Jag försökte vara vänner med min våldsamma ex-make | BurnbrightLove.com

Jag försökte vara vänner med min våldsamma ex-make

Jag försökte vara vänner med min våldsamma ex-make

För ganska länge efter att vi skilde min ex-make gjort en samlad insats för att få mig tillbaka. Han gjorde allt från att få ett annat hus i Allen (eftersom han visste att jag älskade att bo i denna stad) till att få mig en bil (jag ändrade äktenskapsskillnad för att göra det där juridiska och bindande).

Jag trodde att jag sa adjö till rasism när jag lämnade min KKK-full av hemstad - jag hade fel

Det fanns tillfällen då han skulle kalla mitt på dagen, efter att bläcket torkat på vår äktenskapsskillnad, bara för att prata. Han sade att det skulle ta honom ett tag att få mig "ur hans system" och att han inte kunde bara sluta kalla mig eftersom, trots allt, att vi hade talat nästan varje dag av de tidigare 20 åren. Inledningsvis trodde jag inte att vi skulle ha några problem eftersom till förmån för vår son och barnbarn, jag ville vara hans vän, vilket är något vi inte hade kunnat göra medan vi var gifta.

load...

Inte vid något tillfälle gjorde jag vill gå tillbaka till honom. Han hade missbrukat mig mentalt och känslomässigt till den grad att jag hade en hjärnblödning. Efter allt han hade gjort med mig över de 19 års äktenskap, jag fortfarande ville åtminstone vara vänliga eftersom även om min son hade varit så illa skadad, älskar han fortfarande sin pappa. Jag visste att vi båda skulle hamna efter behag s fotbollsmatcher och det fanns ingen anledning att vi inte kunde vara vänskaplig och vara där för honom. Det var min avsikt att vara vänner med honom eftersom det i mitt sinne, det fanns ingen anledning att inte vara. Visst, han hade varit förövaren av dumhet i äktenskapet, men jag tänkte inte slösa bort värdefull energi på att vara arg på honom. Varför skulle jag? Will hade sett oss kämpa hela sitt liv. Han var trött på det och så var I.

load...

Som sagt, det var aldrig en punkt när jag övervägt att ta honom tillbaka. Förmodligen 90 procent av människor trodde, även verbalt uttryckt, att vi skulle få ihop igen. De visste inte om övergreppen. Allt de kunde se var mannen som var klart slits sönder av upplösningen av hans äktenskap och förstörelsen av hans familj. De såg bara mannen vars enda yttre uttryck var ånger. Det är allt han visade mefor ett tag. Jag fick text efter text talar om för mig att han missade mig. Jag har aldrig sagt till honom att jag missade honom eftersom jag inte. Han skulle skicka låttexter; de flesta gånger jag skulle inte ens svara. När jag gjorde, det var något mycket stort.

Han började bli ful igen under 2014 Thanks julhelgen. Han skulle komma få vår hund, Brutus, för lång helgen, och visade upp efter en fyra timmars bilresa från Dallas ganska sent på natten natten Thanksgiving Eve. Han nådde inte mitt hus tills 22:00 och naturligtvis sa att han var för trött för att köra tillbaka. Han hamnade sova på min brorson hus som var rätt granne med min gruvan. Mannen jag såg var också i staden för semester.

Min mors hårt liv gjorde henne fast besluten att höja mig med feministiska värderingar

Min ex-make ville bekämpa honom. Innan allt var sagt och gjort den helgen, lanserade han ett missbruk text kampanj mot mig som var en för åldrarna. Den sista text som jag fått från honom innehöll fem dagar senare texterna från Whitney Houstons "I Will Always Love You." Jag svarade aldrig.

Strax efter den helgen, lärde jag mig att han hade börjat frustande koks igen. Jag fick veta att han hade glidit in i en djup, djup depression. Deprimerad eller inte, tog han till Facebook och fann en kvinna att gifta sig inom de närmaste veckorna. Vid den tiden var vi fortfarande vänner på Facebook, så han såg till att lägga upp en bild på henne med en bildtext om att hon var hans själsfrände. Den störtflod av kommentarer från hans vänner, mina vänner och våra vänner var mycket roligt eftersom alla av dem visste att han hade bara varit att förklara hur mycket han saknade mig och vår familj bara några veckor tidigare.

load...

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Dessa saker kan vara bakom din låga libido

Post Kärlek

6 kvinnor öppnar sig för hur infertilitet påverkar deras relationer

Post Kärlek

6 kvinnor blir verkliga om hur det är att vara i ett öppet förhållande

Post Kärlek

8 sätt att komma över en uppbrytning snabbt

Post Kärlek

De verkliga orsakerna till par slutar att ha sex

Post Kärlek

Vad är erotisk verbal förnedring?

Post Kärlek

Vad är sexuell efterglöd, och finns det faktiskt?

Post Kärlek

8 datingsapps som är bättre än Tinder

Post Kärlek

Vad exakt är det med ett erotiskt middagsfest?

Post Kärlek

En man gjorde en hemsida för att hitta ett datum, och åsidosätter nästan alla kvinnor istället

Post Kärlek

Det här är helgen att bli upptagen på en datingapp

Post Kärlek

Problemet med bästa sexpositionen för kvinnliga orgasm -artiklar