Kan höga klackar verkligen döda din orgasm? | BurnbrightLove.com

Kan höga klackar verkligen döda din orgasm?

Kan höga klackar verkligen döda din orgasm?

Många av oss har en kärlek / hat relation med våra höga klackar: De får oss att se - och därefter känner - som en varm tamales. Men ibland är det som du har fastspänd lilla tortyrkammare på fötterna, vilket gör det omöjligt att halta och förföra din kille samtidigt. Snacka om en total buzzkill. Om du vill lägga till drama, finns det nu rykten flyter runt att bära höga klackar förintar din förmåga att få orgasm. För. Verklig.

Tillbaka i dag, en studyconducted av italienska urolog Dr. Maria Cerruto slutsatsen att ett par av måttligt högklackade skor toner benen och stärker bäckenmuskulaturen. "De arbetar direkt musklerna som är kopplade till en orgasm", säger hon. (Och alla märken för formgivare skor i hela landet jublade.)

Hon fann att kvinnor som höll sin fot på en 15-graders vinkel mot marken (om det i ett två-tums klack) hade lika bra hållning som de som bär lägenheter. Det konstaterades att bäckenmuskulaturen var på ett optimalt läge för att stärka och förbättra sin förmåga att dra ihop sig (med andra ord, att leda dig till en mycket större O).

load...

Dock inte resultaten från Dr. Cerruto studie tyder inte på att stilettos är bra för att förbättra bäckenbotten funktion och andra experter instämmer. Christian Louboutin blev känd för att säga höga klackar är sexuellt eftersom fotvalvet är exakt positionen för en kvinnas fot när hon orgasmer, och medan det är sorta sant (det kallas "plantarflexion"), "Jag vet manywomen vars fötter gå i dorsalflexion (där tårna pekar tillbaka till din smalbenet) under en orgasm ", säger certifierad sex rådgivare Eric Garrison: 'Och vad sko gör det?'

Så iklädd en måttlig klack kan ge dig möjlighet att ta en paus från Kegels för en stund, stilett höjd klackar är dålig, dålig, dålig. Med vilken höga klackar göra för att din hållning, är det självklart din bäckenregionen kommer att påverkas. Om bågen av skon replikerar hur din bäckenet tippar när du närmar dig en orgasm, är det rimligt att du kan hamna immun mot nöje. Dr. Eden Frombergof Holistic Gynecology New York sa det bäst: "En orgasm är oftast gillar att gå från noll till 60. Om du redan vid 55 [från att bära klackar], du kommer inte att ha en fullständig upplevelse."

load...

Jag är mer benägen att tro att detta är sant, särskilt med tanke på vad vi vet när det kommer till upprepning i vår träning rutin: Om du inte byta upp saker, anpassar kroppen till upprepning av din träning och du når en platå. I fallet med bär klackar 24/7, när kroppen anpassar sig till upprepning av din mode val - ja, det finns ingen platå i sikte.

Även om det finns inga hårda bevis som tyder på någon av dessa teorier är 100 procent korrekt, ska jag använda någon ursäkt för att ta en tur till Aldo att utöka olika min skokollektion. Vem följer med mig?

Mer om orgasmer

3 sätt att bygga en bättre orgasmWeird saker som människor gör efter en orgasmWhat händer under din O och hans

Relaterade nyheter


Post Kärlek

6 datingsregler Jag håller oavsiktligt bristande

Post Kärlek

8 sätt att komma över en uppbrytning snabbt

Post Kärlek

Fler amerikaner än någonsin är i interracial äktenskap

Post Kärlek

Mobiltelefoner förstör inte relationer, dåliga vanor gör

Post Kärlek

8 resetips för par så att du inte kommer hem som exes

Post Kärlek

Kärlek gjorde mig till en person som jag aldrig trodde att jag ville vara

Post Kärlek

5 enkla sätt att prata smutsigt utan att bli generad

Post Kärlek

Kvinnor påverkas mer av kraftskillnader i relationer än män

Post Kärlek

8 datingsapps som är bättre än Tinder

Post Kärlek

Därför bestämde jag mig för att bli sexarbetare

Post Kärlek

Kära män: Här är vad kvinnor verkligen tycker om ditt kroppshår

Post Kärlek

Tinder är så 2018 - prova dessa dating apps istället