Mitt äktenskap är sexfritt och det är inget fel med det | BurnbrightLove.com

Mitt äktenskap är sexfritt och det är inget fel med det

Mitt äktenskap är sexfritt och det är inget fel med det

Vi arbetar ständigt höra om de senaste och bästa sätten att förbättra saker mellan bladen, inte bara för att sex är roligt och hälsosamt, men eftersom det är viktigt för styrkan och närhet långsiktiga romantiska relationer. Höger?

Visst, det är den gemensamma refrängen, men verkligheten kan berätta en annan historia. Researchfinds att en av fem gifta människor i Amerika (20 procent) har inte haft sex under den senaste månaden har 12 procent inte gjort handlingen under de senaste tre månaderna och 6 procent har inte haft sex i mer än ett år. ( "Könlösa” definieras som att ha samlag 10 gånger eller mindre per år.)

load...

Är alla de par för vilka sex är inte högt på sin prioriteringslista - eller kanske på det alls - verkligen olycklig och ohälsosamt? Borde de inte vara tillsammans alls? Vad som verkligen händer här?

"En sex fritt äktenskap kan arbeta mycket väl ifboth partners är bekväm med arrangemanget", säger Laurel Steinberg, Ph.D., sexolog, förhållandet terapeut och professor i psykologi vid Columbia University. "Om en partner vill ha sex eller mer sex än hans / hennes partner är bekväm med, då en möjlig lösning skulle kunna praktisera en alternativ relation stil, såsom polyamory, eller har ett öppet förhållande som innehåller sex eller sexlekar med utomstående partners. Det är viktigt att notera att penetrerande samlag krävs inte för ett par att ha en stor sexliv, eftersom fantastisk sex händer med händer, munnar och sexleksaker, liksom.”

load...

Vi har talat med riktiga kvinnor som befinner sig i relationer där sex spelar liten eller ingen roll, och ändå är glad, nära och även i kärlek. Nedan sju kvinnor öppnar upp om hur det är att vara i en tillfredsställande, sex fritt förhållande.

Vad jag lärt mig från ett år utan sex

(Happy) fartyg i natten

"Jag insåg inte att jag var i en sex fritt äktenskap tills det var fem månader efter vi senast gjorde det och min man 11 år tog upp det. Du är förmodligen fråga hur man bara kan glömma att ha sex. Jo, våra arbetsscheman har blivit så annorlunda - han arbetar under dagen och jag, en sjuksköterska, som arbetar kvällar - att när det gäller sovrum verksamhet, är allt vi vill göra sömn men vårt äktenskap känns fortfarande stark trots avsaknaden av samlag.. Vi stödjer varandra i våra jobb, vi är verkligen bästa vänner och vi röra, kyssa och gosa så ofta vi kan. Det har varit åtta månader eftersom vi har haft sex och jag fortfarande känner likadant om honom som jag gjorde på vår smekmånad." - Candice, 52, Neapel, Florida

Könet på den sida

"Min sex fritt äktenskap kan vara lite annorlunda än andra Mitt äktenskap kan vara könlösa, men jag är inte Min man och jag har en överenskommelse där vi kan se andra utanför vårt äktenskap -.. Ett öppet äktenskap, om man så vill. På grund av vissa omständigheter var det bästa alternativet för oss. Vi gifte ung. Efter 20 år tillsammans, vi inser att vi kan ha varit bättre som vänner, åtminstone för tillfället. Vi har inte underhålla idén om skilsmässa eftersom vi var både osäker på om det är vad vi verkligen ville. Jag skulle säga att det enda bra sätt för par att vara könlöst i äktenskapet är att se till att ni båda på samma sida." - Rose H., 44, Kansas City, Missouri

Utvecklas med åldern

"Jag har inte haft sex med min man i över två år. Jag skyller ålder. Han hade vissa problem och svårigheter med att utföra och vi fann att vi fick tillsammans bättre när vi inte försökte ha sex och bli frustrerad med varandra andra när det inte fungerade. Nu gör vi bara om allt annat, och vi fortfarande älskar varandra precis samma." - Anna, 61, Annapolis, Maryland

load...

Vad 11 lyckligt gift kvinnor önskar att de skulle kallas nygifta

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Bartending på en bandklubb gav mig mer självförtroende för sängen

Post Kärlek

Vad hände när jag bestämde mig för att komma överst

Post Kärlek

Hur man överlever alla sju scenerna av en brutal uppbrytning

Post Kärlek

Vad händer faktiskt när du går till sexterapi?

Post Kärlek

7 tips för att hantera dina romantiska relationer när du har ADHD

Post Kärlek

En liten extra sömn kan allvarligt öka din sexdrift

Post Kärlek

Hur man frågar efter vad du vill ha i sängen

Post Kärlek

Killar avslöjar vad de verkligen vill ha för valentins dag

Post Kärlek

Vad är sexuell efterglöd, och finns det faktiskt?

Post Kärlek

Varför är helgdagar så svåra på relationerna

Post Kärlek

Vilka 7 kvinnor önskar att deras partners visste att de skulle bli av med dem

Post Kärlek

Varför en tid bort från din partner kan vara precis vad ditt sexliv behöver