Om en kille inte kan hantera mina zits, borde vi antagligen inte vara tillsammans | BurnbrightLove.com

Om en kille inte kan hantera mina zits, borde vi antagligen inte vara tillsammans

Om en kille inte kan hantera mina zits, borde vi antagligen inte vara tillsammans

När du börjar dejta någon två av de sista orden du vill höra i förhållande till sig själv är "grov eller äckligt." I höstas gick jag camping med en kille jag såg på den tiden, och vi åt s'mores. Marshmallow goo fick oundvikligen överallt: på mina händer, mitt ansikte. Han hukade sig ner bredvid mig att stoke elden, och jag lutade över, röra mitt huvud till hans. Detta var strategiskt från min sida: Jag var inte säker på mitt ansikte var ännu ren från kladdiga rester, men jag var säker på att det fanns ingen på toppen av mitt huvud. Han vände sig mot mig, och jag satt upp.

Jag äntligen lära sig att älska min stora vackra mage

”Vilken retas, jag vet inte ens få en kyss?”

”Jag kan fortfarande ha marshmallow på mig”, sa jag.

”Gross”, svarade han. Jag tror att han skojade, men jag är inte säker - han inte luta in för ett andra försök.

Avsky kan vara motsatsen till lust, men jag tror att det är rädsla som leder oss att tro andra söker en ren version av en person. Boogers, dålig andedräkt, kroppslukt, mjäll, flagnande hud, saker i tänderna, för att inte tala om otvättade rätter, smutsiga räknare - att vara en människa ger en uppsjö av möjligheter till grossness. Och ja, vi måste ta hand om oss själva och våra hem. Men jag tror att vi håller oss till övermänskliga normer när vi antingen inte lita på att andra kommer att förstå eller när vi värderar ett yttrande från människor som borde vara mer förståelse och inte.

load...

Jag håller inte en obefläckad lägenhet, och jag har en otroligt gosig men ibland illaluktande hund. Jag har celluliter och kan fisa med de bästa av dem. Med andra ord, jag är inte en Stepford hustru och mina bästa relationer är sådana där jag känner mig så accepteras av den andra personen som jag förlorar rädsla för att bli grov.

Tänk på dem som du känner närmast - ni rodnar när du rapa? Kan du säga vad du tänker eller plocka en Wedgie runt dem? Jag menar, vi har alla saker vi väljer att bara göra själva bakom stängda dörrar, men med våra bästa vänner eller andra hälsosamma långsiktiga relationer, vi får vara oss utan rädsla för dom - vi redan vet att vi älskade som vi är - wedgies och allt.

load...

Men hur önskan? Kan vi vara helt själva och fortfarande sexig? Jag har olika läsa Cosmo stil artiklar om intima (till synes brutto) vanor och hålla romantiken vid liv som uppmanas att aldrig pop finnar, kissa med dörren öppen, eller klippa din toenailsin framför andra större. Vissa känner starkt att kvinnor måste ha ett inslag av mystik för att skydda lågan av passion i deras förhållande. Jag inser att det finns en skillnad mellan att låta allt hänga ut och vara rädd för att vara sig själv. Kanske är det en tunn linje, och kanske är det en gåva du ge någon - små sätt du försöker presentera dem med den bästa versionen av dig själv. Kan detta vara en akt av kärlek? Om att skydda din partner från några av dina mer tvivelaktiga handlingar känns rätt för dig, då gå för det.

Jag är en vandrare, bergsklättrare, paddlare - och jag är fet

Men jag älskar det när jag kommer till den punkt med någon där jag inte behöver stänga dörren och kan hålla diskussionen kommer när jag tar en pissa. Eftersom jag känner mig accepterad, eftersom jag känner nära dem. När jag kan gå från toaletten till sovrummet, och han eller hon fortfarande vill ha mig, svävar min komfort nivå. (Jag har dock stänga dörren för # 2.. Det är min linje.)

En vän bär ofta ett halsband i form av en gris. Jag frågade henne varför en dag. Hon förklarade att det är en påminnelse om att inte vara rädd att äckligt och att omfamna den. Hon sa att hon känner mest accepterade och kamera omfamna mest glädje när hon känner motbjudande och ville ändå: smutsiga, täckt av kroppsvätskor, misskött och orena. Det kändes som en uppenbarelse - det förlägenhet kan vara ett val!

load...

Sex kan vara en lackmustest för intimitet. Det kan informera dig om du verkligen så bekväm med en annan person som du trodde du var. Det kan också fungera som en katalysator, skapa nya lager av närhet. Jag har insett att jag inte skulle sova med någon förrän jag redan känner sig accepterade av dem. Ibland verkar bara ta en kväll (även om det kan vara falsk acceptans / falsk intimitet) och ibland tar det längre tid. Acceptans är inte en plats på en karta som jag kommer helt enkelt på, men poängen är att sakta ner och låt mitt hjärta berätta när det känns säkert.

Marshmallow incidenten var så liten att jag tvivlar på M minns även det, men det verkade ett tecken på en mycket mer. Jag var orolig inte helt acceptera mig som jag var. Rädslan aldrig helt försvann hela tiden vi var dating (ytterligare ett par månader).

Jag accepterar ett visst ansvar här: den första personen som behöver tro att jag är bra som jag är är jag. Men jag tror också att det är bättre att hittills de jag trivs runt och läsa skyltarna. Är de OK med mina taggiga ben? Måste jag mår bra om mig själv runt dem? Känsla accepterade leder till att känna sexig och, enligt min erfarenhet, leder det till fler sexiga gånger.

Jag tillbringade min första bröllopsdag gasfyllda och täckt av barn snor

Relaterade nyheter


Post Kärlek

6 ursäkter som förstör ditt förhållande

Post Kärlek

6 tecken du uppmanar dysfunktion i ditt förhållande

Post Kärlek

7 sätt sexproffsen håller saker fräscha i sovrummet

Post Kärlek

5 tecken det är för tidigt att säga jag älskar dig

Post Kärlek

En laglig sexarbetare på vad det verkligen är att jobba i en bordell

Post Kärlek

15 kvinnor delar de bästa sakerna om sex efter 40 år

Post Kärlek

Allt du behöver för att göra din valentins dag fantastisk - ingen partner krävs

Post Kärlek

Bartending på en bandklubb gav mig mer självförtroende för sängen

Post Kärlek

8 saker Ingen berättar om sex efter födseln

Post Kärlek

Om du inte har gjort en ja - nej kanske sexlista, är tiden nu

Post Kärlek

11 män förklara varför de älskar engagerade relationer

Post Kärlek

Att skriva min vilja fick mig att inse att jag faktiskt kan vara ensam resten av mitt liv