Kvinnor avslöjar sina hemliga sexuella fantasier | BurnbrightLove.com

Kvinnor avslöjar sina hemliga sexuella fantasier

Kvinnor avslöjar sina hemliga sexuella fantasier

För kvinnor kan det kännas svårt att tala om våra hemliga sexuella begär eller fantasier. Kvinnor är underförstått och uttryckligen lära sig att hålla sina sexuella begär sig själva. Det imponerade från tidig ålder att vara alltför sexuellt eller vara alltför högljudd om vad du vill kan ge människor en felaktig uppfattning eller kan få dig att se oattraktiv i ett visst ljus - "Åt helvete med det" två saker som gör mig säga,

En 2014 Journal of Sexual Medicine publicerade studien visade att bland de sexuella fantasier kvinnor havewere saker som kön på en ovanlig plats, domineras och gruppsex med tre eller fler personer. 2017 Refinery29collected fantasier kvinnorna hade, och medan vissa föll i liknande kategorier, nya dykt upp, bland annat voyeurism, exhibitionism och ha sex med någon som du vet, som en medarbetare.

load...

Avslöja din hemliga sexuella önskningar och skuld-nöje fantasier kan vara befriande för dig och för andra kan det vara upplysande. Det var också något som jag var nyfiken på att veta om; specifikt ville jag kunna plocka hjärnor mina vänner (några som jag har känt i 10 år eller däromkring) och se vad de önskade mest. När det gäller sexuella fantasier, det finns många en väg sinnet kan vandra ner. Vad vägen gjorde sinnen mina vänner vandra ner när de ville få yster eller kanalisera sin inre sex gudinna?

Varför hjärnan är vår viktigaste Sex Organ

För Julia * hennes hemliga fantasi var en hon sammanfattade prydligt och ändå kvar så mycket till fantasin: "Överraskande nog är det inte bara heta killar som vänder mig om, men heta homosexuella killar i aktion - och jag är en rak flicka", säger hon skrev till mig i ett privat meddelande på sociala medier. Medan Julia var tveksam till att berätta mer om detta turn-on, och i förlängningen sexuell fantasi, Glamourdid utforska ytterligare i en 2016 artikel i ett försök att förstå varför kvinnor kan vara till att titta på gay porr. Enligt vittnesmål de förvärvat, det är tanken att flera män går samman för att engagera sexuellt som gör att det känns som en förlägenhet av rikedomar för raka kvinnor att njuta av de så önskar.

load...

Enligt Georgien, * blotta tanken på att tillåtas styra den typ av sexuellt möte hon har helt retar henne. "Konceptet av att ha kontroll är otroligt sexig för mig", skriver hon. "Jag tror att kvinnor får den korta änden av pinnen en majoritet av tiden när det gäller sexualitet eftersom vi ofta catering till vad våra partners vill eller vad deras uppfattning om kön är att vi förlorar förmågan att kontrollera vår egen erfarenhet. Det möjligheten att ha tid att kontrollera vad du experimenterar med om din egen kropp eller din partners är sexig. Bara tanken på det blir ännu mitt sinne och kropp kommer."

Att idén om kontroll och dominans, att bli tillåtet att ta tillbaka tyglarna från ett samhälle som priser heteronormativa, könsroller även under sex, tycktes öppna dörren för flera kvinnor, avslöjar för mig att deras sexuella fantasier faller i kategorin BDSM och kinkier sexuella lekar.

Vad är sexuella Afterglow & finns den egentligen?

Som Amber * uppenbarats för mig, "Jag har varit super i BDSM och specifika städer. Jag tycker slag play, retas och edgingand som krage. Jag har varit i några kink händelser och jag är medlem i en privata fetish klubb." Amber intressen inte bara låter ordentligt spännande men mycket i samma anda som den Femtio Shades of Grey-liknande sexuella play vi som en kultur verkar angelägna om att utforska dessa dagar.

Samtidigt Kim * hade en liknande fantasi, även om det dök upp till 11. "[My] stor fantasi.. Allmänheten spela Komma kände upp på tunnelbanan [och] mindre aspekter av CNC [samförstånd icke-samtycke]"

Slutligen är Tracys * största fantasy en hon fortfarande försöker göra en verklighet, och det verkar vara skär (och möjligen i strid med) många av hennes grundläggande övertygelse. Det är att hitta denna balans och föra den till liv som verkar för att göra henne sexuella fantasier bränna så mycket ljusare med lust. "Jag har en konstig gangbang fantasi minst 8 män", skriver hon. "Jag försökte faktiskt att ställa en upp gång! Jag hittade och granskats 4 villiga män och blev rädd. Jag tänkte att jag behöver minst en kille där som jag verkligen litar på att se till att det inte skulle gå söderut. Men så hårt som det är att hitta anständiga män är villiga att göra det, är det ännu svårare att se till att åtminstone en av dem är trovärdig till dig på en sådan personlig nivå för att säkerställa din säkerhet. Jag vet att det är verkligen konstigt, särskilt eftersom jag identifierar som en pålitlig feminist men hoppas kunna göra det någon gång."

load...

Vad kan man göra när man har en hög sexlust men din partner gör inte

Sanningen är vad jag hört från mina vänner i kombination med fantasier tidigare avslöjas av kvinnor för andra publikationer visar de saker som kvinnor fantiserar om är omfattande, intensiv och passionerad. Djupet av kvinnlig önskan verkar vara gränslös och uppriktigt sagt otroligt spännande.

* Namnen har ändrats för att skydda identiteten på intervjupersoner

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Att sova separat slutade inte mitt äktenskap, det stärkte det

Post Kärlek

Jag var en ambitiös karriärkvinna - nu betalar min man alla räkningar

Post Kärlek

Vad ska man göra när man träffar en kille som är allvarligt hängde

Post Kärlek

4 Kinky handcuff sex positioner - förlora kontrollen är sexig

Post Kärlek

5 sex positioner som främsta kvinnor för orgasm

Post Kärlek

Så dina vänner och familj gillar inte din S.O. - nu då?

Post Kärlek

Varför jag gick framåt förbättrade mitt sexliv

Post Kärlek

8 skäl till att vinterbröllop slår helt sommarceremonier

Post Kärlek

11 män förklara varför de älskar engagerade relationer

Post Kärlek

Vad ska du göra när du har en hög sexkörning men din partner gör det inte

Post Kärlek

Min ex ex visste att jag förtjänade bättre än förhållandet jag var i

Post Kärlek

100 romantiska (& enkla) gester för att visa din kärlek på valentins dag