10 förhållande podcasts alla ska lyssna på | BurnbrightLove.com

10 förhållande podcasts alla ska lyssna på

10 förhållande podcasts alla ska lyssna på

Alla vill vara kär... Och ingen vill tala om vad det är verkligen som när du kommer dit. Oavsett om det är småaktiga argument, existentiella kriser, sorg eller att hitta en ny partner, kärlek är inte alla sagor.

Vi älskar följande podsändningar eftersom de är några av de få platser som verkligen utforska verkligheten av relationer - det goda, det dåliga och det smärtsamma och förvirrande. Oavsett om de är råd kolumner eller hörbara konstnärliga skapelser, vart och ett av dessa podcasts hjälper till att belysa vad det innebär att vara intim med andra och vad det lär oss om oss själva.

load...

1. Modern Love

Om du är ett fan av The New York Timescolumn med samma namn om hur människor gör - och inte - kär, kommer du att älska Modern Lovepodcast också. De är de kolumner du älskar berättad av röster som du känner igen.

2. Kärlek är som en planta

En podcast om dating, ensamhet, kärlek, breakups och få det att fungera, Love Is Like a Plantexplores den centrala frågan om hur vi älskar att växa.

3. Jag gör Podcast

Oavsett om det är att lära sig att vara mer intim, hantera stress, hantering semester eller hantering av otrohet, I Do Podcastdiscusses allt ett gift par - eller par i en långsiktig relation - kan möta.

7 dåliga vanor som kan förstöra din relation

load...

4. Honung

Ända önskar att du kunde få folk att tala uppriktigt om de frågor i deras förhållande? Honeyis podcasten för dig. Skådespelaren och författaren Julia Meltzer talar par om en av sina senaste argument, oavsett om det är djupt, obekväma eller pinsamt. Det är ett bra sätt att känna sig mindre ensam när du är i en grov patch.

5. # SorryNotSorry

En lättsam podcast, #SorryNotSorryis en podcast värd ett gift par som spelar spel och diskutera fåniga frågor och vardagliga sådana, alla med en underbar respekt för varandra. Det kommer att göra som du vill sträva efter en vänligare, roligare relation med din partner.

6. Okvalificerade med Anna Faris

Det kan tyckas märkligt att få kärlek råd från en kändis, men Anna Faris gör ett enastående arbete med okvalificerade, få kändisar att öppna upp om sin egen relation och nedgångar och dela några salvia råd till lyssnare i behov samtidigt hålla det roligt och lättsam.

Hur Par verkligen avgöra om det är rätt tid att ha barn?

7. Var ska vi börja? Med Esther Perel

Om du har någonsin funderat par terapi men inte bita ihop, Var ska vi börja? Kan vara ett genombrott. Esther Perel är mest känd för sina kontroversiella TED samtal om otrohet. I denna podcast är varje episod en engångs par terapisession där Perel hjälper paret arbete genom en fråga.

8. Loveline med Amber Rosefeaturing Dr Chris Donaghue

Förutom hennes talkshow, Amber Rose är värd denna vecka podcastwhere hon och Dr. Chris Donaghue svara lyssnarfrågor om män, kvinnor, kön, feminism och kärlek.

8 Steamy Sex tips för människor i fjärr Relationer

9. Hjärt

Den Heartis mer än en podcast; det är en upplevelse. Varje episod beskrivs av värdarna som ”uppslukande föreställningar och ljuddesign att [göra] du känner att du har gått in i en magisk drömvärld.” Berättelserna om kärlek, identitet och sexualitet är från olika grupper av människor, guidad med all-queer personalen bakom kulisserna.

load...

10.Dear Sockerarter

Dear Sugarsisn't bara relationer podcast; det är en "hur man lever ditt liv" podcast. Med all medkänsla den ursprungliga råd kolumnen socker läsa brev från människor i alla typer av kriser, bland annat om att få gifta eller frånskilda och hur det är att fuska - och bli lurade på.

Relaterade nyheter


Post Levande

Denna Vaniljstearin & kanelpinne gör det själv är vad säsongen är gjord av

Post Levande

Platsen ger kvinnor en plattform för att sälja sina visioner

Post Levande

Hur kasta den perfekta sofistikerade halloween fest

Post Levande

Hur mycket din bröllopsfotograf borde kosta

Post Levande

7 pro tips för att kasta ett fantastiskt vinterbröllop

Post Levande

5 tips för att hantera en giftig medarbetare

Post Levande

En nybörjarguide till tarot

Post Levande

Nate Berkus på hans nya show, faderskap och livet i hans 40-tal

Post Levande

Vi frågade experter för deras bästa råd om att ändra din karriärväg

Post Levande

16 Ikea hacks som förtjänar en plats i ditt hem

Post Levande

Hur känner jag mig som en biracial kvinna efter valet

Post Levande

Kvinnornas mars på washington cheat sheet