Jag tillbringade min första bröllopsdag gassy och täckt i Toddler snot | BurnbrightLove.com

Jag tillbringade min första bröllopsdag gassy och täckt i Toddler snot

Jag tillbringade min första bröllopsdag gassy och täckt i Toddler snot

I går min man och jag firade vår ett år bröllopsdag. Det var en underbar dag där han behandlade mig till frukost på sängen. Vi smuttade champagne och åt vår överblivna bröllopstårta innan tar fart för en skön dag där vi gick, bara två av oss, in och ut ur butiker och tog i en fantastisk lunch på en lugn gård till bord restaurang i denna butik fyllda stad nära där vi bor. Innan vi föll i säng tillsammans senare på kvällen han överraskade mig med en delikat guld halsband med en vackert graverad medaljong som uttryckte sin odödliga kärlek till mig på ett sätt som jag skulle ha aldrig trodde var möjligt. Och sedan, flög en gigantisk Golden Unicorn ut min rumpa och dess utsmyckade vingar flaxade och blåste bort tyget i min super intensiv fantasiliv.

Min 35-årig dam bitar tydligen betraktas som 'äldre' av min OB / GYN

Verkligheten är att jag vaknade trött med en sjuk barn. Ett sjukt barn som hade mig vaken större delen av natten innan, medan min make sov nedför trappor på soffan i vad jag kan bara anta var ett försök att undkomma min avskyvärda graviditet inducerad gas. Vi mjukas upp genom att göra en två timmars tur och retur till North Jersey för att plocka upp vår återbröllopstårta som jag glömde att ordning tills ca 24 timmar före (graviditet hjärna, graviditet hjärnan allt). Sedan kom vi hem och åt lunch snabbt innan han var tvungen att springa tillbaka ut till mataffären för att plocka upp fler vävnader och tillbehör för att göra vår dotter färsk kyckling nudelsoppa morgon.

load...

Redan nu, när jag skriver detta i sängen bredvid vår dotter, är min man tillbaka ner tupplur. Kortet som jag köpte honom för att fira sitter, osignerade och oförseglade, på ön i köket där han fann det i morse precis i tid för att påminna honom om att han aldrig ens tänkt att få mig ett kort.

Detta är inte vad jag trott vårt liv skulle se ut så här tiden förra året. Egentligen denna specifika tidpunkt förra året jag var avkopplande med slutna ögon som sista handen var slutförs på mitt hår och make-up. Jag tror inte att jag föreställa våra ett år årsdagen, men du kan satsa om jag var det inte inkludera mig täcks i torkade strängar av snor, titta ännu anotherepisode av Musses klubbhus och försöker förhandla hålla ett sjukt barn utan mosa barnet fortfarande en' brygg inne i mig.

load...

Och ärligt talat, jag skulle inte ändra något av det.

Jennifer Aniston make har faktiskt några bra äktenskap råd

Jag vet klichén är att det första året av äktenskap är den svåraste, men det var inte min erfarenhet här. Kanske var det eftersom vi redan hade varit tillsammans så länge (sex år i september förra året), eller kanske det var att vi levde tillsammans i flera år tidigare, så inte mycket faktiskt changedwhen jag ändrat mitt namn. Mer än sannolikt att det var just det faktum att vi hade redan upplevt vår svåraste år, det första året som föräldrar. Och även om thatwas otroligt hårt, jag tror att det faktiskt gjort oss starkare som ett par.

Det fick mig också att inse en hel del om vår relation. Jag har aldrig förstått varför folk kallade sina närstående sin bättre hälft innan, men jag tror att jag får det nu. Jag har upptäckt att det finns vissa saker som min make är bara bättre på än jag. Ibland har han bättre hälften av våra kvaliteter. Dit jag tätt lindade, han lättsam. Där jag är snabb att ilska och hålla tätt till agg, har min man en jämn temperament och är förlåtande. När jag ser rött, ser han skäl. Ibland förväntar jag det värsta människor och han ger dem möjlighet att vara som de är. Han lär sig sina lektioner där jag fortsätta att göra samma misstag om och om igen.

Han ismy bättre hälft, och jag är så glad att vi funnit varandra alla dessa år sedan och har tagit detta märkliga väg att livet har satt oss på. Nej, inget av det har varit vad jag förväntade mig (eller ärligt, även något som jag skulle ha trott lät fjärr roligt alla dessa år sedan). Men nu, här sitter jag, täckt i torra boogers, utmattad till kärnan i min varelse, och fortfarande underbart och magiskt kär.

Det är en annan kärlek än jag någonsin har upplevt tidigare. Långt borta är de dagar då vi skulle få berusad och göra på soffan med våra hormoner alla aflutter. Men jag kan säga när jag kom hem förra helgen och fann min make och dotter napping tillsammans, sida vid sida, om i identiska positioner, det wassome fladdra.

Titta på honom vara en bra pappa och en underbar man inte keepme kär i honom (hekeeps mig kär i honom själv), bara förstärker det dessa skäl jag blev kär i honom i första hand.

load...

Så idag, medan smekmånaden är officiellt över, jag fortfarande befinner mig djupt och oändligt kär i min make. Och jag är ganska säker på att han känner på samma sätt om mig, gas och alla.

Min första äktenskap var en katastrof och jag är tacksam för att

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Det ögonblick som jag insåg att jag var polyamorös

Post Kärlek

Amerikaner har sätt mindre kön än vad vi brukade

Post Kärlek

Vad jag lärde mig från ett år utan sex

Post Kärlek

Så här hittar du den bästa underkläder för din kroppstyp

Post Kärlek

Hur kryddar du ditt förhållande till porr

Post Kärlek

Denna fantastiska sak har visat sig göra dig mer produktiv på jobbet

Post Kärlek

Kvinnor påverkas mer av kraftskillnader i relationer än män

Post Kärlek

Så dina vänner och familj gillar inte din S.O. - nu då?

Post Kärlek

6 myter att sluta köpa om sex och befruktning, stat

Post Kärlek

Vad det verkligen är att vara i ett dom-sub-förhållande

Post Kärlek

Ja, din partner kan gå ner på dig under din tid - och det kan hjälpa till med kramper

Post Kärlek

Online dejting? faller inte in i den vanliga fällan