Um, vad är en vaginalift och behöver någon kvinna faktiskt en? | BurnbrightLove.com

Um, vad är en vaginalift och behöver någon kvinna faktiskt en?

Um, vad är en vaginalift och behöver någon kvinna faktiskt en?

När man tänker på effekterna av åldrande, föreställer du förmodligen kråksparkar, en långsammare metabolism och kanske fruktade värmevallningar som många klimakteriet kvinna har klagat. Lägre på listan - för mig åtminstone - är möjligheten att tillsammans med min haka och bröst, skulle min vagina faktiskt börjar sag en dag. Ah, naturen - hon kan vara en välsignelse och en tik.

”Som kvinnor ålder, våra vaginala vävnader blir tunnare och mer atrofisk”, säger gynekologisk kirurg Dr Prudence Hall, grundare av Santa Monica-baserade regenerativ medicin klinik The Hall Center. ”Ungdomlig vaginal vävnad är elastisk och smidig att rymma förlossning, vilket möjliggör enkel och smärtfri samlag, medan med åldrandet - eller postpartum -. Vaginal vävnad, kan slidan bli torra och sträckte ut, vilket skapar mindre sexuell känslighet och verkliga obehag för kvinnor”

load...

Låter djupt oattraktiv, eller hur? Om du är i 20-årsåldern, kanske du tänker, ”Men jag har årtionden tills det kommer att hända med mig.” Och du kan vara rätt - men om du är på preventivmedel, din östrogennivåer tappar precis som de gör under klimakteriet, vilket kan orsaka liknande symptom på torrhet, smärta under sex och låga nivåer av goda bakterier (läs: en större chans att få infektioner där nere). Om det är din situation, kan du överväga att gå ut p-piller, som är enkel nog.

Denna Shot kan göra dig Orgasm More - Men är det säkert?

Men om du är som några av kvinnorna som arbetar med dessa symptom som inte har någon enkel lösning, är det meningen att du skulle överväga något lite mer extrem. Ange vaginal föryngring behandlingar som FemiLift, ett förfarande som använder laserteknik för att värma vaginal vävnad och stimulerar bildandet av nytt kollagen för att behandla obehag och smärta, vare sig det är från åldrande, förlossning eller något annat.

load...

Jag talade med Brooklyn-baserade gynekologen Dr Amir Marashi, som har utfört förfarandet (som FDA-godkända under 2008 och har vunnit popularitet under de senaste åren), för att ta reda på mer om hur det fungerar. ”FemiLift innebär en sond med små lasrar som skapar 81 små, ytliga hål i vagina, ungefär som microneedling”, säger han. ”Varje gång du borra din kropp omedelbart orsakar det mer blod att svalla till detta område och kommer att sporra kollagenproduktionen.” Det finns ingen bedövning eller driftstopp som behövs för att återhämta sig, vilket gör det ganska bekvämt för upptagna kvinnor.

5 Millennial kvinnor om varför de fick plastikkirurgi

Jag ville ta reda på vilka typer av patienter har fått FemiLift, och det visar sig att de inte är alla äldre kvinnor. En kvinna, Ashley, är en 33-årig mamma av en som fick behandling efter förlossningen. Efter tre sessioner, rapporterade hon känner hårdare, har mindre problem med inkontinens och uppleva mer njutning under sex igen.

Det är allt gott och väl, men jag kände fortfarande lite tveksam. Är 81 laser hål verkligen det bästa sättet att gå om att hantera vaginala problem? Finns det inte ett mer naturligt sätt? I vissa fall, ja, säger Hall, som framgångsrikt har behandlat torrhet och förtvinar vävnad med säkra, naturliga hormoner. Men i andra fall är mer extrema åtgärder motiverat, säger hon - i synnerhet med fallet med vaginal slapphet (som betyder minskad känslighet och glapp av vaginala väggar).

”Vaginal slapphet har traditionellt bara blivit kontaktade med kirurgi”, säger Hall. ”Kirurgisk rekonstruktion ger musklerna i bäckenbotten tillsammans för att skapa en tätare vagina, men det tar inte upp kvaliteten på den vaginala vävnaden. Till en början var jag skeptisk till användning av lasrar för att sporra produktionen av kollagen, men med många patienter som genomgår behandling, jag har varit mycket glad över att höra deras positiva kommentarer: mer vaginal fukt, täthet och mer njutbar kön. Detta är verkligen en säkrare och mindre invasiv ställe att börja i stället för omedelbart väljer kirurgisk vaginal rekonstruktion.”

load...

Tja, det du har det, damer - även om det inte är något du arbetar med nu, är det bra att känna till, och gärna vidarebefordra detta tillsammans med din mamma, din vän som nyligen fött barn eller någon annan kvinna du vet vem kan dra nytta av att lära sig mer om olika sätt att ta itu med vaginal obehag. Information är makt (och i det här fallet, nöje!).

Relaterade nyheter


Post Kärlek

6 beprövade personlighetsdrag som gör det lättare att hitta kärlek

Post Kärlek

Hur en förlorad tampong (nästan) hjälpte mig att hitta kärlek

Post Kärlek

Vad det verkligen är att vara i ett dom-sub-förhållande

Post Kärlek

Varför att komma ut ur garderoben är ett privilegium som vissa människor fortfarande inte har råd med

Post Kärlek

8 förhållande tips från Ina & Jeffrey Garten

Post Kärlek

7 sexflyttningar som hjälper till att lösa (nästan) något problem

Post Kärlek

Hur stimulerar du hela din partners sinnen under sex

Post Kärlek

Hur jag pieced mitt äktenskap tillbaka tillsammans efter en affär

Post Kärlek

Allt du behöver för att göra din valentins dag fantastisk - ingen partner krävs

Post Kärlek

En man gjorde en hemsida för att hitta ett datum, och åsidosätter nästan alla kvinnor istället

Post Kärlek

5 sätt att snabbt eskalera ett argument med din partner

Post Kärlek

25 tips för att njuta av analsex från någon som älskar det