Varför en tid bort från din partner kan vara precis vad ditt sexliv behöver | BurnbrightLove.com

Varför en tid bort från din partner kan vara precis vad ditt sexliv behöver

Varför en tid bort från din partner kan vara precis vad ditt sexliv behöver

Om du letar efter sätt att förbättra sexlivet och krydda saker i sovrummet med din partner, "ta en paus" kanske inte är det första som kommer att tänka på.

Ur en relation synvinkel är det inte ovanligt att höra om fördelarna med tid borta från din andra. När allt kommer omkring är det en bra chans att ta lager i ditt eget liv, spendera lite tid att sätta dig själv först och tillåta frånvaro att få hjärtat att växa fonder (eller något liknande).

Men dessa förmåner kan översätta till ditt sexliv också. För att få en sund relation, är det viktigt att vi känner oss väl - och detsamma gäller för ett hälsosamt sexliv. Lite tid borta från din partner är en idealisk möjlighet att komma i kontakt med din egen kropp och dess behov.

Rhonda Milrad, en certifierad klinisk sexolog och relation terapeut, berättar SheKnowsthat en period av avhållsamhet är den perfekta tiden att utforska själv nöje. "Det gör att du kan ta tid att experimentera med sexuella leksaker och onani tekniker och att lära känna din kropp mer" Milrad säger att notera att forskning visar människor är mer villiga att använda vibratorer för nöjes skull och praktik kant, med en topp eller surfa under tid bort från sina partners.

load...

Lever åtskilda från min partner har förbättrat vårt sexliv

Som Milrad påpekar finns vibratorer för alla typer av stimulering. Du kan hitta en ny sovrum följeslagare som fokuserar på klitorisstimulering, G-spot stimulering, oralsex stimulans och anal massage. Många vibratorer görs också med glas som kan värmas eller kylas.

Tid borta från din partner definitelydoesn't innebär att du kommer att berövas njutning. Istället har du möjlighet att experimentera på egen hand och upptäcka vad som ger dig mest glädje. Efter en period av självinsikt, kommer du att vara bättre rustade för att berätta för din partner exakt vad ger dig mest tillfredsställelse i sängen.

load...

Onani Levereras med några allvarliga hälsofördelar

Kant (nå en hög nivå av upphetsning utan orgasming) praktiseras av många par under sex. "Att lära sig att kontrollera en nivå av upphetsning möjliggör större sexuell njutning och en förmåga att öka varaktigheten av sexuell aktivitet", Milrad säger.

Avi Klein, en licensierad klinisk socialarbetare, berättar SheKnowsthat bård är "den ultimata formen av fördröjd tillfredsställelse" och förklarade att det inte är enbart ett sätt att uppnå kraftfullare orgasmer i stundens hetta. Det kan också bilda en stark sexuell förbindelse med din partner.

"Ju mer du kan hålla kontakten utan att frisättning, desto kraftfullare du kommer att känna suget efter dem," Klein säger. "Detta kan sträckas ut både över timmar [eller över] loppet av en dag eller dagar. Men var noga med att börja i liten skala och inte överdriva det eller det kan leda till utbrändhet eller frustration."

Tips från Kön magiska Practitioner

Klein förklarade också att närma sig sex av fel skäl är en vanlig orsak till sexliv som känns tråkigt och otillfredsställande. När en rulle i höet blir bara en ruta för att kontrollera att en strategi hantera stress eller ett sätt att somna lättare kan saker börja känna avgjort unsexy i sovrummet.

"Skapa mer avstånd från din partner kan vara ett sätt att rikta uppmärksamheten på dem med mer av en erotisk laddning, så att du både att närma din sexuella samband med ny energi och nyfikenhet," Klein säger.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Är du en psykopatmagnet? 7 egenskaper som gör dig mottaglig

Post Kärlek

5 tecken det är för tidigt att säga jag älskar dig

Post Kärlek

Hur man frågar efter vad du vill ha i sängen

Post Kärlek

Det är dags att sluta göra ursäkter i våra relationer i år

Post Kärlek

De verkliga orsakerna till par slutar att ha sex

Post Kärlek

3 kvinnor på vilka triadrelationer som verkligen är

Post Kärlek

Att sova separat slutade inte mitt äktenskap, det stärkte det

Post Kärlek

Jag insåg äntligen att jag inte behöver ha sex för att vara lycklig

Post Kärlek

Vad du verkligen tycker om när din make fuskar

Post Kärlek

Jag bodde i ett sexlöst äktenskap - här är vad det lärde mig

Post Kärlek

Vad är erotisk verbal förnedring?

Post Kärlek

Vad du ska göra när du vill ha fler barn och din partner gör det inte