Varför pornhub erbjuder gratis premium medlemskap till människor på deras perioder | BurnbrightLove.com

Varför pornhub erbjuder gratis premium medlemskap till människor på deras perioder

Varför pornhub erbjuder gratis premium medlemskap till människor på deras perioder

När det gäller onani, vi är inte blyg om att tala om de många hälsofördelar - särskilt när det gäller dess effekt på menstruationssmärtor. Som det visar sig, hade Pornhub samma idé: Sajten - som beskriver sig själv som "den ledande fri, ad-stödda vuxna video streaming webbplats" - nu erbjuder gratis premium medlemskap till människor medan de har sina perioder.

Den knulla din Period kampanj har en särskild landnings pagewith fakta och tips för att få dig genom veckan samt en video som förklarar hur erbjudandet fungerar. Mens användare uppmanas att svara på några frågor som rör deras cykel för att beräkna ankomst och varaktigheten av deras nästa period. När den dagen kommer, kommer de att få ett mail från sajten ger dem tillgång till premium medlemskap under hela sin period. Denna cykel kommer sedan att upprepa för användaren under de kommande tre månaderna.

load...

Onani Levereras med några allvarliga hälsofördelar

Tanken är att genom att tillhandahålla vuxna underhållningsmaterial till människor med sina perioder, kommer det att uppmuntra dem att utöva egenvård och uppleva smärtlindring i samband med orgasmer. Inte bara det, men eftersom videon nämner, medan en del människor älskar tanken periodens sex (eller är likgiltiga om det för den delen), skulle andra föredrar att hoppa över sexig tid med en partner under sin cykel. Genom att ta saken i egna händer, menstruators kan uppleva en orgasm oavsett om en annan person är inblandad.

”Detta är vår första kampanj riktad enbart till kvinnor och det tar på ett ämne som vi tror att många varumärken tiptoe runt” Pornhub Brand Manager Alexandra Klein sade i ett uttalande som skickas till SheKnowsvia e-post. ”Men det är ett ämne som kvinnorna själva är helt bekväm att diskutera och även skämt om. Pornhub handlar om att bryta tabun och starta konversationer, och vi tror att detta var sätt förfallit.”

load...

Pornhub lanserar ny Sex Ed Site

Med mer än 80 miljoner besökare varje dag, har Pornhub förmågan att nå en hel del menstruators - och deras partner. I själva verket, förutom att tjänsten att uppmuntra människor med perioder för att utforska fördelarna med onani som en form av smärta och stress, den har också förmågan att exponera en helt ny publik till idén om destigmatizing och normalisera perioder.

Detta är inte första gången Pornhub har vågat sig in i sexuell hälsa och utbildning arena. Förra året införde en gratis online sexuell resurs centerwith ursprungliga redaktionellt innehåll och rådgivning om sexualitet, sexuell hälsa och relationer. Låt oss hoppas att detta är en del av en ny trend som skildrar människor med vaginor som sexuella varelser förtjänar glädje - även när vi har våra perioder.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

7 saker som inte är normala i sängen - och hur man hanterar dem

Post Kärlek

3 sätt att hantera bruttofaktorn i relationer

Post Kärlek

5 sex positioner som främsta kvinnor för orgasm

Post Kärlek

En sexleksak för trans män finns, och det är en total spelväxlare

Post Kärlek

Un-cuffing säsongen är definitivt en sak: här är hur man hanterar

Post Kärlek

7 sätt sexproffsen håller saker fräscha i sovrummet

Post Kärlek

Hur bestämmer par verkligen om det är rätt tid att få barn?

Post Kärlek

Hur och var du ska få gratis kondomer

Post Kärlek

Ja, det är verkligen en felaktig väg att begära skilsmässa

Post Kärlek

Min queer, black sexuality var så missförstått jag lämnade nästan kinklivet

Post Kärlek

Nu goop kan hjälpa dig att komma till femte basen

Post Kärlek

8 anledningar till att sex kan absolut bli bättre med åldern