Hur en förlorad tampong (nästan) hjälpte mig att hitta kärlek | BurnbrightLove.com

Hur en förlorad tampong (nästan) hjälpte mig att hitta kärlek

Hur en förlorad tampong (nästan) hjälpte mig att hitta kärlek

”Du ser spanska”, säger Serge, en lång fransman som såg ungefär 40. De grå ränder i håret gav honom en framstående luft. Men när han sa att han var en gynekolog, undrade jag vad vi skulle kunna ha gemensamt.

Jag var 20, från en förlamande Westchester förort, och detta var min första europeiska resa. Barbara, en Sarah Lawrence College senior, var min reskamrat. Vi delade en passion för konst.

Serge och jag träffades på en elegant lägenhet - kristallkronor, orientaliska mattor, Louis XIV möbler och förfader oljemålningar - som tillhörde Florens, min reskamrat college vän. Hon hade gift sig med en fransk läkare två gånger hennes ålder.

load...

Vid middagen, Serge sa att jag påminde honom om hans kusin. Jag ville fråga mer om henne, men jag vågade inte tala min skol franska. Hans engelska var perfekt.

Möt produkt Ändra Period Sex alltid

Som Kvällen avslutades, Serge bad mig på middag följande natten. Jag avböjde artigt. Barbara och jag gick hem till vår spartanska hotell på Rue Médecin. Vår lilla rummet hade en dubbelsäng med en hård, rundad kudde som körde över dess längd, en gammal tvättställ och bidé där jag tvättade mina fötter efter vandrade runt museer i sandaler hela dagen.

När jag berättade Barbara om Serge middag inbjudan kunde hon inte förstå varför jag inte hade accepterat. ”Han är så charmig”, säger Barbara.

load...

”Och så gammal” Jag svarade. ”Jag fruktar att han vill ha en one-night stand”.

”En kollega till Florence make skulle inte vara så gauche”, säger hon motverkas.

Jag gav inte saken mycket eftertanke förrän nästa morgon när jag inte kunde hitta tampongen jag hade satt i kvällen innan. Strängen hade försvunnit, och jag fruktade jag kan få en infektion.

Barbara kallas Florence, som gav henne Serge nummer. Jag ringde hans kontor och förklarade min pinsam situation för hans sköterska. Serge kom på linjen och sade att han skulle besöka hotellet samma kväll på 7:00 jag kommit överens, men gjorde Barbara lovar att inte lämna mig ifred.

Serge kom och meddelade att han tog mig på middag. Han hade planerat mitt besök i sitt kontor följande morgon klockan 9. Barbara tittade på mig för att se om det var OK. Jag nickade.

Vi åt middag på en närliggande bistro äter sniglar och stoppade kalvkött. I stället för att nämna min bäckenhälsofråga, frågade han om mitt liv. Jag sa att jag var fortfarande kär i min tidigare fästmö som studerade tyska i München för hans Columbia Ph.D.

”Så det är därför du är här”, sade han. ”Jag tyckte det var för europeisk konst.”

Jag rodnade, undrar om den inbäddade tampong hade rest upp min livmoder och fastnat i en av äggledarna.

”Ja”, sade han, ”Om det inte fungerar, ring mig när du kommer tillbaka.”

Påminnelse: slida är inte ett fult ord

När vi avslutat en flaska vin, lyssnade jag medan Serge berättade hur han avgudade på hans två unga döttrar som han delade med sin ex-fru.

Efter middagen, insisterade han på att köra mig till Place des Vosges. När vi stod där i månskenet, förundrade jag på denna gamla torg perfektion. Men som Serge pekade på 17-talet kungens håll och visade mig hur långt de var från hans drottning, visste jag sex var på hans sinne. Lyckligtvis kunde han inte ha mig om han ville. Jag var redan upptagen nere.

load...

Efter att vi lämnat torget, tog han min hand och höll den tills vi hittade hans bil.

När han släppte av mig att han kysste båda kinderna. "Vi ses imorgon."

”À Demain” Jag vågade.

Som jag angav våra hotellrum, var Barbara läser i sängen. ”Vad hände?” Frågade hon.

”Vi delade berättelser om våra liv,” Jag erbjöd.

”Låter inbjudande”, sade hon. ”Ingenting om tampongen?”

”Du hörde honom säga i morgon,” Jag påminde henne.

Följande morgon i sin upplysta kirurgi, Serge, klädd i en vit rock över hans kostym, bort den felande tampong i ett par sekunder. Jag var lättad över att hans mogna sjuksköterska var närvarande. Hon klappade mig på handen efter Serge lämnat kirurgi och ledde mig till ett omklädningsrum. Jag träffade Serge på sitt kontor. Han skakade min hand, vägrade att acceptera några pengar och önskade mig lycka till på min resa.

Krisen över, jag gick ombord på tåget till München nästa dag.

Även om min ex-fästmö och jag tillbringade morgonen i sängen, gjorde han säker på att lämna i tid för hans eftermiddagen klasser. Så jag strövade Alte Pinakothek väger Da Vinci och Botticelli. Som vi dined i ölkrogar på engelska trädgården, han diskuterade sin engelska översättning av bröderna Grimm i stället för vår framtid. Jag fann mig själv dagdrömmar om Serge. Han hade blivit min drömprins. Förlorade tampongen och behöver honom för att rädda mig mitt undermedvetna på jobbet?

Ja, din partner kan gå ner på dig under din Period - & det kan hjälpa med kramper

En vecka senare när jag återvände till Paris, ringde jag Serge. När vi satt och drack te på Le Mariage Frères - han hade avbrutit ett fåtal patienter att se mig - jag kände sofistikerad och europeiska som vi talat om den stora konsten jag sett. Han sträckte sig efter min hand över bordet och en solstråle studsade servitör vit rock till de vita porslins tekannor i tabellerna.

När vi lämnade restaurangen, kysste han mig på läpparna under lång tid, och jag föreställde oss att ha sex. Men det var för tidigt efter München, så jag sa Serge sanningen. ”Tänk med mig,” jag bad.

”Du är en kvinna härliga ursäkter”, säger han retad.

När jag återvände till USA, Serge och jag skrev långa brev. Jag berättade för honom om mitt redaktionella jobb. Han berättade om sin äldsta dotter balett skäl. Serge kom slutligen till New York för en medicinsk konferens följande juni. Vi kysstes hela vägen i taxi till Le Cirque. När vi satt sida vid sida, min attraktion var påtaglig, men jag erkände att jag hade träffat någon annan.

”Igen?” Frågade han. Den här gången var han irriterad.

”Jag vill inte lämna min familj”, sa jag och tänkte på hur Florence hade flyttat till Paris för hennes franska läkare.

Serge harklade sig och klappade min hand. Jag insåg att han ville romantik, och jag hade hoppade till slutsatser om älskog som leder till äktenskap. Vår åldersskillnad gjorde saken trots allt.

Min lärdom, jag såg när jag reste till alltid undersöka lokala vårdinrättningar i förväg. Och jag slutade beroende på män för att rädda mig.

Relaterade nyheter


Post Kärlek

100 romantiska (& enkla) gester för att visa din kärlek på valentins dag

Post Kärlek

Heta, heta, heta sexiga ställen i kvinnan

Post Kärlek

7 tecken på att ditt äktenskap kan vara över

Post Kärlek

15 meningsfulla, inte alls kliché citat att läsa vid bröllop

Post Kärlek

Amerikaner har sätt mindre kön än vad vi brukade

Post Kärlek

Hur 15 mammor håller sitt sexliv varmt efter att ha barn

Post Kärlek

Gasbelysning och 7 andra toxiska, gränssnittsrelaterade förhållningsvanor

Post Kärlek

Spermier håller dig unga och 49 andra galna sexfakta du behöver veta

Post Kärlek

3 sätt att hantera bruttofaktorn i relationer

Post Kärlek

Intresserad av att ha på sig en gag? här är lowdownen

Post Kärlek

Fungerar afrodisiakologiska livsmedel faktiskt?

Post Kärlek

Vilka 11 kvinnor önskar de hade känt innan de blev skilda