelare

Bild: Domino

Hur smart är det? En canopy sängram fungerar som rumsavdelare i denna studio. Den mångsidiga pjäs skapar en illusion av två separata rum utan att hindra det naturliga ljuset.

Relaterade nyheter


Post Levande

Lösningen i jämställdhet gömmer sig i din bonus?

Post Levande

Träffa kvinnan som förändrar cannabisindustrins ansikte

Post Levande

Älskade, snälla sluta fråga när vi ska ha barn

Post Levande

Dessa är de 10 största amerikanska destinationerna 2018

Post Levande

Det är aldrig för sent att börja helt nya tacksägelsedagstraditioner

Post Levande

10 påsk gåva idéer som inte är kaniner, kycklingar, ankor eller godis

Post Levande

10 kvinnor delar det ögonblick de blev kär i själva

Post Levande

5 hemska karriärtips du bör alltid ignorera

Post Levande

Upptäcka min mammas opioidberoende gjorde vårt förhållande starkare

Post Levande

Sheknows redaktörer delar sina smartaste pengarbesparande tips

Post Levande

Inte tillräckligt med erfarenhet för det jobb du vill ha? här är hur du tar dig runt det

Post Levande

Dessa hälsovänster är platsen att vara när du behöver lite R & R