Kollar inte sex med din partner? vi är här för att hjälpa till | BurnbrightLove.com

Kollar inte sex med din partner? vi är här för att hjälpa till

Kollar inte sex med din partner? vi är här för att hjälpa till

Om vi ​​skulle tro allt vi ser i filmer och på TV, är lustfyllt sex något som alla har, relativt enkelt och på en regelbunden basis. Men det är inte så enkelt. Bra sex innebär mer än att bara träffa någon du lockas till och komma ner till affärer; det handlar om andra faktorer som att känna vår anatomi och våra sympatier och antipatier och hur man kommunicerar dem till vår partner. Enligt Sexpert och krönikör Tyomi Morgan, det finns fyra huvudsakliga saker som håller oss tillbaka från bra sex, och hon är här för att berätta för oss hur man rättar till dem.

Oavsett hur mycket du kanske vill ha sex med någon, inte nödvändigtvis att det du är fysiskt eller känslomässigt en bra passform. Här är några av de problem som hindrar dig från att ha det bästa sex av ditt liv och hur man går förbi dem.

Vad kantas orgasmer?

1. Det fungerar inte eftersom: Skam eller dålig kommunikation håller dig tillbaka

Det är viktigt för par att tala om sex för att hitta vad som bäst fungerar för dem och hur man etablerar en baslinje av verkligheten vs. Förväntningar. Tyvärr spelar skam en stor roll i par, särskilt kvinnor, är obekväma med samtal om sex och njutning.

load...

”Kom ihåg att det är inget fel med att prata om sex,” Morgan berättar SheKnows. ”Ta bort skammen från motivet. När två människor inte kommunicera om varför sex händer när kön kommer att hända och hur det kommer att gå ner, blir upplevelsen en gissningslek.”

Vad man ska göra i stället

Morgan förslag: att vara ärlig, äkta och talar i en form som är bekvämt för dig.

Var inte rädd för att kommunicera på det sätt som gör det lättare för dig att inte bara förmedla information utan också för att ta emot det. Hon föreslår skicka ett textmeddelande om något du har sett om sex som du vill dela med din partner och be deras åsikt. Eller skriva ett kort brev be din partner en fråga om sin sexualitet så att du kan få veta mer om vad de önskar.

load...

Ett annat alternativ: Spela ett spel där du skriver sexuella frågor och lägg dem i en låda och turas dra och svarar eller spela en stygg sanning eller vågar spel som du kan ladda ner från App Store. Ha en avslappnad konversation över middag eller drinkar på sista erfarenhet du har haft.

”Var så kreativ eller så direkt som du känner att du behöver vara att tala om sex,” Morgan tillägger.

31 dagar orgasmer: The onani utmana din kropp ber dig att ta

2. Det är inte fungerar eftersom: Du använder inte rätt positioner

Enligt Morgan, missförstånd, feltolkning i kroppssignaler, genital obalans, brist på skicklighet och brist på lust som kommer från en partner eller båda bidrar till sex "inte tränar."

Kom ihåg: Sexställningar inte one-size-fits-all. Det är viktigt att försöka positioner som arbetar med din anatomi.

Vad man ska göra i stället

Nej, du kan inte ändra din kropp, men du canchange din position.

Även om det finns alla typer av sex, dessa förslag är specifikt för penis-in-slidan penetrerande samlag. För dem med bredare vaginor parat med penisar som inte mäter upp i omkrets, föreslår Morgan försöker positioner som placerar benen nära varandra, vilket gör att den vaginala kanalen att minska.

Personer med smalare vaginas som är ihopkopplade med penisar med bredare omfång bör försöka positioner som breddar kanalen (till exempel ben spridas brett eller bakifrån) eller låta henne ha kontroll över inträngningsdjupet (kvinna på toppen).

Grunda stroke fungerar för alla vaginas eftersom de flesta av nerverna är koncentrerade vid öppningen och runt den yttre första tredjedelen.

load...

Takeaway: Poster materia lika mycket som stroke teknik.

3. Det är inte fungerar eftersom: Du måste ta tid att lära din kropp

De flesta av oss vet att penisar varierar i storlek, längd och omkrets - men visste du samma sak gäller för vaginas? Och ja, det är helt normalt.

”Varje kvinnas slida är en annan form och storlek,” Morgan förklarar.

Vad man ska göra i stället

Ta dig tid att utforska din kropp och uppskatta dess skönhet.

”Det är viktigt för kvinnor att komma ihåg notto gjuten skam på män som kanske inte passar bra för dem och vice versa. Enbart detta faktum kommer att spara en hel del själv esteems från att tömd,”Morgan säger.

Vad 7 Kvinnor vill att deras partner visste om att få dem

4. Det fungerar inte eftersom: Du har inte redogöra för förändring

Både våra kroppar och våra relationer med sex förändras över tiden - och det är normalt också.

Enligt Morgan, många tror sex förblir konstant genom våra liv. Detta kunde inte vara längre från sanningen. Ålder / livserfarenheter, partners och hälsa alla ha effekter på dina sexuella erfarenheter. För kvinnor i synnerhet, kan genetik, anatomi och förlossning har en effekt på vaginal form och storlek.

Vad man ska göra i stället

Omfamna ändringen.

”Håll inte en förväntad för dina sexuella önskningar och kompatibilitet för att förbli densamma över tiden. Det kommer att flytta,”Morgan säger. ”Ha tålamod med din tillväxt och tillåt dig att känna vad du känner utan dom. Det är vår födslorätt att utforska våra sexuella begär och att ha njutbara intima upplevelser i kärlek.”

Relaterade nyheter


Post Kärlek

8 anal förspel tips du behöver veta

Post Kärlek

Människor över 55 år är sannolikt att ha utomordentligt sex

Post Kärlek

Så här hittar du den bästa underkläder för din kroppstyp

Post Kärlek

Vad ska du göra när din partner säger att de är en sexmissbrukare

Post Kärlek

4 typer av kön att inte ha denna semester

Post Kärlek

25 tips för att njuta av analsex från någon som älskar det

Post Kärlek

21 könsträckor som är subtila men sinnena

Post Kärlek

Slow your roll: 8 positioner för att göra sex senast

Post Kärlek

Vad människor kämpar verkligen med sina partner

Post Kärlek

Trump kunde vara Messing med ditt kärleksliv, säger en ny studie

Post Kärlek

Att vara transgender fick mig förbjuden från Tinder

Post Kärlek

Varför ändrar vi fortfarande våra efternamn när vi gifter oss?