Vad exakt är det med ett erotiskt middagsfest? | BurnbrightLove.com

Vad exakt är det med ett erotiskt middagsfest?

Vad exakt är det med ett erotiskt middagsfest?

I samma ögonblick som Kat Stark anlände till vår Gourmet Lifein San Francisco för en älskare födelsedag, visste hon inte var din typiska middag. Servrarna bar sexiga masker och flirtade med gästerna, och i mitten, gästerna avskalad till sina underkläder. Efter måltiden flyttade de till ett annat rum för en pjäs parti, där Stark blev känt upp med fem eller sex personer åt gången, fingrade en kvinna på toppen av ett skrivbord och fick höra att hon knullade som en rockstjärna.

På andra sidan av landet, Cosmoeditor Ali Druckerate vaktel från en mans kista på New York City Lust. Strax efter, frågade en annan anställd henne, ”Kan du blunda för mig? Kan du öppna munnen?”Och matade henne kiwi. Samtidigt gäster såg rep-binda och prygla visar målade varandras kroppar och gjorde på golvet, men ingen genital beröring tilläts.

Onani Levereras med några allvarliga hälsofördelar

load...

Vår Gourmet Liv och Lust är både erotiska middagar, händelser som hamnar någonstans mellan en supé och sexparty. Gäster är par som vill krydda sina relationer, singlar som vill utforska sin sexualitet och alla däremellan.

Chris Hubbard grundade Vår Gourmet liv med sin fru efter att sätta på en mindre skala händelse, där kvinnor i franska maid outfits tjänade paret middag och retad dem, två vänner som hade gift sig. ”Ungefär halvvägs genom middagen började kläder kommer ut och de hade en underbar tid, när jag var i köket försöker desperat att laga resten av middagen”, minns han.

De ”pigor” hade så mycket kul, de bad honom att göra det igen, och middagar blev större och större. Men även i dag, inte erotiken inte sträcker sig längre än servrar vidrör och utfodring gästerna.

load...

”Middagen uttrycker och utforskar sensualitet och erotik, men inte sexualitet”, förklarar han. (Pjäsen party Stark deltog efteråt var skild från middagen.)

Sienna Sinclaire s Naughty Los Angeleserotic middagar är lite vildare. Omkring 40 gäster anländer i kostymer baserade på ett tema från fetish för topless till Great Gatsby, och titta på burleska och fetisch föreställningar. Efter middagen, de flyttar till poolen, vardagsrummet och sängar. ”Som natten går på, blir det naughtier”, säger hon.

Varför Pleasure Gap är en jämställdhetsfråga

”Min verksamhet handlar om att bygga förtroende och utforska din stygga sida på din egen nivå”, Sinclaire förklarar. ”Jag älskar att hjälpa människor att kliva ur sin norm, titta på människor kommer blyg mina händelser sedan öppna upp och bli mer självsäker och utforska sin sexualitet på sitt eget sätt.” Många par beskriver upplevelsen som livsförändrande, tillägger hon. ”Det hjälper dem med att få vad de vill ha av varandras sexuella fantasier.”

Cirka 80 procent av Hubbards gäster är par. ”De flesta av feedback jag hör från de par som deltar är att deras sexliv blir antänds igen”, säger han. ”Många par har sagt till mig att middagen är vad som gjorde dem att bli kär i varandra igen.”

En miljö där kvinnor går omkring i sexiga maid kläder kanske inte precis låter som en feministisk paradis, men Hubbard säger att hans händelser är främst inriktad mot kvinnor.

”Middagen är en av de få platser där de kvinnliga servrarna inte behöver skydda sig samtidigt uttrycka sin sensualitet och erotik”, förklarar han. Men medger han att det är oftast mer kvinnliga än manliga servrar, till stor del på grund av samhällets stigma mot relationer mellan män.

”Om en kvinnlig server matar en kvinnlig gäst, det är nästan aldrig ett problem”, förklarar han. ”Omvänt, om en manlig server matar en manlig gäst, ibland ett problem.”

load...

Sinclaire säger också de flesta av hennes artister är kvinnor.

Men Drucker kände att Lust var jämn könsfördelning och lämpad för kvinnor som hoppas att fritt uttrycka sin sexualitet, särskilt eftersom en ”samtycke väktare”, förklarade en stor regel till varje gäst i förväg: Rör inte någon om de inte verbalt godkänner det.

”Inte bara var det utbildad personal och artister som förekommer hela natten, tog de sig tid att förklara varje steg i processen, det är en kroppsmålning monter eller äta en måltid bort av någons bröst” Drucker förklarar för SheKnows. ”Jag tror den typen av utbyte av information - där gästerna vet exakt vad som väntar - är nyckeln för denna typ av händelse. På så sätt har du tid att besluta 'Är det verkligen för mig?' Det sätter fokus på 'informerade' delen av "informerat samtycke.”

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Det är dags att sluta göra ursäkter i våra relationer i år

Post Kärlek

Är du en psykopatmagnet? 7 egenskaper som gör dig mottaglig

Post Kärlek

24 romantiska datumidéer som går långt Utöver den typiska middagen och en film

Post Kärlek

5 tecken det är för tidigt att säga jag älskar dig

Post Kärlek

Varför en tid bort från din partner kan vara precis vad ditt sexliv behöver

Post Kärlek

Vilka 7 kvinnor önskar att deras partners visste att de skulle bli av med dem

Post Kärlek

7 tips för att hantera dina romantiska relationer när du har ADHD

Post Kärlek

Vad hände när jag bestämde mig för att komma överst

Post Kärlek

Hur 15 mammor håller sitt sexliv varmt efter att ha barn

Post Kärlek

6 beprövade personlighetsdrag som gör det lättare att hitta kärlek

Post Kärlek

8 frågor människor i polyamorösa relationer är trött på att få

Post Kärlek

Vad människor kämpar verkligen med sina partner