Ja, det finns fördelar för min man att bli utplacerad | BurnbrightLove.com

Ja, det finns fördelar för min man att bli utplacerad

Ja, det finns fördelar för min man att bli utplacerad

Som militära makar, är utbyggnaden något som vi alla står inför förr eller senare. Det är lika oundvikligt som de ständiga rörelser och oförutsägbara timmar. Dess närvaro är alltid på horisonten, skuggning varje beslut och varje ögonblick i mellan. Deployment är det ofrånkomliga verkligheten i detta liv.

Jag är rädd, men jag har slutat att säga nej till min makes militära drömmar

Vi vet att det är svårt - jävla hårt. Det är inte något någon av oss vill. Och det alltid kräver stora uppoffringar från både soldaten och de där hemma. Men bara för att något är svårt betyder inte att det är utan värde. I själva verket är det ofta de verkligt svåra säsonger av liv som hjälper oss att växa mest. Så jag säger, låt oss omfamna sina fördelar - ja, fördelar.

load...

OK, låt oss bara få elefant ut ur rummet här och erkänna en bestämd, konkret, fördelen att utbyggnaden ger våra familjer: pengar. Situationer varierar kraftigt, men när båda skattefria förmåner och farligt plikt lön läggs till månadsinkomst, kan du titta på en bra bit av förändringen. Om du absolut måste uthärda en separation kan detta perk definitivt underlätta en svår situation. Använd möjligheten att få din ekonomi i ordning eller arbeta mot ett visst finansiellt mål. Men om du är en militär make, vet du redan det, och det är inte den typ av fördel jag får efter.

Faktum är, är militära livet kommer att bli en tragedi efter den andra om du inte leta efter positiva och verkligen anamma dem. Verklig tragedi, det slag som utkräver en vägtull på mänskligt liv är en realitet i vår värld. Vi är skyldiga dem som har gett allt för att ge så mycket som vi kan också. Det betyder inte att kasta in handduken varje gång armén stör våra planer eller ständigt klagar på att detta liv är för hårt. Vi behöver alla ett lyft ibland - Jag får det! Men om du inte är redo att möta verkligheten i denna livsstil med den typ av optimism att det kräver, du helt enkelt inte är redo för det alls.

load...

De av er som utstått den långa, mödosamma och återkommande distributioner från Irak och Afghanistan stötar är välkomna att kasta en snabb Sucker Punch mitt sätt och ta mig ner ett hack. Min jämförelsevis lycksalig militära livet under de senaste sju åren är 100 procent värd din hån. Till dig stark damer spets, jag min hatt. Men för att klargöra de distributionsscheman i dag är betydligt mer avslappnad och soldater generallynot föremål för den typ av snabb följd distributioner som var normen under höjden av krigen.

Jag hade ingen aning om hur hårt att vara en militär fru skulle vara

Så när vi tittar på today'smilitary och dess allestädes närvarande verklighet, jag tycker det är viktigt att komma ihåg följande:

Implementeringar har råd med oss ​​ett unikt perspektiv på en mängd viktiga frågor

Det sägs ofta att efterhand är 20/20 och oftast, insikten som kommer från sådan reflektion hamnar är för lite, för sent. Men i fallet med utbyggnaden, det är möjligt när de långa månader äntligen har kommit till ett slut att tillämpa dessa insikter för att positivt förändra sina dagliga handlingar och syn på livet.

Till skillnad från våra civila motsvarigheter, är vi tvungna att begrunda hur livet skulle se ut utan vår make. Rädslan, stress, och osäkerheten är våra ständiga följeslagare för varaktigheten av en utplacering, tillsammans med vetskapen om att hela vår värld kan förändras på ett ögonblick. Vi hoppar när dörrklockan oväntat ringar, fruktar åsynen av uniformerade soldater bär ofattbara nyheter. Vi panik när en Skype samtal plötsligt slutar eller när strömavbrott hindrar oss från att kontakta vår make helt och hållet.

load...

När vi äntligen linda armarna runt honom på hans återkomst, är lättnad utandad i varje djupt andetag, och vi förstår plötsligt med en obekväm grad av klarhet som inte varje make får den möjligheten. Det är en stark insikt i en vacker stund - men en viktig sådan.

Den djupa känsla av uppskattning för varje aspekt av ens liv är utan tvekan en fördel för oss och våra familjer, men det är upp till oss att känna igen och odla det på ett positivt sätt.

Implementeringar gräva upp Wellsprings styrka.

Plötsligt befinner vi oss ensamma och beroende av någon. Oavsett hur oberoende vi tror att vi är, kan det vara ganska oroande att känna tyngden av ansvar som lägger sig i vid starten av en utbyggnad. Men vi rulla upp dessa ärmarna och börja arbeta byta däck, ta hand om sjuka barn, montering möbler och klippa gräset eftersom vi måste. Och det är inte länge innan vi gör var och en av dessa saker bara för att vi kan.

Varje rutin kan tyckas trivialt isolerat utan tillsammans utgör de ett slags allmän liv kompetens som ibland kan gå vilse i äktenskapet. Och det är viktigt eftersom, som vi vet alltför väl, är ingenting som garanteras i denna militära livet. Skulle det otänkbara inträffa, är det viktigt att bära vetskapen om att vi är tuffa, kapabla och beredda - att vi kommer att vara OK.

Implementeringar kan ge dig närmare varandra som ett par.

Nu vet vi alla historier om par som kollapsade under trycket av en utbyggnad och spiralformade snabbt mot skilsmässa. Det händer. Men utbyggnaden verkligen inte behöver ringa dödsstöten för din relation, och i själva verket kan ofta stelna din obligation om du beslutar att arbeta mot detta mål.

Nyckeln förbereds för svårigheterna och erkänna dina brister i förväg. Hatar du små prata och spendera timmar i telefon? Brukar du surra ut på din partner när din stress nivå stiger? Behöver du tid att packa i slutet av dagen innan delta i verkliga samtal? Hash allt detta med din partner innan han lämnar och sedan hålla varandra ansvarig när problem uppstår.

Det är oundvikligt; du willargue någon gång, men det är en intressant twist till slagsmål under utplacering i motsats till slagsmål hemma - det finns alltid att plötsliga insikten att en bit av ditt hjärta är fysiskt frånvarande. När verkligheten i livet utan din partner stirrar dig i ansiktet, småaktiga argument tenderar att rinna ut i sanden lite snabbare. Det är en av de stora tveeggat svärd som kommer med denna livsstil.

Naturligtvis finns det också djup uppskattning du skaffa för din make när hans frånvaro plötsligt belyser alla de sätt på vilka han verkligen gör ditt liv enklare. Det är svårt att se i virrvarr av vardagen, så mycket att makar oundvikligen befinner sig käbbel över som arbetar hårdast och som inte drar sin vikt. Det kan vara så lätt att hitta fel med vår partner när han är runt för att tas för givet. Men så fort han varje dag bidrag till vårt hemliv tas ur ekvationen, snabbt blir det tydligt att kanske vårt samarbete är inte riktigt lika ensidig som du vi trodde.

Det är de enkla insikter, egentligen - de snabba, nästan omärklig erkännanden vi gör varje dag i en distribution som vässa vår karaktär och stärka vårt äktenskap. Det gör inte separation lättare men det kan säkert göra separationen värt om vi bara lösa för att kika genom linsen av positivitet. Frånvaro gör att hjärtat växer fonder, eller hur? Visst vet vi att bättre än någon annan. Och i den sanningen, har vi en unik fördel gentemot våra civila motsvarigheter. Så använd den. Få det att fungera för ditt äktenskap och din familj. Gör installationer fungerar för dig.

Min man har distribuerats tre av de fem åren av vårt äktenskap

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Denna fantastiska sak har visat sig göra dig mer produktiv på jobbet

Post Kärlek

En kille skulle inte datera mig eftersom jag har rött hår

Post Kärlek

Hur man hanterar en hemsk gåva från din partner

Post Kärlek

Studien avslöjar de roliga och överraskande sakerna som slår oss på

Post Kärlek

Nu goop kan hjälpa dig att komma till femte basen

Post Kärlek

Kära män: Här är vad kvinnor verkligen tycker om ditt kroppshår

Post Kärlek

Vad ska man göra om sex ger dig ångest

Post Kärlek

Hur att bli mamma förändrade en kvinnas perspektiv på att bli våldtagna

Post Kärlek

Så här hittar du den bästa underkläder för din kroppstyp

Post Kärlek

Dessa sexpositioner hjälper oss att uppnå den allvarliga kvinnliga orgasmen

Post Kärlek

Titta på söta djur kan förbättra ditt förhållande

Post Kärlek

Hemligheten för introvert-utåtriktad äktenskap