Trump kunde vara Messing med ditt kärleksliv, säger en ny studie | BurnbrightLove.com

Trump kunde vara Messing med ditt kärleksliv, säger en ny studie

Trump kunde vara Messing med ditt kärleksliv, säger en ny studie

Under dagarna fram till valet, en hel del relationer gick surt som par befann sig fördelas över politiken. Men nu att på gott och ont, är valet bakom oss, skulle vi kunna fortsätta med våra dejting liv som vanligt, eller hur? Inte så mycket.

Dating service Matchsurveyed 1.800 medlemmar och fann att sedan Trump invigning, det har varit en nedgång i dating aktivitet bland liberaler och spik i dating aktivitet bland konservativa. Det verkar som om vårt intresse för att hitta kärleken är ansluten till vårt humör om det aktuella läget i politik, med liberaler upplever ett fullskaligt depression och konservativa känsla bara bra - och redo att hittills.

load...

Men även om du är intresserad av dating, visar forskningen att vi är lika uppdelat i sovrummet som vi är politiskt. Match fann att 60 procent av singlar är mindre öppna för att dejta över partigränserna än två år sedan. Det gör det ännu svårare att träffa någon (vilket är svårt nog redan). Men det blir värre.

Generellt får folk ganska påstridig under valet säsongen, och då saker och ting lugna ner efter den nya presidenten tillträder - om din fest råkade vinna. För fyra år sedan, efter att Obama omvaldes såg Match en ökning i dating aktivitet liberaler andconservatives. Det är inte fallet här säsongen.

19 Tecken Du är i en stark relation

load...

”När man tittar på känslor inblandade i den politiska debatten just nu, är det inte förvånande att människor distraherad från sina dejting liv. Vi vet att kärlek och relationer dyker ofta som ett motgift till kaos och osäkerhet, så historien säger oss att dessa siffror kommer att studsa tillbaka som singlar söker att stabilitet ”, säger Mandy Ginsberg, Match Group Nordamerika VD i ett pressmeddelande.

Vi är mycket mer politisk än vad vi brukade vara, som kan spela en roll i denna trend. Enligt Match har 67 procent av singlar flyttat från den politiska "center" i de senaste två åren, och 72 procent säger att de bryr sig om politik mer än de gjorde för två år sedan. Med andra ord, om politik kom upp under första datum drycker för några år sedan, det kan inte ha lett till natten slutar tidigt - men nu finns det en god chans att det skulle.

Detta gäller särskilt för liberaler: 91 procent av vänsteranhängare tänker mindre datum om de röstade för Trump och mer än hälften kommer att ta upp det för att bekräfta vilken väg den personens röst gick. Men konservativa är mindre fastnat i frågan: 57 procent är likelier hittills över partigränserna (om de kan hitta en liberal hittills dem - ha!).

Men i slutändan kan det ingen roll vem din dag röstade för om du inte dejtar på all.And så är fallet för 29 procent av liberaler, som känner mindre som dejting sedan Trump invigning. Ganska hemsk, va? Låt oss hoppas att vårt land kan stå emot trycket kommer det att vara under de kommande fyra åren - för en miljon långt allvarligare skäl, men också av hänsyn till våra sexliv.

6 egenskaper som gör det lättare att hitta kärlek

load...

Relaterade nyheter


Post Kärlek

5 saker du alltid har undrat om att svara svarat

Post Kärlek

Bekräftat: stora relationer är det viktigaste för din hälsa

Post Kärlek

Jag kommer inte gömma min feminism eller aktivism för att göra mina datum mer bekväma

Post Kärlek

Det ögonblick som jag insåg att jag var polyamorös

Post Kärlek

De verkliga orsakerna till par slutar att ha sex

Post Kärlek

7 sexflyttningar som hjälper till att lösa (nästan) något problem

Post Kärlek

Slow your roll: 8 positioner för att göra sex senast

Post Kärlek

6 myter att sluta köpa om sex och befruktning, stat

Post Kärlek

Vilka 11 glatt giftiga kvinnor önskar att de hade känt som nygifta

Post Kärlek

Mobiltelefoner förstör inte relationer, dåliga vanor gör

Post Kärlek

Kvinnor bryr sig mer om mat än kön på valentins dag

Post Kärlek

Att bo bortsett från min partner har förbättrat vårt sexliv