Sexterapeuter avslöjar deras bästa valentins dagtips | BurnbrightLove.com

Sexterapeuter avslöjar deras bästa valentins dagtips

Sexterapeuter avslöjar deras bästa valentins dagtips

Alla hjärtans dag är nästan här. Dess ursprung är lite ovanligt - gamla romarna skulle offra djur under mitten av februari Feast of Lupercaliaand senare smack kvinnor med hudar från de djur de bara mördade - eftersom, naturligtvis, skulle detta göra dem fertila. Det är sedan dess utvecklats till en dag att fira kärlek tack vare romanticization av semester med författare som Chaucer och Shakespeare och ytterligare sporras av Hallmark, som startade massproducera valentinesin 1913.

Dagens turturduvor kan ser fram emot några romantisk tid med sin partner, men i vissa fall kan höga förväntningar på allvar påverka semester framgång. Dessutom kan enskilda personer att titta på den kommande semester med fruktan, eftersom bristen på en älskare kan orsaka vissa negativa känslor och ett allvarligt fall av FOMO.

Aldrig rädd - Vi frågade några sexterapeuter, sexuella hälsoexperter och psykologer för några fantastiska tips alla kan följa den här Alla hjärtans dag. Egenkärlek, kommunikation och kreativa firandet kan upp din tillfredsställelse faktor för den mest romantiska dagen på året.

load...

För ensamstående

Kim Anami, holistisk sex- och samlevnadsexpert och grundare av Anami Alchemia, säger enskilda människor ska köpa en ny sexleksak och har en episk sexfest - med sig själva. Egenvård bör också vara ett mål för dem som för tillfället inte har en partner. "Planera en spa-dag eller massage där du älskar och gåva själv", sade hon.

Även Dr Greg Kushnick, en klinisk psykolog, säger ensamstående bör omfatta tanken att sund självkärlek främjar långsiktig framgång i framtida relationer. För detta ändamål, säger han om de är bra för sig själva på Alla hjärtans dag, kan det vara ett tecken på beredskap för att bygga en solid relation. "Eftersom passion är en turn-on, kan ensamstående göra ett större åtagande att följa sina passioner och dela sin entusiasm med världen", förklarar han. "Ju mer du delta i gör vad du älskar, desto mer du avger en sexig energi till potentiella kompisar."

load...

Det ser ut som egenkärlek är en viktig aspekt av Alla hjärtans dag, då. Detta är en tanke upprepades av Dr Laura Deitsch, en licensierad klinisk professionell rådgivare med en doktorsgrad i mänsklig sexualitet och relation expert med levande. "Starta en onani praktiken baka en behandling, skapa konst, gå en promenad," hon delar. "Reframe denna dag eftersom alla jag känner som är kopplad pucklar detta består semester i alla fall, och det tar på fiktiva betydelse. Köp inte in."

Domina Franco, författare, sex coach och utbildare håller helt med egenvård aspekt av Alla hjärtans dag. "För denna godtyckliga och mycket laddad dag i februari, skulle jag säga hög på egenvård. Gör något roligt att du alltid har velat göra, få en massage, köpa dig några blommor."

Dr. Jess O'Reilly, Astroglide bosatta sexolog, har en unik prägel på ensamstående och Alla hjärtans dag: samarbetar med ett par.

"Gå på en trekant uppdaterad med ett lyckligt par som du beundrar!" hon säger. "Lycka, sunda relationer och självkänsla är smittsam, så bjuda ett par ut för middag eller drycker, många kupéer finner planering för [hjärtans] Dag stressande, så du kommer sannolikt att lättar sin last genom att ta initiativ till att göra planer. "

För dem i ett nytt förhållande

Det är sant att idén om Alla hjärtans dag kan kännas lite stressigt för dem i en ny relation, men Anami säger att det är en bra idé att ta en chans och överraska din partner med något vacker från hjärtat - eller könsorgan (eller båda!). Hon säger att ha roligt är avgörande, dock - gör det inte så allvarligt.

load...

På samma sätt föreslår O'Reilly planer på att göra något roligt några dagar innan Alla hjärtans dag i stället för att vänta på den stora dagen - som oftast kommer med stora förväntningar. "I stället för att fastna i hype av degradera romantik och uttryck för kärlek till en dag, lägga grunden för ett passionerat förhållande genom att investera på det dagliga", säger hon.

Varför hjärnan är vår viktigaste Sex Organ

Det är viktigt att hålla dina förväntningar rimliga eftersom Alla hjärtans dag har en enorm potential för att bli en av de mest nedslående dagar för många människor, vilket är motsatsen till vad du vill uppleva. "Enkelhet vinner oftast på denna dag", Kushnick säger.

Förutom härdat förväntningarna Deitsch konstaterar att det är viktigt att kommunicera med din partner om vad dagen betyder för dem - och vice versa. "Om du har en förväntan för dagen, göra det känt", förklarar hon. "Åtminstone kommer det att utlösa en diskussion om inte annat. Och du lär om din nya partner genom deras reaktion och hur de hedra dina önskemål."

Röst till din partner vad du skulle vilja göra och skapa en gemensam plan säger Franco. "Jag skulle säga ha kul med det, men också hantera förväntningar så att du inte vaknar upp på 15: e med en massa förbittring", tillägger hon.

För dem som har varit i en relation i många år

Om du har varit i en relation i månader eller år kan du behöva fasta idéer om vad du vill ha (och förväntar). Dock säger Anami även de som egentligen inte bryr sig om Alla hjärtans dag kommer sannolikt att beröras av något slags kärleksfull eller sexig gest. "Jag är ett stort fan av originella gester och gåvor", säger hon. "I stället för blommor eller choklad, skriva en dikt, planera ett äventyr någonstans du vet den andra personen älskar. Köp dem en speciell gåva som är helt specifika för dem, [en] som visar verkligen uppmärksam och vet vad de älskar."

Sexuell hälsa i 20-årsåldern, 30s, 40s, 50s & Beyond

Och var inte rädd för att ge dig själv en ledig kväll. Franco föreslår att få en sitter om du har barn och göra planer på att gå ut på en dag för att återansluta med din partner. Det kommer att få dig bort från dina dagliga påfrestningar och kan antända den gamla flamma som brann ljus när du var först dating. "Kanske du går till en gammal plats med en stark känslomässig slips, kanske du prova något helt annat", säger hon. Valet är upp till dig.

Dessutom, även om du har varit med din partner under en längre tid, är det fortfarande viktigt att inte göra antaganden, säger Deitsch. Kommunicera vad dina förväntningar och ta deras råd om vad de skulle vilja ut ur semester "Dessutom kan det vara dags att förnya en gnista eller dela en fantasi", säger hon. "Behöver en ursäkt för att få upp en kinky aktivitet önskan? Alla hjärtans dag är precis biljetten! Det är dags att gå och hämta den nya analplugg. Kanske din partner kommer att dela en dold önskan också, och du kan lägga till ditt kön verktygslåda." Rawr!

Slutligen föreslår Franco du använder Alla hjärtans dag som en hoppning-off slags som kan leda till att dela uppskattning året. "Kanske skriva varandra en lista över saker som din partner kan säga eller göra som skulle göra dig känna sig älskad Byt dessa listor en dag eller två innan -. Och gör några av dessa saker utan förväntan." Hon säger små dagliga handlingar kan hjälpa till att hålla kärleken vid liv.

Varför se en sexarbetare kan vara bra för din relation

Gör din Alla hjärtans dag en bra

Om du håller dessa tips i åtanke, kan det verkligen hjälpa humör förväntningar och förvandla vad som kan vara en stressande eller ångestfyllda dag till en positiv full av kärlek, både för dig själv och din partner.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Att vara transgender fick mig förbjuden från Tinder

Post Kärlek

Vad ska du göra när du har en hög sexkörning men din partner gör det inte

Post Kärlek

Killar avslöjar vad de verkligen vill ha för valentins dag

Post Kärlek

Allt du någonsin har velat veta om vagina Dentata

Post Kärlek

Denna fantastiska sak har visat sig göra dig mer produktiv på jobbet

Post Kärlek

12 säkra ord riktiga människor använder som kommer att överraska dig

Post Kärlek

Encycl-o! -pedia: en omfattande guide till varje typ av orgasm

Post Kärlek

21 könsträckor som är subtila men sinnena

Post Kärlek

Hur man hanterar en hemsk gåva från din partner

Post Kärlek

6 kvinnor öppnar sig för hur infertilitet påverkar deras relationer

Post Kärlek

Dating-appar kan inte vara det bästa sättet att säkert börja träna BDSM

Post Kärlek

Tips från en sexmagasinutövare