11 Gorgeous glampgrounds att lägga till i din resesockelista | BurnbrightLove.com

11 Gorgeous glampgrounds att lägga till i din resesockelista

11 Gorgeous glampgrounds att lägga till i din resesockelista

Glamping - aka den perfekta kombinationen av outdoorsy äventyr och lyx komfort - är den ultimata fly från det liv och rörelse i vardagen. Det innebär att rida i en luftballong, bestiga ett berg eller gallivanting genom öknen, samtidigt ha en glamorös camping (ja, helt möjligt) som din tillflykt i slutet av dagen.

Upptäck de 11 mest unika och vansinnigt Instagrammable glampground platser runt om i USA som du befinner dig lägga till din resa hink på nolltid.

El Cosmico - Marfa, Texas

El Cosmico, en 21-acre bohemisk tema camping hotell i Marfa, Texas, är en äventyrare dröm. Rummen har renoverat vintage trailers, safari tält, Sioux-stil tepees, en mongolisk jurta och tältcampingplatser. För att fira sin kärlek till samhället, El Cosmico erbjuder sina gäster en gemensam hängmatta grove, utomhus kök och matplats, en gemenskap lounge och merkantila, en utomhusscen och läsrum. Vad mer kan man behöver, egentligen?

load...

35 gånger Instagram Bevisade Glamping Ska toppen Din Bucket List

The Resort at Paws Up - Greenough, Montana

Lyx är högsta prioritet på Resort at Paws upp i västra Montana. Oavsett om du väljer den ultimata familjen reträtt i Moonlight Camp, med gratis häst och vagn, mountainbikes och skattjakter eller en romantisk, ett sovrum smekmånad tält - det är rätt boende för alla.

Under Canvas, Moab National Park - Moab, Utah

Om du någonsin undrat hur det är att verkligen uppleva öknen, Under Canvas på Moab National Park är redo att hjälpa dig att ta reda på. Priser varierar från $ 89 till $ 384 per natt beroende på vilken av de sex unika upplevelser som du väljer. Utforska bågar och Canyonnationalparker, ta en tur i en luftballong, eller om du känner dig vågad, flotte Coloradofloden.

load...

Camp Orenda - Johnsburg, New York

Camp Orenda är den perfekta fly från grind i stadslivet. Det ligger i Adirondack State Park, där gästerna kan vandra slingrande stigar och bergsstigar, kanot på sjöar eller njuta av stjärnfyllda kväll på verandan i din rustika, modern utformad hytt.

Auto Russian River - Guerneville, Kalifornien

För en unik upplevelse olik alla andra, hyr en mysig Airstream på Auto Russian River Camping i Guerneville, Kalifornien - Sonoma vin land. Bota din reslust genom att simma i den ryska floden, kanot eller koppla av på stranden. Kolla centrala scenen, utforska vingårdar och redwood skogarna eller bara koppla av din camping med vänner.

6 Sommarlov (för vuxna!)

Pampered Wilderness - Olympia, Washington

Från det ögonblick du dra upp till Pampered Wilderness campingplats i Millersylvania State Park, kommer du att bli förbluffad av de vackert dekorerade stugorna liknar lyxiga safari sviter. Drömmande estetiska är en du aldrig glömmer. När du inte kopplar av, upptäcka parkens naturstigar och inte miste om simning eller kanot i djupa sjön.

Shawnee Island Glamping - Delaware, Pennsylvania

För en avskild, intim glamping erfarenhet, kolla in Luxury Encampment på Shawnee Inn and Golf Resorts som faktiskt på en ö mitt i Delawarefloden. Tillgång till campingplatsen är med kanot, vilket ger en perfekt kombination av äventyr och lyx.

Westgate River Ranch Resort Glamping - River Ranch, Florida

Glamping på Westgate River Ranch Resort i Florida är en av de chicaste upplevelser av dem alla. Vi pratar en gorgeously dekorerad rustik stil tält som är undangömt bland skogen. Om du vill lägga till lyx, kommer du också att matchas med en personlig glamping concierge och ges en nyckel till din privata badrum anläggning.

The Aerie - Joshua Tree, Kalifornien

The Aerie ligger i Joshua Tree och fungerar som den arkitektoniska utförandet av Eric Mueller vision för en unik öken fristad. Dess marockanska, indiska och tibetanska influenser är det som gör glampground komma till liv, från sina fantastisk inredning bitar till mindre finputsning.

load...

Dunton Hot Springs - Dolores, Colorado

Möt lyx Colorado ranch som är praktiskt taget rakt ur en sagobok. Den Doloresis ett original Dunton stuga från 1800-talet som är inbäddat i San Juan Mountains med utsikt över natursköna floden. Stugan har också en fantastisk Rajasthan bröllop sängen för att lägga till rummen äkta gammaldags västerländsk stil. Försök att nämna mer perfekt romantisk semester.

Camping Hacks att prova före sommaren Ends

Under Canvas Grand Canyon - Williams, Arizona

Grand Canyon är ett måste se för alla, och vad bättre sätt att njuta av det än i en lyxig safari camp bara 40 minuter bort. Campingen ligger vid foten av Bill Williams Mountain i en av de största ponderosa tallskogar i världen. Upptäck Grand Canyon eller kryssning ner Route 66 - valet är ditt.

Relaterade nyheter


Post Levande

Enkel hemlagad hund behandlar du kan piska upp på 20 minuter eller mindre

Post Levande

Att bära detta till en intervju kan hjälpa dig att landa jobbet

Post Levande

Smekmånad reseguide till Walt Disney World

Post Levande

Denna kvinna sparkades ut från en flygplats lounge för att bära uggs

Post Levande

Anställningschefer berättar om de vanligaste résuméfel

Post Levande

9 skäl att sluta röka som inte har något att göra med din hälsa

Post Levande

9 saker du borde veta om Steve Bannon, Donald Trumpets nya Chief Strategist

Post Levande

Hur man ger för att ge tisdag

Post Levande

Kylie Jenner har nu den mest gillade inlägget på instagram

Post Levande

Min chef har helt gett upp på jobbet, vad gör jag?

Post Levande

Trumps nya verkställande order kunde låta amerikanska barn bli hungriga

Post Levande

Box toppar för utbildning är överallt - men vad är de egentligen?