Varför är alla besatt av Emmanuel Makrons makas ålder? | BurnbrightLove.com

Varför är alla besatt av Emmanuel Makrons makas ålder?

Varför är alla besatt av Emmanuel Makrons makas ålder?

Såvitt politikernas relation skandaler går, verkar franska tillträdande presidenten äktenskap ganska PG. Emmanuel Macron, 39 år, som nyligen slog alt-rätt kandidat Marine Le Pen att bli nästa president i Frankrike, är gift med en lärare som heter Brigitte Macron, ålder 64. Gasp!

Ja, det är en stor åldersskillnad, men det är ungefär samma som den mellan Donald Trump (70 års ålder) och Melania Trump (okänd 47). Har människor spekulera om första parets äktenskap, undrar vad som verkligen händer bakom stängda dörrar och varför Melania sätter upp med Donald? Ja. Är deras ålder gap frågan som de flesta människor fokusera på? Nej.

Naturligtvis med president-elect Macron och hans fru, vad allmänheten kan mest anstöt av, oavsett om de erkänner det eller inte, är att det är en könsroll-vändning. Vi är inte chockad när en ung kvinna par upp med en mycket äldre man - vi är vana vid det. Men när en man hamnar med en betydligt äldre kvinna, det är en annan historia, tyvärr.

load...

8 skäl till varför Sex kan bli bättre med åldern

Tidigare i veckan, adresserade tillträdande president Macron kontroversen och uppmärksamheten kring hans äktenskap i Le Parisien. Enligt Harpers Bazaar Storbritannien, sade han: "Om jag hade varit 20 år äldre än min fru, ingen skulle ha trott för en enda sekund att jag inte kunde vara det beror på att hon är 24 år äldre än mig [en intim partner.] att många människor säger, "Detta förhållande kan inte vara försvarbart, kan det inte vara möjligt."

Macron säger anklagelser och antaganden att han är homosexuell och hans äktenskap är en bluff kommit ner till kvinnohat, homofobi och alltför homogena utsikt över samhället. "Det finns ett stort problem med en presentation av samhället och hur de ser platsen för en kvinna", sade han.

load...

Medan förståsigpåare som John Oliver har citedMacron brist på politisk erfarenhet och ideologi som skäl till varför han är "oförarglig för hela befolkningen" vilket innebär att Macron personlighet är lite milquetoast, tydligen har han absolut inga problem att ta kritiker av hans äktenskap med uppgift (som verkar att bådar gott för socialpolitik han ska mästare i Frankrike).

En annan anledning är det vettigt att Macron inte backa ner är att han enligt uppgift först förklarade sin kärlek till sin numera hustru vid 17 års ålder efter att hon riktade en pjäs han var i när han var 15 och hon var 39. De fick slutligen tillsammans åldrarna 29 och 54, när Brigitte (vars flicknamn är Trogneux) frånskild hennes bankir man. Så i princip har det varit en lång tid kommer.

Även om det kan vara underhållande för allmänheten att plocka isär Macrons äktenskap, hoppas vi att de kommer att komma över det snart. Ett gap ålder slår säkert några av de saker andra gifta manliga politiker har fångats upp i, från fusk med en Vita huset praktikant till sexting med minderåriga flickor.

Nyfiken på vad som gör dessa typer av äktenskap kryssa? Klicka härför ta reda på varför verkliga kvinnor valde sina maj-december relationer.

Hur 15 Moms Håll deras sexliv Hot Efter att ha barn

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Vad är gasljus - & är din partner det för dig?

Post Kärlek

Hur man överlever alla sju scenerna av en brutal uppbrytning

Post Kärlek

Den enda trick att känna sig närmare och undvika besvikelse på valentins dag

Post Kärlek

Är du en psykopatmagnet? 7 egenskaper som gör dig mottaglig

Post Kärlek

19 tecken du är i ett starkt förhållande

Post Kärlek

Stealthing är den skrämmande sexuella övergreppstrenden vi behöver prata om

Post Kärlek

Online dejting? faller inte in i den vanliga fällan

Post Kärlek

Vad människor kämpar verkligen med sina partner

Post Kärlek

Hur 15 mammor håller sitt sexliv varmt efter att ha barn

Post Kärlek

Varför en tid bort från din partner kan vara precis vad ditt sexliv behöver

Post Kärlek

Intresserad av att ha på sig en gag? här är lowdownen

Post Kärlek

Hur viktigt är afterplay?