Så börjar du använda sexleksaker med din partner | BurnbrightLove.com

Så börjar du använda sexleksaker med din partner

Så börjar du använda sexleksaker med din partner

”Varför använda sexleksaker?” Vår fantastiska Sex Utbildare, Laura Delarato börjar. Hon sprickbildning skämt och se till att alla känner sig bekväm.

Det är 21:00 på en onsdag. Jag sitter i en klass på Pleasure Cheston Upper East Side lära sig om hur man kan införliva sexleksaker i sovrummet. Jag är här eftersom jag är sexuellt oerfaren och mitt kärleksliv suger. Efter fem år torkan, jag försöker få min mojo tillbaka genom att utforska sex och dating scenen i New York City.

Jag är en total noob när det gäller sexleksaker. Jag knappt använder dem ensamma, än mindre med en partner. Jag vill därför att jag tror bra sex är en del av en sund relation. Jag hoppas att jag hittar en partner som vill utforska. Jag tar kopiösa anteckningar, ifall jag någonsin ha sex igen.

Porn har skevhet mitt perspektiv på vad uppfyller kön ser ut

Laura börjar med att rensa luften om några av de myter som omger sexleksaker. Den första myten, säger hon, är att sexleksaker är bara för kvinnor. ”Sexleksaker är för alla organ. Vad sägs om att sätta en vibrator mot kinden samtidigt som en avsugning? Eller använda den för att slappna av ring musklerna i anus.”

load...

Jag vänder mig till min vän, käke agape. Vi båda gör en ”Åh, som aldrig ens slagit mig,” ansikte. Jag skriver ner avsugning en och placera en stjärna bredvid den.

Jag föll i en värld av kittlande fetischer och i hemlighet älskade det

Den andra myten, säger hon, är att sexleksaker på något sätt kommer att ersätta den person du har sex med. "Sexleksaker inte ersätta människor. Sex är 90% mentalt. Du är inte att hålla i handen med vibrator. Kvinnor är rädda för att de kommer att förlora förmågan att orgasm från oral- eller penetrerande sex om de blir 'beroende' till deras vibrator," berättar hon. Även män, säger hon, tror att de är i konkurrens med stimulering de inte kommer att kunna leva upp till. "Det finns ingen forskning som tyder på att detta är sant. Så med hjälp av en sexleksak ibland är helt bra.”

load...

Jag kan tänka mig en hel del av oss skulle vilja att prova nya saker i sovrummet, men är lite nervös att starta. Om du är som jag och en total nybörjare kan gå in i en sex butik eller handla online verka överväldigande, särskilt om du vill att din partner att delta. Här är några av de viktigaste stegen i att utforska sexleksaker med din partner.

1. Prata om det

Folk tror att tala om dessa saker kan förstöra överraskningsmomentet, men det är faktiskt ett bra sätt att börja fantasin. Börja med att föreställa sig en scen tillsammans. ”Du kommer hem och jag bär. Vi flyttar till sovrummet och jag dra ut min vibrator och kör den längs armen innan kyssa min väg nedåt.”Eller något annat. Bygg upp förväntan genom fantisera om det tillsammans. Verbalisera vad du vill och uppmuntra din partner att verbalisera vad de vill.

2. Faktiskt köpa en leksak

Laura förklarade att sexleksaker kan falla ganska rakt in i fyra kategorier. Det finns externa leksaker, som vibratorer och kuk ringar; interna leksaker som analkulor och dildos; ryck-off leksaker såsom Tenga egg, som sitter över huvudet, den känsligaste delen av penis, och Sensory Play leksaker som piskor och ljus.

Men det finns lämpliga sätt att använda någon av dessa. Till exempel, penisringar gå runt båda testiklarna ochSCHWEIZISKA penis. Anala leksaker behöver en bas eller de kan sugas upp och sedan fastnat (prat om en besvärlig väg att avveckla på sjukhuset.) För sensoriska leksaker, köpa föremål som utformats speciellt för sex play - en vanlig ljus kan faktiskt bränna dig. Och spotta inte glidmedel, det avdunstar för snabbt. Köp glidmedel.

load...

På min ensammaste jag minns att min sanna kärleken inte har funnit mig heller

3. Upprätthålla kommunikation med din partner när du använder leksaken

Precis som allt könsrelaterat är kommunikation nyckeln. Var verbal med din partner om vad som känns bra och känns inte bra. Berätta var att flytta, hur mycket tryck de ska använda. Om något ont, tala om för dem att sluta.

4. Njut

Det är något underbart om att hitta nya sätt att göra din partner må bra. Sex är en primal instinkt och en frisk del av en god relation. Sexleksaker kan lägga till en annan del av intimitet eller roligt. Så, gå ut och utforska.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

13 kvinnor på hur man har fantastisk sex medan du är gravid

Post Kärlek

8 anal förspel tips du behöver veta

Post Kärlek

Tekniken du behöver för att hålla det långa distansförhållandet varmt och steamy

Post Kärlek

11 små saker som helt kan omvandla ditt förhållande

Post Kärlek

Hur man hanterar en hemsk gåva från din partner

Post Kärlek

Spermier håller dig unga och 49 andra galna sexfakta du behöver veta

Post Kärlek

8 pinsamt och häftigt verkligt nyårsafton kärlekshistorier

Post Kärlek

Mobiltelefoner förstör inte relationer, dåliga vanor gör

Post Kärlek

Mary Tyler Moore och jag båda gjorde det på egen hand

Post Kärlek

6 misstag kvinnor gör i sängen enligt pornstjärnor

Post Kärlek

Efter min skilsmässa var jag tvungen att lära mig att älska min plan b

Post Kärlek

Kära män: Här är vad kvinnor verkligen tycker om ditt kroppshår