Hur fetish-wear ger mig | BurnbrightLove.com

Hur fetish-wear ger mig

Hur fetish-wear ger mig

Jag förknippar läder med min köttsliga begär - Den eleganta material, tätheten runt min midja och mitt val av kol svart, alla förkroppsligar min sexualitet. Mörk är dynamisk. Mer specifikt har kink-wearin general varit i centrum för min identitet eftersom jag var ganska ung. Som vuxen, sambandet mellan läder, PVC, latex och fetisch slitage är nu en stapelvara i min vardag ensemble. Oavsett om det är synligt eller inte, den fysiska begränsning av fetisch slitage mentalt ger mig och matar in mina önskningar för kontroll och dominans.

Dina kinky önskemål är helt normalt, säger studie

Önskan fetisch slitage går utöver min estetiska attraktion. Perversioner väcka mig, särskilt när ut offentligt. Introduktion kinky kläder i min offentliga framträdande har varit en väsentlig del av min identitet sedan upptäcka min sexualitet. Det handlar om de begränsningar i sovrummet eller strap-ons som används för penetration. Det handlar om att hitta en femme bejakande outfit, känner sig sexig i min sele och kär i min spegelbild. Det handlar om att projicera att kärlek och lust till min partner. Det handlar om att binda upp dem och nå för min läderpiska - fetisch tillbehör är grundbulten i mitt sexliv.

load...

Freud, per vanligt förklarade att fetischer var ett substitut för en fallos. Den fetisch skyddar penis från kastrering. Detta är naturligtvis inte övertygande. Min kropp är inte avundsjuk på en penis, min kropp är avundsjuk på sig själv. På ett sätt har kink-wear gjorde mig min egen fetisch - vad jag bär har förbättrat min uppskattning och kärlek för mig själv.

Mina äventyr i kink gjorde mig älskar min kropp så det är

Kink-wear, läder, PVC och latexare oerhört rotad i hyper-maskulin gay kultur, aka ”leathermen.” Under 1940-talet växte gay läder kultur av andra världskriget motorcykel kultur, med den första gay läder bar öppnar i Chicago 1958. New York-bor på 1980-talet hade kink-wear och läder till protester AIDS. Först nyligen har läder kultur förknippats som en delmängd av BDSM. Som queer person gör mörka fetischism mig att känna min mest femme bejakande själv. Även historiskt manligt är kink slitage som donned av den bredare queer samhälle.

load...

På en yta nivå, vi vet att mode bidrar till berättande, identitet och delaktighet, men som en kläd fetishist, som kan innebörden går mycket djupare. Även om det finns naturligtvis en orgasmisk och sexuella anslutning till Vik-bära den personliga vikt trycker och känslan av material som används är det som verkligen flytta mig.

I motsats till tro, inte vrida kläder inte alltid innebära sex. I en intervju med GNAT Kink Wearon i Slutist förklarade Gnat Madrid, ”När någon sätter på mitt arbete, jag vill att de ska känna sig aktiveras på ett visst sätt och utnyttja sina egna önskningar, sin egen njutning, sin egen självkänsla. ”Mode är en turn-on, klädd artiklar i syfte att själv är en form av laddas och befogenhet. Om att vara i sig själv förvandlas till mer intima stunder med en partner, då det är otroligt, men det är viktigt att komma ihåg att det inte behöver vara så.

Madrid fortsätter med att säga: ”Jag tänker på sätt som en fetisch. Jag tror att mitt arbete går ännu djupare in uttryckligen gör att fetisch verklighet. All mode, när du sätter det på, är en fetisch. Du utnyttja något.”

För många BDSM och kinkare något som delas privat bakom stängda dörrar. Det stigma kring BDSM cultureis fortfarande negativ. Men när jag bär min fetisch slitage offentligt, jag exponera det hemliga. Min sexualitet är inte en synd när jag bär min fetisch slitage offentligt. Det är inte tabu, det firas. Att bära något så enkelt och diskret som en krage utsätter ivrigt min erotiska Kinkiness.

Detta är inte att säga att vara en mer reserverad kinkster inte bekräfta dig. Men som någon som inte kan hålla käften om kink, som är en dominantor allt som rör sex, klädd fetisch-wear till brunch, till baren, till mataffären och på kaffedagen är avgörande för min identitet.

load...

Min queer, var svart sexualitet så missförstod jag lämnade nästan knut liv

Min PVC sele vilar på toppen av min skjorta, som min latex kjol constricts och drar. Den festliga inledningen till min erotik är alltid utbrett och märkbara. Mina stövlar är tunga och högt. Jag kan inte vara osedda.

Av S. Nicole Lane

Relaterade nyheter


Post Kärlek

Varför jag inte litar på datingsituationer som är nära sina familjer

Post Kärlek

Om du inte har gjort en ja - nej kanske sexlista, är tiden nu

Post Kärlek

Gasbelysning och 7 andra toxiska, gränssnittsrelaterade förhållningsvanor

Post Kärlek

Vilka 11 glatt giftiga kvinnor önskar att de hade känt som nygifta

Post Kärlek

Goda nyheter - allt du visste om kvinnans sexuella topp är förmodligen fel

Post Kärlek

Vad jag lärde mig från ett år utan sex

Post Kärlek

Mina orgasmer förändras under hela menstruationscykeln

Post Kärlek

Jag kommer inte gömma min feminism eller aktivism för att göra mina datum mer bekväma

Post Kärlek

Varför en torr stava var vad jag behövde för att läka av sexuella trauma

Post Kärlek

Varför ska du inte ge din man mer sex

Post Kärlek

Hur är det att vara årtionden äldre eller yngre än din S.O

Post Kärlek

Dessa sexpositioner hjälper oss att uppnå den allvarliga kvinnliga orgasmen