Varför att se en sexarbetare kan vara bra för ditt förhållande | BurnbrightLove.com

Varför att se en sexarbetare kan vara bra för ditt förhållande

Varför att se en sexarbetare kan vara bra för ditt förhållande

Grattis! Genom att besluta att se en sex workerwith din partner, har du redan tagit det allra första steget när det gäller att förbättra er relation. (Jag ska komma tillbaka till den punkten i ett ögonblick.) Innan jag kan förklara varför ett besök på en sexarbetare som ett par kan vara bra för din relation, tillåt mig att sätta dig till mods.

Först av allt, nej, jag tänker inte stjäla din man. Faktum är att jag vill göra vad två av er har blivit ännu bättre. Och nej, jag kommer inte att bryta ditt medgivande. Som professionell, jag kommer inte att pressa någon av er till aktiviteter som gör dig obekväm. Du sätter gränserna och beskriva vad du alltid har velat utforska och jag skapa en upplevelse därifrån. Med det ur vägen, låt oss fokusera på vad som verkligen är viktigt: hur ser en sexarbetare kan vara till nytta för er relation.

load...

1. Du är ute efter att lägga till några sizzle mellan arken

Efter många års äktenskap, är det bara naturligt att vilja utforska något nytt. Variation är ju livets krydda. Ibland är hans idé, andra gånger är det hennes. Oavsett vilken fallet, det är en mycket vanlig och vanlig tanke att ha.

Genom att välja att uppleva en professionell trekant, du kan diktera vad som möter ser ut - för att inte nämna att du får nytta av en riktigt professionell expertis. Till exempel, de flesta par inte är bekant med säker sex metoder för trekanter. Det är där min yrkeserfarenhet kommer in. Vi får ha säker, laglig kul tillsammans utan att någon av STI oro en trekant under andra omständigheter.

load...

En rätts sexarbetare på vad det är verkligen att arbeta i en bordell

Variation kan hjälpa par lära sig mer om sin partners sexualitet. Kanske du hittar en ny kissable plats på halsen, eller kanske han lär exakt hur du vill förspel. Du ställer scenen för att lära mer om din partner och ger dem möjlighet att lära sig mer om dig också.

2. Du är bisexuell och intresserad av att vara med en kvinna

Sexualitet är något som jag alltid uppmuntra par att vara öppen och ärlig om. Om du har en önskan att din man inte kan träffa på grund av sin kön, inrätta ett datum med en rättslig sexarbetare är ett bra alternativ. Ni båda får delta och utforska dessa önskningar. Ibland din man bara tittar; andra gånger han går in. Bara kommunicera vad din komfort är.

Sexarbetare är inte bara för män, damer; vi är här för dig också. När dina subtila önskningar gå otillfredsställda, börjar de att väga på din relation, och eftersom tiden går kommer att vikt bara bli tyngre. Hellre än att låta dina bisexuella önskan att hindra din relation, i stället använda dem för att underblåsa en otrolig upplevelse som du kan dela med din partner.

3. Du vill se honom med en annan kvinna

Denna fantasi är mycket vanligare än du tror. I själva verket är 30 procent av de par som jag ser som söker denna erfarenhet. Du är inte ensam i din önskan att se honom med en annan kvinna. Du är inte heller ensam i ditt oro den andra kvinnan. I stället för att sätta ditt förtroende för en främling, sätta din tillit till en expert.

load...

Detta kan gynna din relation i ett antal olika sätt. Du får att uppfylla en fantasi för er båda samtidigt. Han, liksom de flesta män, har förmodligen fantiserat om att vara med två kvinnor någon gång i sitt liv. Du vill se honom med en andra kvinna, men du ändå vill ställa in spelregler. Att ha ett ömsesidigt angenäm upplevelse kan ge inspiration för framtida sexuella möten och skapa en utgångspunkt för en dialog om ditt sexliv. Plus, du båda lämnar med fantastiska minnen du kan se tillbaka på tillsammans. Delade erfarenheter är ett beprövat sätt att föra par närmare varandra.

Sexuell hälsa i 20-årsåldern, 30s, 40s, 50s & Beyond

4. Du lär dig att prata om sex

Jag är övertygad om att grunden för varje stark relation byggs med kommunikation. Detta inkluderar din sexuella förmåga. Om du aldrig har frågat din man hur han gillar sin oralsex, du miste om en stor aspekt av din relation.

Men börjar samtalet är svårt. Var du ens börjar? Mitt jobb är att hjälpa dig både att hitta det språk du behöver prata om sex med varandra. Alla möten börjar med en konversation - något som båda parter får vara delaktiga i Vi kommer att prata öppet om dina fantasier, om dina sexuella begär, om hur du gillade att beröras och så vidare..

När du har byggt de grundläggande språkkunskaper med mig får du ta dem med dig hem. Och när du har startat en dialog är det lätt att hålla igång konversationen. En stor bit av råd jag ger alltid mitt par är att avsätta en kväll en gång i månaden när du målmedvetet träna din sexuella ordförråd genom att ha ett samtal med din partner under ett sexuellt möte. Många kvinnliga kunder har nått ut senare att berätta deras sexliv har aldrig varit så bra.

5. Du vill förbättra ditt kön färdigheter

Har du någonsin fejkade en orgasm? Åttio procent av er bara nickade huvudet. Vad händer om jag sagt att du aldrig behöver fejka en orgasm igen? Skulle det inte vara bra att ha din partner vet exakt vad som får dig och exakt hur du vill att beröras?

Varför hjärnan är vår viktigaste Sex Organ

Tänk på att min gåva till dig. Jag ska lära honom kön färdigheter han behöver för att få dig bort så att du inte behöver. De flesta män har helt enkelt ingen aning om hur den kvinnliga kroppen fungerar, än mindre hur kvinnliga orgasmen fungerar. En stor del av min roll i samhället är att fylla den sexuella gap utbildning som finns i detta land. Jag har förmånen att lära kön färdigheter i en otroligt erotisk och roligt sätt.

Detta fungerar i omvänd också. Har du alltid varit nyfiken på hur att fullända din oralsex tekniker eller undrar vilka positioner känner bäst för honom? Överväga mitt sovrum för att vara ditt klassrum. Låt oss lära tillsammans.

Sexarbetare som jag själv har otrolig skicklighet uppsättningar som är både nödvändiga och önskade av samhället. Mycket som besöker en tandläkare är bra för din munhälsa, besöker en sexarbetare med din partner är bra för din sexuella hälsa. Samhället har stigmatiserade sex till nackdel för oss alla. Slå tillbaka mot den stigma genom att utforska, förbättra och arbetar på din relation i en sexig, roligt sätt.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Så dina vänner och familj gillar inte din S.O. - nu då?

Post Kärlek

6 ursäkter som förstör ditt förhållande

Post Kärlek

Varför ska vi inte avfärda missionärpositionen

Post Kärlek

En liten extra sömn kan allvarligt öka din sexdrift

Post Kärlek

Stealthing är den skrämmande sexuella övergreppstrenden vi behöver prata om

Post Kärlek

Jag insåg äntligen att jag inte behöver ha sex för att vara lycklig

Post Kärlek

5 saker du alltid har undrat om att svara svarat

Post Kärlek

7 sexflyttningar som hjälper till att lösa (nästan) något problem

Post Kärlek

15 meningsfulla, inte alls kliché citat att läsa vid bröllop

Post Kärlek

Studien avslöjar de roliga och överraskande sakerna som slår oss på

Post Kärlek

8 saker Ingen berättar om sex efter födseln

Post Kärlek

Vad ska man göra när man träffar en kille som är allvarligt hängde