Hur man handlar när man inte kommer i kontakt med dina svärföräldrar | BurnbrightLove.com

Hur man handlar när man inte kommer i kontakt med dina svärföräldrar

Hur man handlar när man inte kommer i kontakt med dina svärföräldrar

Du vet vad de säger: När du gifta sig med en person, gifta mig med dig hans eller hennes familj också. Men bara för att du älskar din SO betyder inte att du ska naturligtvis älskar dina svärföräldrar. Många människor kämpar med sin makes familj på någon nivå. Du kan känna att de inte accepterar dig - de är super-påstridig och väger in på allt med er relation. Om du har problem med din svärföräldrar, så småningom kan påverka din relation. En av de viktigaste sakerna att komma ihåg om du inte komma överens med din partner familj är de fortfarande de som tas upp mannen / kvinnan du är kär i. Att hålla detta i åtanke, här är några andra expert godkända tips för att navigera svärföräldrarna.

1. Vara ett lag

Du vill inte dina svärföräldrar att påverka din relation, så se till att du och din partner agerar som ett lag. Detta innebär inte att komma ut ur porten med anklagelser, kritik, inlagor, etc. ”Oavsett vad, inte be din partner att välja mellan dig och deras familj - en sann recept för katastrof”, säger parets terapeut, Evie Shafner. ”Var en empatisk lyssnaren först. Inse att även om han / hon kan ha kontrollerande, svårt, invasiva föräldrar, är de fortfarande hans / hennes föräldrar. Din egen mognad i att skapa säker kommunikation kring detta kommer att göra det mycket lättare för din partner att höra dig.”

load...

9 husgeråd som kan fungera som Sexleksaker

”Tala med din partner om vad som är viktigt för dem”, tillägger Maggie Reyes, tränare och äktenskap mentor på ModernMarried.com. ”Med andra ord kan man födelsedagsfest vara en stor händelse, medan en BBQ som du missar kanske inte en stor sak. Ta reda på vad som är viktigt för dem och varför så att du kan bestämma hur du prioriterar ditt deltagande i familjen händelser.”

2. Ställ in gränser

Detta är lika enkelt som ”Vad är OK?” Och ”Vad är inte OK?” I min närvaro. Till exempel är det OK för dem att fråga ”om du planerar att få barn”, men det är inte OK om de börjar föreslå att du kan ha fertilitetsproblem eller antyda att din partner inte vill ha barn med dig. ”Bestäm i förväg vad du ska göra om en gräns passeras på en familj [funktion]. Att ha en plan kommer att göra det lättare att hantera om något händer och lindra en del av stressen av situationen ”, säger Reyes.

load...

Strategier med din partner hur du ska närma sig situationen som ett team, tillägger Dr. Rebekah Montgomery, klinisk psykolog. ”Har din partner ibland måste du köra störningar och distrahera? Har de behöver att luta sig tillbaka och stänga ner reaktioner i ögonblicket? Bestäm i förväg små sätt du kommer att ha varandras ryggar. Närmar dina svärföräldrar på detta sätt kommer att stärka din obligation.”

3. Hitta något sätt att ansluta

Kanske är det talar om Wheel of Fortuneor hundar. Bara inte diskutera ämnen som kan framkalla uppvärmda svar. ”En hel del problem med svär härrör från olika åsikter om mycket diskuterade uppvärmda ämnen. Politik är en sådan fråga, och detta kan orsaka massor av rader vid middagsbordet. Oavsett vad dina åsikter är undvika att diskutera dessa med varandra om du vet humöret kan striden. Ett generellt förbud mot sådana provokativa ämnen kommer säkert att göra det mycket lättare att komma överens med varandra ”, säger Alex OCKRA, online dating expert och relation bloggare.

11 små saker som helt kan förändra din relation

Om du känner att det inte finns någon wayto ansluta till en in-law, se om det finns åtminstone en sak du kan göra för att minimera den intensitet. ”Har de andra kvaliteter som du kan fokusera på om / när du behöver interagera med dem? Vissa människor bara inte. Att veta varför du aldrig kontakt med någon är inte för dem att veta; det är för dig - så att du kan vara tydlig på vad du gör i ditt liv och erfarenheter ”, säger Reyes.

4. Ha en bra stödsystem och utlopp för dem

Även om du behöver massor av öppen kommunikation med din partner, det är också bra att ha ett starkt stöd system av vänner och familj som du kan utlopp för. ”Vi vet alla tanken att vi kan säga vad vi vill om vår familj, men ingen annan kan - som kan ringa särskilt sant här. Det är värdefullt att dela oro antingen om hur din partner behandlas eller om du eller dina barn behandlas i samband med att möta varandras känslomässiga behov och sätta gränser. Dock kommer det samtalet har ännu mer i vikt om du sparar ventilering och frustration för andra goda lyssnare i ditt liv.”, Säger Montgomery.

load...

5. Var realistisk

”Det är lätt att ha förväntningar på vad den ideala in-law är - du önskar att du hade en mor-in-law som älskade att sitta barnvakt. Hon tycker inte om att sitta barnvakt. Det är inte vem hon är. I stället för att lida runt det eller motstått henne återställa dina förväntningar. Hantera våra förväntningar är en stor del av att skapa ett lyckligt liv och för att vara en vuxen ”, säger Shafner.

När det kommer till kritan, kan du behöva acceptera dina svärföräldrar för vilka de är eftersom de sannolikt inte förändras. Det kan innebära att hålla avståndet, men när du kan acceptera din partners familj för vilka de är, kommer du att kunna börja släppa taget om bitterhet.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Är sexuella samtycke apps ett steg i rätt riktning?

Post Kärlek

Min man skämde mig till att tro att jag var en sexmissbrukare

Post Kärlek

Din introduktion till vaxspel (& hur man är säker)

Post Kärlek

Denna fantastiska sak har visat sig göra dig mer produktiv på jobbet

Post Kärlek

5 sätt att snabbt eskalera ett argument med din partner

Post Kärlek

Hur är det att vara årtionden äldre eller yngre än din S.O

Post Kärlek

En liten extra sömn kan allvarligt öka din sexdrift

Post Kärlek

6 tips för att träffa någon med barn

Post Kärlek

Jag kommer inte gömma min feminism eller aktivism för att göra mina datum mer bekväma

Post Kärlek

Varför att se en sexarbetare kan vara bra för ditt förhållande

Post Kärlek

Dessa lågmälda datumidéer tar helt trycket av valentins dag

Post Kärlek

Ja, valentins dag kommersialiseras - men det är fortfarande viktigt